Goede service en snel geholpen

Goede service en snel geholpen

Onderhoud in Harderwijk altijd top

Leuke monteurs, gezellig en vooral kundig! Axel

Snel en goed geholpen

Alleen verkoop schijnbaar niet aanwezig in de showroom, mensen die wachten en ik niet alleen zijn potentiele verkoopkansen, vooral ook als ze in de showroom belangstelling tonen.

gewoon keurig, viel niet op aan te merken

gewoon keurig, viel niet op aan te merken

Eindoplossing prima enige aandrang nodig.

Afspraak maken etc prima. Er ontbraken wat onderdelen zoals remonderdelen en ruitenwissers waardoor ik in eerste instantie een tweede afspraak moest maken. Dat vond ik onacceptabel, jullie zijn geen beungarage om de hoek immers. Dus toen is men extra zijn best gaan doen en kon ik de auto helaas pas de volgende ochtend ophalen ipv dezelfde dag.

iets meer punctualiteit

auto 8 dagen weggeweest en moest er zelf achter komen dat schade wel gerepareerd was maar onderdeel niet vervangen.was niet voorradig,wel vriendelijk te woord gestaan.maar belletje dat ik pas na weekend mijn eigen auto terighad had ook wel fijn geweest.

Vriendelijke, vlot en vakkundig

Van het gemak van online aan afspraak maken, via de vriendelijke en vlotte behandeling in de zaak, tot de vakkundige afhandeling van de servicebeurt. Zeer tevreden over alles.

Klant vriendelijke behandeling

Gewoon goed.

Er is goed werk geleverd. Wel bij 20.000 km beurt waarbij alles gewoon goed is wat aan de prijzige kant.

Fijne garage, goede service

Afspraak voor onderhoud. Naast onderhoud werd een probleem� gevonden waardoor wachttijd werd verlengd. Er werd mij een keurige leenfiets (elektrisch) aangeboden om even naar huis te gaan.

Eerste beurt na 1 jaar rijden met de Niro.

De eerste beurt is geheel volgens afspraak gedaan. Met de update heb ik een geheel nieuwe navigatie en scherm gekregen. Alles was uit het geheugen verdwenen en moest opnieuw ingesteld worden. Was wel erg wennen en ook de telefooninstelling moest opnieuw. Ook de nieuwe UVO app is niet eenvoudig om te zetten. Verder neem ik aan dat de werkzaamheden in de garage goed zijn uitgevoerd. Stoelen en stuur waren prima afgedekt. Helaas was de auto niet gewassen. Verder was de ontvangst en koffie prima.

Hele goede ontvangst bij de balie

Klant vriendelijk, zeer goed te woord gestaan en een zeer goede service bij iedereen aan te bevelen.

Snelle service

Snelle service en duidelijke afspraak. Ik kon blijven wachten en gebruik maken van de wifi daar.

matig dit jaar

Heb 06-04-2021 mijn auto (94-GGN-5) apk laten keuren en de rek. betaald. Kreeg 13-07-2021 een in gebrekestelling voor een bedrag dat op de rekening wel betaald was en heb er U op gewezen maar de afhandeling laat zeer te wensen over. Dit vond ik Mercedes onwaardig. Dan de in 2019 het comand navigatie systeem reviseren incl. nieuw front, nieuwste kaarten en een vergroten harde schijf. Na gebruik bleek er fouten in te zitten, dat gemeld hebbende, moesten we dat de volgende keer bij het Up-daten te melden, en zou genoteerd worden. Tot onze verbazing was dat niet gedaan en nu was het niet meer mogelijk omdat het systeem verouderd was. Dat was erg fijn!! Dus U begrijpt dat we dit jaar erg teleurgesteld zijn.

Service is snel en naar tevredenheid

Hoewel ik de kosten erg hoog vond ben ik blij dat mijn auto bij Wensink Nijmegen in onderhoud is. Electronische storing in mijn C klasse is keurig en snel opgelost. Hopelijk krijg ik er nu geen last meer mee.

technisch prima

De technische data worden goed gelezen. Hiermee wordt het onderhoud efficient en deskundig uitgevoerd.

Top service

Storing in de ruitenwisser. Ik kon direct komen en de volgende dag verholpen.

Alles correct

In een woord. Uitstekend!

Service en behandeling waren als vanouds. Auto Martens is een extra rit waard. Ik rijd er speciaal voor vanuit Doetinchem naar Zevenaar.

Prettig geholpen en duidelijke afspraken.

Heel prettig

Prima service en op tijd gereed

Afspraak snel gemaakt, beurt werd snel uitgevoerd. Koffie was prima.....

Uitstekende service

Er wordt duidelijk verteld wat het probleem met de auto was, wat er moest gebeuren, hoeveel tijd dit kost en dat het onder de garantie viek

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt van mijn KIA

Het maken van de afspraak was eenvoudig via de website. Ik kon aangeven of ik een leenfiets wilde hebben. Op de afgesproken datum verliep alles vlotjes.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle