Deskundige organisatie

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Hoe de werkwijze is bij de services beurt/reparaties is goed. Indien nodig, wordt contact opgenomen over onvoorziene reparties. Ook de uitleg aangaande de factuur is prima.

Prima, mooi op tijd geholpen.

Onverschillig

Al kang geleden een nieuwe mercedes besteld maar je wordt door deze onderneming totaal niet op de hoogte gehouden. Totale minachting is het juiste woord qua opstelling door de verkopers naar de klant toe. Ook telefonisch zijn is niemand in staat de voortgangsbewaking uit te voeren.

Uitstekende eerste ervaring

uitstekend

Redelijk

Helaas was het te betalen bedrag een stuk hoger dan dat ze telefonisch hadden gezegt. Verder alles goed gegaaan

Ik hoop wel dat dit anoniem blijft

Gisteren heb ik mijn auto voor een beurt aangeboden bij jullie bedrijf, zelf kom ik uit Ommen waar ook een Ford garage is maar daar kom ik niet. Dit komt deels doordat ik mijn twee auto s bij wensink Zwolle heb aangeschaft. Omdat ik uit Ommen kom wacht ik altijd totdat de auto klaar is, ik vind het geld voor een leenauto te duur, wel denk ik als je dit goedkoper aanbied en een leuk nieuw model hebt dat je weer nieuwe ambassadeurs hebt voor de auto of ze komen later dit model aanschaffen. Oke ik was gisteren optijd in jullie vestiging Zwolle om 08:00 uur tot 11:45 een lange tijd dus, na iedereen van het personeel langs te hebben zien lopen en de koffiemachine zeer in trek is bij het personeel vroeg ik mij af wie zal mij begroeten, niemand dus, wel kan ik zeggen toen ik bij de info stond om mijn sleutels aan te bieden meneer timmerman zeer vriendelijk was en mij uitstekend geholpen heeft, na ongeveer een uur gezeten te hebben en iedereen binnen heb zien lopen vroeg ik mij af of er nog een verkoper zou zijn die contact met mij gaat zoeken, nou niemand die mij ook maar iets vroeg of een gesprek aanging, dit is wel een gemiste kans want ik loop al wel te zoeken naar een ander auto, ik krijg nu er een lease auto tijdelijk bij maar dit is mogelijk voor een korte tijd. Na het lange zitten ben ik met veel interesse bij auto s gaan kijken en ook toen kwam er niemand een praatje maken. Daarna ben ik de Mercedes garage ingelopen daar zaten direct links veel verkopers achter hun pc, niemand zei wat waarna ik zelf een groet heb gegeven. Daarop kreeg ik weinig respons, na een half uur lopen en ik wel geinteresseerd was in 1 van de auto ben ik ook daar niet aangesproken, mogelijk omdat ik die dag geen pak aan had. Denk wel dat er verkoop kansen liggen maar voor mij hou ik het nu alleen maar even bij de onderhoud van mijn wagens. Ik hoop dat je hier wat mee kunt, als het anoniem kan blijven graag. Je mag mij altijd telefonisch benaderen voor meer uitleg.

Het is goed.

Afspraak minder goed nagekomen dan ik gewend ben

Ik had een haal en brengservice gereserveerd. Auto zou om 08:15 opgehaald worden met een marge van een half uur. De auto werd echter pas om 09:35 opgehaald en werd er verwacht dat de auto door mijzelf weer werd opgehaald.

Goed behandeld, maar kwaliteit blijft achter

Ik ben goed behandeld door de medewerkers van Wensink. Alleen blijkt dat mijn auto een reparatie van de motor nodig heeft van 5 tot 10.000 euro. Dit voor een auto van 6 jaar oud met 170k op de teller en dealer onderhouden. Ik vind dit absoluut geen Mercedes kwaliteit. Ik moet nu opzoek naar een andere auto maar denk niet dat ik weer een Mercedes ga kopen. Ik ga juist naar de dealer voor onderhoud om dit te voorkomen!

Gastrvrij

Vriendelijk en op tijd geholpen.

Mijn auto is goed nagekeken en ik ben op de hoogte gehouden over de kosten. Alles prima!

Afspraken goed nagekomen

Tevreden

Tevreden betreft de beurt en een schone auto bij ophalen Heel netjes, de mevrouw achter de balie ook heel netjes en beleefd . Alleen had ik voor dat mijn auto voor de beurt kwam aangeven dat de start stop functie niet naar behoren werkt! Daar is niks aan gedaan Vandaar mijn voldoende en niet super tevreden

Lastig probleem ,goed opgelost.

Ik had een lastig probleem iets met storing in het startslot. Het zou aan de accu liggen , die deed het altijd perfect maar als ze het uitlezen dan zal dat het probleem wel zijn. Dat was het niet het zou dan aan het startslot zelf liggen. Gemaakt en dol blij dat ik weer op weg kon. Na twee dagen weer hetzelfde probleem. Nu was het een kabeltje dat beschadigd was. Gelukkig rijd ik weer en ben blij dat het probleem verholpen is. Ik denk dat dit lastig is om te verhelpen , aan de andere kant denk ik als klant zou dat kabeltje niet als eerste instantie het probleem kunnen zijn? In ieder geval ben ik super geholpen en Jan weer fijn op pad met mijn bus. Hartelijk bedankt.

Snel en accuraat geholpen

Zeer goed en prettig geholpen

correct behandeld

Deskundig geholpen

Prettig en bereidwillig

Ondanks dat ik mijn auto niet bij deze dealer heb aangeschaft ervaar ik geen verschil in klantbenadering

Alles tot volle tevredenheid geregeld.

Duidelijke informatie en goede service

Boven verwachting. Duidelijke uitleg de servicebeurt van de auto. Na een paar uur, werd ik gebeld over eventuele extra punten die opgevallen waren. De monteur is vooruitdenkend en geeft duidelijk advies waarom werkzaamheden gedaan moeten/kunnen worden. Zeer tevreden over het onderhoud. En het beeld dat ik zelf in control ben over de uitgaven.

Viel tegen

Afspraak regelmatig verzet. Werkzaamheden niet volgens afspraak uitgevoerd.De auto moest nogmaals een dag terug.

Goed geregeld

Perfecte service

Was al heel blij met de vorige KIA C eed, heb nu net een STONIC, ook perfect. Daarvan nog geen echte servicebeurten gehad, maar dat gaat natuurlijk gauw komen, en daar hebben wij het volste vertrouwen in na jarenlange service van Wensink voor onze vorige KIA. Dank, en ga zo door!

Vakkundig

Prettig, laagdempellig

Ik ben heel tevreden

Vriendelijk personeel. Word goed uitgelegd als er iets extra's gedaan moet worden. De auto wordt weer netjes afgeleverd.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle