Niets op aan te merken.

Afspraak is afspraak

Net zoals gewoonlijk gewoon goed

Jammer, dat er nu in Elst geen nieuwe auto s staan nu moet ik naar Arnhem om te gaan kijken Alleen occasionmarkt in Elst Echt een groot min punt

Supersnelle en vriendelijk service

Ik werd gelijk geholpen. Zeer vriendelijk ontvangen. En kon binnen 3 kwartier weer de weg op. Top.

Goed, niets op aan te merken!

Netjes en conform afspraken

Goede service en alles volgens afspraak gegaan. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Zeer goede service en ze behandelen je met respect

Ben warm ontvangen met een kop koffie en daarna werd ik met elke stap geinformeerd wat er moest gebeuren met de voertuig dus geen verborgen kosten achteraf waar andere Mercedes dealers van kunnen leren heb 1.5 uur gereden naar Wensink in Harderwijk en het was het waard mijn advies is kijk niet na de reistijd en toets Wensink Harderwijk in je navigatie als je onderhoud moet doen of een auto wilt kopen het is de moeite waard

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen voor dr APK van mijn auto. Ook voor de nodige reparaties werd goed meegedacht.

Prima volgens verwachting

Prima bejegening, uitgaande van een technisch goede onderhoudsbeurt, met goed advies.

Auto Martens, deskundig en klantvriendelijk!

Ik ben al jaren klant en altijd zeer tevreden.

Gewoon goed

Service is gewoon goed,komen altijd hun afspraken na

prima bedrijf dat doet wat er is afgesproken en zelfs meer.

prima bedrijf dat doet wat er is afgesproken en zelfs meer.

Perfect.

Goed geregeld.

Precies vogels afspraak

Fijne garage om mijn bus heen te brengen.

uitstekend

zoals altijd wordt er goed mee gedacht.

Prima behandeling.

Zeer vriendelijke en ter zake kundige medewerkers.

Heel tevreden

Mijn auto volgens afspraak gebracht voor een beurt + APK. Tijdens het onderhoud ben ik gebeld over kleine (noodzakelijke) extra reparaties. Werd duidelijke uitleg over gegeven, ook over de kosten. Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Top.

Alles volgens afspraak keurig geregeld!

Vriendelijk en netjes ontvangen aan de werkplaats balie! Nog even de werkzaamheden besproken behorende bij de B1 beurt en de bijkomende kosten!

snel en goed

de onderhoudsbeurt werd goed en snel uitgevoerd.

Zeer lang wachten voor een telefonisch contact

Zeer lang wachten voor een telefonisch contact

ontevreden

Ben niet gebeld toen de auto gereed was. Door garage opgeleverd, terwijl een koplamp van de auto het niet meer doet (bleek bij thuiskomst).

Moeilijk telefonisch bereikbaar overig top.

Geachte, Fysiek bezoek gebracht met mijn mercedes in Deventer t.b.v. een service beurt: - ontvangst bij brengen auto: TOP - ontvangst bij ophalen auto: TOP - uitvoering servicebeurt : volgens afspraak vlag. mij TOP Doch vóór ik telefonisch contact had en doorverbonden werd dat was absoluut niet service en verkoop gericht. Hopelijk is dit een eenmalig incident

top garage en prima service

Service gerichtheid is erg hoog. Helaas ging mijn geplande huurauto GLS niet door en kreeg ik een Ford Ka. Maar wel van te voren hierover ingelicht. Zoals ook vroeg al de geplande kosten zijn doorgegeven.

Top geregeld.

Super snel geregeld.

Prima service , iets aan de prijs .

Zoals gewoonlijk prima ontvangst en snelle afhandeling.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle