prima service

werkzaamheden zijn uitgevoerd bij mij thuis, ivm defecte accu. goed, monteur kwam ruim op tijd en had een vervangende accu mee.

Wederom uitstekend geholpen.

Prima en snel geholpen. Niet anders gewend. dus wederom een pluim

Betrouwbaar en goede service

Goed geholpen, wel wat langere wachttijd

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Deze zou maximaal 2 uur duren, zodat ik besloot te wachten en tijdens de beurt wat te werken. Door de wifi was dat goed mogelijk. Wel duurde de beurt langer dan de verwachte 2 uur. Tijdens het wachten is mij geen koffie o.i.d. aangeboden, had wel fijn geweest.

Ik heb problemen nog steeds met niet startende sprinter ze hebben wat onderdelen vervangen nog steeds bestaat de problemen

informatiemisser leidt tot extra kosten

Bij aankoop van mijn nieuwe KIA Niro Hybrid in jan 2021 heb ik een trekhaak met bijbehorende kabelset laten monteren. Mij is de informatie onthouden dat deze kabelset niet geschikt was voor gebruik met caravan: GEEN constante stroomdra(a)d(en) aangesloten! Pas bij de aflevering van mijn nieuwe caravan in juli 2021 wordt dit ontdekt. De verkoper wil niet inzien dat hij destijds verzuimd heeft mij daarover te informeren, waardoor ik nu genoodzaakt was om alsnog een uitbreidingsset te laten monteren (niet opgenomen/zichtbaar in de accessoireslijst voor de klant!) voor een bedrag van � 115. Enige compensatie hiervoor (bijv 50/50) was onbespreekbaar: een zeer teleurstellende ervaring. Of de montage in de werkplaats goed is uitgevoerd heb ik nog niet kunnen beoordelen.

Wisselend

Deal rondom de aanschaf was prima. Leveringsafspraak nakomen niet best Aflevering was vriendelijk met een herstel van de leveringsperikelen. Achteraf had iets meer uitleg over de auto echt wel op zijn plaats geweest ondanks vriendelijke vertegenwoordiger.

Klasse. Alles perfect. Vooral de verkoper

Zie boven

We hadden een zeer prettige ervaring

Ondanks de lange wachttijd overall zeer tevreden

Gewoon goed.

���-

Tevreden

Vriendelijk ontvangen, Afspraak was 'Vergeten" maar alsnog geholpen.

Top service

Komen auto voor de deur op halen helemaal top

Gewoon goede service!

Altijd goede service. Duidelijke uitleg, klantvriendelijk.

Tevreden over de verleende service.

Voldoende informatie gekregen voor de uit te voeren werkzaamheden, vriendelijke manier van communiceren.

Vakkundig en correct.

Zij doen wat ze beloven

Onderhoudsbeurt snel en effectief uitgevoerd

Technische afwerking helemaal goed Contact leggen/ bellen was dramatisch door hele lange wachttijd al onze medewerkers enz..� Misschien is het een idee om te kunnen whats appen met de werkplaats balie

Ben goed voorgelicht en op de hoogte gehouden

Voor mij was het een tegenvaller dat er heel veel werkzaamheden niet waren inbegrepen bij de grote beurt.

Hij rijd fantastisch

Maar heb wel een probleem met de achterlicht deze werkt niet goed, Ik kom nog wel langs maar de komende week heb ik vakantie

Extra aandacht aan mijn auto besteed, en tevreden met het resultaat

Mijn Mondeo is 19 jaar oud en kreeg hierdoor extra aandacht en werd er met mij overleg gepleegd wat er nodig was, en dit is in goed overleg dan ook gedaan en ben ik weer tevreden huiswaarts gekeerd.

Super service!

Door rechtstreeks contact met Wensink Leeuwarden prima geholpen! Dat landelijk gedoe om een afspraak te maken vindt ik helemaal niets! Houd liever van korte lijnen. Met onze mercedes vrachtwagens idem! Goed rechtstreeks contact met de chef werkplaats bedrijfswagens in Heerenveen bevalt mij prima! Als dat niet mogelijk zou zijn , was ik naar garage elders gegaan Daar zou de mercedes organisatie beter op moeten inspelen door niet naar een landelijk calcenter door te verbinden! Met vriendelijke groet, Herman Denkers

Alles was keurig geregeld

Afspraak was keurig in gepland, leenauto was geregeldl, netjes telefonisch feedback en berichtje dat de auto weer klaar stond.

Goed geregeld

Snel, accuraat en behulpzaam geholpen.

Prima, werd snel geholpen.

Snel en vakkundig

De Kia Niro hybride is nieuw de 19e augustus opgehaald

Een geweldige caravan trekker, door Duitsland, Oostenrijk, Slovenie en Istrie, we zijn zeer tevreden en het comfort is geweldig.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle