klantonvriendelijke benadering.

Bij het maken van de afspraak heb ik lang in de wacht gestaan. De toezegging om de prijs van de servicebeurt te SMS'n is niet nagekomen. Zelf weer achter aan gebeld, kreeg de toezegging dat ik terug zou worden gebeld; ook deze afspraak is niet nagekomen. Bij afgeven sleutels opnieuw gevraagd wat de kosten zouden zijn en gehoord dat de servicebeurt 349 ex BTW was. Daarna werden we gebeld dat deze prijsopgaaf niet volledig was, de uiteindelijke prijs was bijna 3x zo hoog...... Bij het plannen van de afspraak hebben we te horen gekregen dat we wellicht de wagen pas 's avonds (voor 20u) zouden kunnen ophalen. Vervolgens worden we om 16:48u gebeld dat de wagen klaar is, met het verzoek of we deze de volgende dag kunnen ophalen 'omdat de kas om 17u gesloten is'. SORRY?? Op ons verzoek is de factuur per mail aan ons aangeboden (en reeds voldaan) en hebben we de wagen nog dezelfde dag kunnen ophalen. Dat we behandeld worden als bedrijf met een bedrijfswagen terwijl het hier over een prachtige camper hebben, is al een principieel verkeerde benadering van de klant. Kortom: de klantvriendelijkheid kan wat ons betreft een stuk beter.

Zie onder

De a beurt zal wel goed zijn uitgevoerd, hoop ik, hier kan ik niet over oordelen. Een klacht over de keyless entry kon voor de 2e maal niet worden verholpen, waarbij de chef monteur wel een verklaring heeft gegeven, maar het feit blijft dat de klacht niet is opgelost. Maar dat ik gelijk de volgende dag een storingsmelding had, waarvoor ik wederom naar de garage moest, daar baal ik van ! De druppel was echter het feit dat ik uitgebreid met de, overigens zeer vriendelijke, receptioniste had besproken, dat mijn gegevens wellicht niet juist in het systeem zouden staan, toch nadien de rekening op het verkeerde adres ontving. Een volgende rekening op het verkeerde adres, wordt dan ook door mij niet meer betaald !!!

Vriendelijk en punctueel geholpen

Vriendelijk onthaal, per telefoon netjes afgestemd en tijdig klaar

De adviezen van Laurens Bosscher ware uitstekend.

Prima advies en goede ervaringen bij deze zaak.

Uitstekend.

Snelle afspaak kunnen maken en uitstekend geholpen.

Deskundig vastgesteld waar het probleem zat onderdeel uit ander filiaal laten halen zodat ik snel weer op pad kon met mijn auto.

Prettige garage

Personeel denkt met je mee

Snelle en een keurige service

Zie antwoord boven.

Het was gewoon dik in orde.

Zeer goede werkplaats maar lanecontrol kan niet aangepast worden op lage snelheden

Al meerdere malen bijna aanrijding gehad in bebouwde kom door een veiligheidsysteem!!! Wielen blokkeren om de haverklap als er een doorgetrokken streep gezien wordt in of net buiten de bebouwde kom. Dit systeem treedt al in werking vanaf 55 km/uur en kan niet aangepast worden. Softwareupdate laat geen verbetering zien.

Netjes geholpen, goed aangegeven wat de werkzaamheden zijn geweest.

Uitstekend!

Zowel het voortraject tot het maken van afspraak incl. het mijnerzijds wijzigen van de afspraak, als het bezoek aan de garage, als de servicebeurt zelf incl tussentijdse up-date, als het weer in ontvangst nemen, is als uitstekend ervaren. Gewoon, vriendelijk, aardig en vakkundig.

Gelijk geholpen en mee gedacht.

Velg gescheurd en niet op voorraad leen velg gekregen en nieuwe de volgende dag gemonteerd.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen rondom de servicebeurt aan de Mercedes.

Top service

prima service als altijd

Onderhoud +apk laten uitvoeren en alles naar tevredenheid uitgevoerd.

Erg klantvriendelijk goed tevreden

Zeer tevreden apk laten doen uitstekend ingelicht na de keuring. Ook tijdens de wachttijd prima behandeld. Compliment.

Goed geholpen door medewerkers

Ik heb een Thuiskomertje gekocht voor mijn kia, en ruitenwissers 2 st bij de Thuiskomertje hoor gereedschap, een krik een schroef oog een moer sleutel, een een krik stang, een schroevendraaier en een steek sleutel. Alleen jammer zit de schroeven draaier er niet bij ook de steek sleutel zat er niet bij.

Vriendelijke mensen allemaal, en vooral Brian.

Adequaat geholpen

Kwam voor grote beurt (B5). Telefonisch afspraak maken was lastig; daarom via website gedaan. Ontvangst netjes, maar tijdens het wachten (was afgesproken) geen enkele aandacht.

Fijne garage goede service van Niels Vinke

Goed geholpen. Service prima. Personeel zeer vriendelijk. Keuze in drank.

Prima geholpen en verlopen

Teleurgesteld

Klee beurt Duurt langer dan geplant. Update navigatie geen uitleg, ik ben geen 20 dus even uitleggen kan gen kwaad.

Zoals altijd. Prima

Zoals gewend. Prima service