Alles is keurig geregeld.

Nette ontvangst en prima informatievoorziening.

Prima geregeld

Goede service zoals gebruikelijk probleemloos

Ik voelde mij welkom

Was mijn eerste ervaring met Wensink, 2 weken na aanschaf Kia Niro

Super ontvangen en geholpen, duidelijke uitleg

Super geholpen en ontvangen, duidelijke uitleg met name Ralph Schigt en Johan Hofman hebben ontzettend veel moeite gedaan voor onze nieuwe Mercedes C klasse 200.

Snel en vriendelijk een nieuwe achterruitenwisser!

Vlot geholpen

volgens afspraak

Service bij filiaal Harderwijk is helemaal prima.

Prima service en ondersteuning.

Fijne ervaring

Keurig geholpen personeel denkt mee personeel is vriendelijk en heeft verstand van zaken

snel correct vriendelijk

Goede Service

Service gericht en ook op ontzorgen klant

Aankoop als ook begeleiding en uitleg auto bij oplevering heel goed en met geduld. Ruim tijd voor ingeruimd.

Optimale service

Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd inclusief haal en brengservice!

Prima aflevering

Goed ontvangen en heel relaxed uitleg gehad over de auto. Geen haastwerk

Helemaal goed

Zeer tevreden over de sevice van Wensink.

Auto word netjes gedaan met de onderhoudsbeurt en staat daarna weer net uitgezogen en gewassen voor je klaar. Altijd een kopje koffie en een praatje.

goed geholpen

Even bellen en gelijk een afspraak, afgehandeld naar verwachting

Zeer goed voorbereide aflevering en zorgvuldige uitleg!

Zeer goed voorbereide aflevering en zorgvuldige, deskundige uitleg en over gebruik auto.

Gastvrij en welkom

Na 20 jaar bij Mercedes in Leeuwarden voor het eerst een onderhoud in Assen. Ontvangst was gastvrij en welkom. Keurige ruimte om te werken. Auto in perfecte staat afgeleverd; schoon van binnen en buiten.

voortreffelijke service

Ontvangst is uitstekend. Perfecte uitleg over wat mij te wachten staat. Uitstekende koffie. Goede begeleiding tot aan de auto bij vertrek. Eindresultaat was naar alle tevredenheid.

Goede service en persoonlijke aandacht

Snelle reactie bij noodgeval

Snel geholpen met noodwiel, nadat achterband onherstelbaar lek gereden was. In werkplaats snel een originele MO band van hetzelfde type als de overige banden gemonteerd. Het telefonisch melden van mijn "noodgeval" was echter een crime. Ruim 20 minuten "in de wacht" alvorens iemand telefonisch aanspreekbaar was. In geval van een echt ongeluk zou dit onacceptabel zijn.

Altijd goed geholpen

Ik ervaar altijd hoog service niveau

Ik werd bedankt voor dat ik bij Wensink ben geweest. Dat viel me op, heb ik nog niet eerder gehoord. Toch blijft er een brug tussen klant en medewerker. Indien u het contact wil verbeteren zou men meer met de klant moeten mee veren, verplaatsen in de klant.

vlot en vriendelijk

kon snel terecht goed geholpen

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle