Goede service vriendelijk en correct

Vriendelijk geholpen.

Goed geholpen door Erik Kooi. Alles van te voren besproken.

2 weken elke dag gebeld voor een afspraak

Telefonisch nauwelijks tot niet bereikbaar. Heb ik na 2 weken iemand aan de lijn, wordt de verbinding verbroken. Wilde 2 nieuwe voorbanden, vraagt de werkplaats of ik ff een foto van de banden wil maken en die wil door sturen. Niet dus heb de banden elders laten plaatsen binnen een dag. Ik overweeg sterk om naar een andere Mercedes garage te gaan ! Bij de uitvoering van de laatste beurt heb ik dit gemeld en ben wel goed geholpen, anders was de score nog lager geweest. 06-51002608

Fantastisch geholpen door professioneel en vriendelijke medewerkers

Stekker fietsendrager ging lastig stopcontact� in; was bang te forceren. Medewerker deed dit voor en tilde zelf tot 2 x toe de drager. Mijn gsm verbond niet met de dashcam. Een andere collega checkte alles, ook met zijn gsm: de camera functioneert prima. Euvel zat in mijn ( oudere) gsm. Heel vlot, heel vriendelijk en heel effectief. Geweldig.

Heel goed

Ik werd heel plezierig ontvangen en korrelt geholpen volgens afspraak

Aflevering nieuwe Niro

Was even wachten op de laadkabel die bij de auto geleverd hoorde te zijn.

prima geholpen

goede communicatie

Super fijne vestiging

Deskundig, behulpzaam en super lief personeel!!! K ben zakelijke klant geweest bij andere vestigingen maar dit is de eerste keer dat ik zo tevreden ben na iedere keer dat de auto een onderhoudsbeurt, gerepareerd of nagekeken moest worden!!

sleutel besteld

sleutel besteld en getest

Niets opgaan te merken, gewoon goed.

Ik verwacht niet anders maar besef dat het ook minder kan. Prima zo.

prima snelle service

de motorkap van mijn Ford C-Max kon niet meer geopend worden. na het maken van een afspraak was dit binnen een 1/2 uur gefixt

prima, heel tevreden

binnen de afgesproken tijd klaar, vriendelijke medewerkers, koffie, extra vraagje ook uitgevoerd

Subliem

Ik had een koplamp stuk. Kon meteen komen om te laten repareren. Ik vroeg wat zijn de kosten en wat kreeg ik te horen? Dit is service meneer en kost niets. Vandaar mijn 10 sterren!!!

Een stel amateurs die alles bij elkaar liegen

Kom je bij wensink terecht voor schade herstel krijg je de e 63 amg slechter terug dan hij gebracht werd en dan maken ze mij ook nog voor leugenaar uit terwijl ik foto s en geluids opnames hebben en als je ze daarmee confronteert lachen ze erom een voorbeeld die speelt zwarte gril komt terug met zilver en zeggen ze naar zo heb je m ook gebracht echt wat denken ze daar wel niet en tot 4 keer toe op het laatste moment de auto toch niet afleveren zodat je voor nop daar staat en voor niets vrij neemt de auto vol storingen en krassen terug de lampen lis erin mistlampen los erin de auto als een vuilnisbelt terug krijgen vol met glas en zand het sluitwerk vol met lopers een grote flop is het gewoon en dan mij ook nog voor leugenaar uit maken terwijl de monteur de baas erbij roept en zegt hier wil ik mijn vingers niet aan branden dit is onverantwoord wat hier gebeurd Mensen laat je auto niet herstellen door wensink Drachten of wensink Groningen ze verpesten heel je auto Afz R.M.B uit Drachten

Prima service, contact en hulp.

Online afspraak, dag later al bevestiging. Vragen worden direct beantwoord als ik bel.

uitstekend

Zoals altijd prima werk verricht.

Aangenaam verrast

Na jaren BMW te hebben gereden nu mijn Mercedes voor z'n eerste onderhoudsbeurt. Voorbereiding en uitvoering zoals je mag verwachten van dit merk. Top...

BAR SLECHT

Wat was er aan de hand: storing, ruitenwissers gingen aan bij gebruik richtingaanwijzer. 22 juni Bij wensink Leeuwarden: Hebben uitgelezen, defect aan hendel Zou besteld, maar of het die week nog lukte. was krap. Ik hoorde niks, en heb een week later 28 juni gebeld en voicemail ingesproken, 29-6 weer gebeld. resultaat kon de hendel ophalen en in 2 juli Heerenveen terecht. En pas over twee weken in Leeuwarden. Ondertussen was het defect zo erg geworden dat de ruitenwissers constant aan bleven. Een vervangende auto was niet beschikbaar. Kostte mij 2 keer een uur Heerenveen - Leeuwarden op en neer rijden . Terwijl ik destijds bewust had gekozen voor Leeuwarden vanwege de reistijd. Ik moet zeggen dat de verkoper in Heerenveen e.e.a. KEURIG heeft opgelost, auto heeft vrijgemaakt op de dag van de reparatie. Dit is niet wat ik van jullie verwachtte! Wensink misbruikt zijn positie als enige Mercedes dealer in de nabije omgeving. Dat ik dat deze week nog een keer gebeld wordt, met "er ligt nog een onderdeel voor u klaar", laat duidelijk zien dat jullie je klanten niet serieus nemen en je zaken niet op orde hebt.

Zeer goed Z

Alles prima goed geholpen .

Mijn contact over de reparatie verliep stroef

Mijn auto is meer dan een week bij Wensink in de garage geweest. Ik wilde graag duidelijkheid over de soort reparatie en de voortgang. Het contact met degene die dit afhandelde verliep niet goed, moeilijk bereikbaar, druk, druk, druk en ik werd meestal niet teruggebeld. Mijn ervaringen met Wensink waren tot nu toe erg goed, maar nu ben ik niet tevreden.

top

Klantvriendelijk, informerend, tijdig en attent

Klant vriendelijk

Alles gaat volgens afspraak. Goede uitleg wat ze hebben gedaan.

Totaal onbekend wat jullie gedaan hebben?

Kia Sorento is bij jullie voor een servicebeurt geweest met een extra lijst van punten zoals een losgebroken bekerhouder en een storing die het systeem soms geeft storing actieve motorkap beide niet opgelost of over gecommuniceerd.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle