Wat een service en hoe adequaat geholpen; perfect

Gastvrij bedrijf met personeel dat klaarstaat in onverwachte situaties. Fijn dat we zo geholpen zijn

Top bedrijf

Geen persoonlijke klant maar helaas gewoon een nummer.

Ik dacht dat Wensink persoonlijk was maar je bent gewoon een nummer. Dit blijkt uit de geautomatiseerde mails en sms jes die je ontvangt. Mijn auto was al een maand apk- gekeurd en kreeg daarna de mailing en sms jes dat mijn auto gekeurd moest worden. Ook over terugroepacties word je niet geinformeerd alleen als je een voor een onderhoudsbeurt naar de werkplaats gaat krijg je achteraf te horen dat er een terugroep actie is uitgevoerd. Dit was al een 2e keer. Voor de apk en olie verversen was een tijdslot van 3 uur ingepland. Dit vond ik al lang duren maar de telefonist wist mij te vertellen dat dit echt zo lang zou duren. Gelukkig was het al met al iets meer dan een uurtje. Zo hoort het ook en anders was dit de laatste keer geweest. Jammer genoeg is de oude Wensink er niet meer.

Navigatie update noodzakelijk.

Zeer prettig geinformeerd over de mogelijkheden aanschaf KIA Picanto

Zeer prettig geinformeerd over de mogelijkheden aanschaf van een KIA Picanto. Deskundige verkoper heeft ons rustig en duidelijk "meegenomen" in de wereld van de Picanto. Na de testrit waren wij direct vastbesloten een Picanto aan te schaffen.

vriendelijk, meedenkend en correct

Er werd netjes gebeld toen ik dreigde de auto wat laat op te komen halen, geen onvertogen woord over gevallen en ook nog de auto door de wasstraat gehaald! Super.

Snelle service

Lekke band, snel en goed opgelost, klaar terwijl u wacht.

Geweldig merk Mercedes !!

Ik ga weer zorgeloos op weg. Bedankt !!

Goede persoonlijke service

Goede klantgerichtheid, goed advies, goede bereikbaarheid

Correct de zaken geregeld

Stipt de afspraken nagekomen

Nite okay

Bij het vervangen van de accu bleek de code van de radio onvindbaar. Het serviceboekje bood geen uitkomst noch de database. De auto is echter gekocht bij Dijkstra, de door Wensink overgenomen dealer. Meneer aan de servicebalie zegde toe de oorspronkelijke dealer Van Voorde te bellen, wellicht had deze oorspronkelijke leverancier well de code geregistreerd. Helaas niet. Uit coulance� bood meneer aan de radio gratis eruit te halen en erin te zetten om deze voor �163,00 te laten resetten. Na enig zoeken op internet heb ik echter voor �30,00 de radio laten resetten, zonder dat deze eerst eruit is gehaald. Ik Ben dus niet tevreden over de voorgestelde oplossing van Wensink, die als voorganger van Dijkstra aan mij de auto heeft verkocht met alle daaruit voortvloeiende verplichtingen.

Vertrouwen verloren

Auto is afgekeurd Apk omdat remslangen achter slecht zijn en de keurmeester dacht een witte stip te zien en heeft dit als canvas vertaald. Geen foto s gemaakt door keurmeester. Direct naar uw collega keurmeester gereden welke mijn auto,in onderhoud had. Daar was toevallig ook een RDW keurmeester. Zij gaven mij aandat de auto onterecht was afgekeurd. Geen bewapening bloot te zien , ook niet onder remdruk.Het was wel beter om alle 4 de slangetjes (haarscheurtjes)te vervangen. Kon wel de Rdw opnieuw laten keuren, maar is niet kosteloos.conclusie: apk kosten bij u was niet nodig geweest, maar nog erger is mijn vertrouwen geschonden in Wensink Apeldoorn door maar �29,00 apk

Onvoldoende zegt genoeg

Men is niet in staat om de sync 3 te updaten en de navigatie te updaten

Prima klantcontact van begin tot eind

In de digitale uitnodiging stond in het onderwerp dat mijn Mercedes toe was aan een onderhoudsbeurt, terwijl ik dus een Ford rij. Vervolgens moet ik een digitale afspraak maken, en daarin allerlei keuzes maken. Maar ik heb werkelijk geen idee wat ik daar moet invullen. Zo en detail dingen aan de rijder vragen is denk ik onverstandig.

Goede ontvangst, slechte aftersale.

Tijdens de eerste beurt op 16000 km, had ik twee garantie items welke niet naar tevredenheid zijn opgelost. Ik had duidelijk van tevoren opgegeven wat de problemen waren, maar dit is niet naar behoren opgelost. Ook is mij niet verteld dat na de update van het navigatiesysteem alle gegevens en instellingen waren gewist. Hiet moest ik zelf achter komen nadat ik de werkplaats had verlaten. Daar ik 175 km van de vestiging in Heerenveen woon, dacht ik er goed aan te doen om de eerste onderhoudsbeurt bij jullie uit te laten voeren, maar als er op deze manier omgegaan wordt met garantiezaken heb ik er spijt van zo'n eind gereden te hebben.

Top bedrijf

Wensink is een betrouwbaar adres voor reparatie APK en onderhoud. Vooraf wordt netjes gemeld wat er gerepareerd wordt.

Nog altijd naar volle tevredenheid naar Wensink

Na 8 jaar Citroen en 5 jaar Kia een vast adres met keurige service.

Top garage

Snelle service en niet te duur

Prima ontvangst, duidelijke uitleg, uitstekende aflevering auto (met net een beetje extra i.d. vorm van een flesje water in de auto, pepermunt, en auto gewassen)

Prima, zeer tevreden!!

Keurig volgens afspraak gewerkt. Ben zeer tevreden. Rekening was nog niet klaar en heb deze na 8 dagen nog niet ontvangen. Dat is het enige minpuntje.

Snel en professioneel onderhoud

Auto moest voor b1 onderhoud. Snel en professioneel uitgevoerd. Bovendien was auto weer mooi schoon

Was weer prima, top geholpen

Servicebeurt A was het en is het bij gebleven. Netjes gebeld dat de remblokken een volgende keer aan de beurt zijn. En de auto weer netjes, hou ik van

Zeer slechte garage(verkopers), werkplaats is ok

Wij hebben in November 2020 een Mercedes C350e gekocht(GS-996-T) wat een ellende hebben we met deze auto gehad. Het bleek na onafhankelijk onderzoek een schade auto te zijn geweest. Hoe we zijn behandeld door het "verkoop Team " is op zijn zachts gezegd teleurstellend, we zijn zelfs met een spontaan openspringende achterdeur naar huis gestuurd terwijl er een kind achterin zat.....werd mij gewoon verteld maak maar even afspraak met de werkplaats.... de verkoper nam niet eens de moeite om van zijn stoel af te komen om de mankementen te bekijken, het ging van roest vorming tot beugels van de rolhoes die er spontaan afvielen er waren op den duur 18 punten van afkeur. om een lang verhaal kort te maken auto na 8 maanden ingeleverd en geld retour.... waar ik 1.5 week op moest wachten, als ik een auto koop moet ik ook direct betalen, maar eenvoudig geld terug storten is al te moeilijk blijkbaar en het ging toch om een aanzienlijk bedrag. Voor ons, familie en vrienden geen auto meer van Wensink!

Heel goede surfers en een goede klantenservice

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle