prima begeleiding en afhandeling. Duidelijk vooraf gecommuniceerd.

afspraak gemaakt. Rappel gekregen om niet te vergeten. Leen uto later toegevoegd. Flexibel aangepakt. Alleen jammer dat de leasemaatschappij het niet heeft toegestaan om er 4 nieuwe banden onder te zetten. Twee was wel akkoord.

Klantvriendelijk

Plezierig contact

Prima service.

Mijn SLK uit 98 kreeg na 23 jaar een nieuwe sleutel. Ze waren er weer na een tijd uit productie te zijn geweest. Een medewerker van Wensink Hatderwijk kwam persoonlijk langs om hem te brengen. Mercedes, kost wat maar service is subliem.

geweldig, en dat ben ik al jaren gewend

Nog niet meegemaakt dat een afspraak niet nagekomen is. Integendeel het is eerder zo dat er iets meer gedaan is dan waarom is gevraagd, domweg omdat met goed meedenkt. Ontvangst en klantbenadering is supervriendelijk. NB! ik heb een leaseauto

snelle service

top

Zeer positief.

Prima onderhoudsbeurt uitgevoerd. De auto rijdt merkbaar beter (met name remmen en airco).

Update van navigatie software naar nieuwe versie tot volle tevredenheid verricht.

Afspraak is afspraak en vriendelijk en bekwaam personeel.

Zeer correcte service en prettig personeel. Daarom blijf ik dus Mercedus rijden.

Mercedes, daar mag je toch meer van verwachten!!

Mijn derde (nieuwe) mercedes in 6 jaar, maar het blijft een uitdaging om zonder problemen de 100.000 KM te halen. Helaaaaaaaaaas!!!!! Daarnaast is het een hele kunst om Wensink telefonisch te bereiken. Na meerdere dagen geprobeerd te hebben en gemiddeld 10 minuten in de wacht te hebben gestaan is het dan toch gelukt om een afspraak in te plannen. Je zou toch van een Mercedes meer mogen verwachten

Helder en duidelijk

Vriendelijk, strak en volgens afspraak de werkzaamheden afgerond

Goed en snel

Vriendelijk goede behandeling in een woord Helemaal goed

X

X

zeer profesioneel

alles verliep op rolletjes en de auto was binnen de gestelde tijd klaar. Een minpuntje, de leenfiets voldoet niet meer van deze tijd, vooral als je een e-bike gewend bent.

Prima service en klantvriendelijk

Er was prima te onderhandelen over mijn wensen en de prijs.

Over alles goede communicatie

Auto ging voor een kleine beurt en APK. Er is goed gecommuniceerd over zaken die ze tegen kwamen. Over wel of niet uitvoeren/vervangen van werkzaamheden/onderdelen. Ook over de kosten is goed gecommuniceerd, ik wist de exacte kosten voor ik de auto ging halen.

anders dan anders/matig

Bij aankomst en ophalen auto gemeld dat ik een voucher heb;deze werd niet op nota vermeld;na opmerking gecorrigeerd.(3 x dus) Op mijn vraag waarom de auto ditmaal niet gewassen werd afgeleverd werd geantwoord" daar moet je om vragen of het was te druk".(??) De volgende ochtend bleek mij dat beide koelvloeistoftanks zich beneden het minimum bevonden!Terug naar garage waar deze werden bijgevuld.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Wensink Doetinchem in de showroom en zeker ook in de werkplaats is de service uitstekend en klantgericht.

Vriendelijk geholpen door baliemedewerker

Heb mijn b klasse voor een onderhoudsbeurt naar Wensink gebracht. Goed overleg wanneer de auto klaar zou zijn. Hier heeft de garage zich prima aan gehouden.

Kon snel terecht en probleem snel opgelost

Makkelijk om afspraak te maken. Snel en goed geholpen

Vriendelijk en goede mensen in de werkplaats

Altijd weer tevreden weg rijden

Prima service, vriendelijk en deskundig personeel

Perfect!

Lippestraat 2