Zeer goede en betrouwbare service

Altijd worden gemaakte afspraken nagekomen, als er iets extra moet gebeuren word je gebeld voor overleg.

Duurde te lang

Kwam om 8:15 voor APK en had gedacht dat deze direct zou worden uitgevoerd zoals in voorgaande jaren. Dat was nu niet het geval, pas om 12 uur werd ik gebeld dat de APK gereed was. Ik zou graag willen dat je een tijdstip voor de APK kunt afspreken.

Lekke band reparatie

Voor een relatief simpele reparatie zeer veel tijd kwijt. Telefonische afspraak maken via een algemene centrale en niet rechtstreeks met betreffende garage. Eerst kwartier in de wacht en dan nogmaals doorverbonden met planning. Ik heb voorkeur voor tijd van 16:30 uur aangegeven, was volgens planning niet mogelijk moest uiterlijk om 15:45 uur. Ben nog eerder van mijn werk gegaan. Bij de garage gaven ze aan dat het wel even kon duren en vervolgens hebben ze de auto om 16:30 uur meegenomen?! Waarom geen afspraak rechtstreeks bij garage nu in totaal 1 uur extra wachttijd. De band was lek bij de prop welke ca. 2 maanden eerder door de garage was geplaatst. Moet nieuwe band op. Het betreft een standaard maat, maar toch niet op voorraad. Dag later nog een x langskomen. In totaal was ik meer dan een halve werkdag kwijt om een lekke band gerepareerd te krijgen. Garage heeft het overigens wel correct afgehandeld, koffie aangeboden en een tijdelijke band + velg geplaatst. Kon wel weer veilig rijden.

Top gedaan

Wensink heeft mij goed geholpen, oa met een prima auto als vervangend vervoer, heel wat beter als dat het via de mobilo geregeld was, wat een afgang was dat

We werden direct en adequaat geholpen

Goed en deskundig geholpen

Prima service, gelijk geholpen en fijne uitleg, zelfs zonder afspraak wordt de auto bekeken

Top service

Top service

Goede service duidelijke uitleg

Snelle vriendelijke hulp en reparatie

Bij een onverwachts mankement aan onze auto waar ik niet verder mee kon rijden. Snel, correct en vriendelijk geholpen. Een leenauto mee gekregen om mijn werzaamheden die dag voort te kunnen zetten en eind van de dag weer om mogen ruilen voor mijn gerepareerde auto Vlotte en vriendelijke service. Duidelijke uitleg van probleem en oplossing

Jammer dat er niet geluisterd wordt naar de klant en de bal voor elk issue weer terug gelegd wordt

Ik ben inmiddels al 7 jaar klant bij Kia Wensink in Drachten, alleen dit jaar werd ik niet goed geholpen. Er zijn diverse mankementen aan de auto, alleen de bal wordt weer terug gelegd bij de klant dat er niets aan gedaan kan worden. Men komt niet snel terug op een vraag, je moet zelf terugbellen. Tijdens het jaarlijkse onderhoud werd mij onderhoud opgedrongen terwijl ik aangaf dat dit voorgaand jaar ook al was uitgevoerd. Er werd hierna niet geluisterd en toch gepushed om dit te doen. Achteraf omdat ik zelf reclameerde is er wel netjes gecrediteerd, alleen daar moest ik zelf wel weer achteraan bellen. Ook vervanging van onderdelen wordt te vroeg aangegeven, ruitenwissers voor mankeert gewoon niets aan. Wilden ze vervangen.

Netjes, alles volgens afspraak

Prima bevallen.

Auto s ochtends gebracht voor onderhoud, paar uur later gereed. Goeie service.

Prima service. Auto afgeleverd op afgesproken tijdstip, leenauto stond klaar (die had iig van binnen wel schoongemaakt mogen worden). Paar uur later was de auto weer gereed.

Gewoon goed

Klantvriendelijk, wordt goed op de hoogt gehouden over de evt bijkomende kosten. Overleg over de reparatie, wel of niet. Prettige sfeer, goede plek om te wachten tot je auto klaar is. Er is zelf vers fruit, heerlijk!

Slordig

Itt tot eerdere ervaringen was het onderhoud slordig uitgevoerd. Ik moest terug omdat er olie lekte.

Schande!

Belachelijk veel geld �66,- voor olie, remvloeistof, ruitenvloeistof controle en banden op spanning brengen. Nog geen 15 minuten werk monteur. J. de Langen.

Geen

Zeer duur kom niet meer terug

Prettige ervaring

De garage in Emmen is service gericht

De werkzaamheden aan mijn MB Vario Camper duurden deze keer - in de vakantieperiode - vrij lang (4 weken), maar gelukkig gaf dat geen problemen voor mij. Nadien bleek er nog een klein euvel dat twee dagen later ter plekke werd opgelost.

goede service

altijd tijd als ik langskom, ook nu meteen geholpen

Ga zo door

Kan niet beter top

Zeer Goed

Klantvriendelijk, goede service en deskundigheid.

Vakkundige mensen die meedenken

Je wordt altijd goed geholpen

Een organisatie met een fijn TEAM aan mensen!

Deskundige communicatieve medewerkers!

Geen service

Heb mijn SLK gebracht omdat ik een prijsopgave wilde voor koprevisie. Alle symptomen wezen op een lekke koppakking. Na een telefoontje van een van jullie medewerkers bleek dit pakweg 2500 euro te gaan kosten. Dat is niet in verhouding tot de waarde van een SLK uit 1998. Daarom besloten dit niet te laten uitvoeren en een andere wagen te overwegen. Binnen 6 dagen ontving ik een factuur van liefst 108,80 euro. Ze waren tot dezelfde conclusie gekomen: lekke pakking. Vooropgesteld vind ik dat jullie niet gratis hoeven te werken. Wel vind ik in dit geval 108,80 euro wat veel voor een diagnose die ik zelf al had gesteld. Via het het Youngtimer circuit ben ik gewezen op een Mercedes-specialist in het Noorden; totale kosten nog geen duizend euro (!). Dit geluid hoor ik meer over Wensink bij Youngtimer liefhebbers. Dit lijkt me geen goed signaal.

Probleem kon snel opgelost worden

Probleem met snelheidsmeter kon binnen paar dagen opgelost worden en een leenfiets was beschikbaar

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle