Perfect, beter kan niet!!!!

Geweldig, vriendelijk,deskundig,ter zake kundig!!!! Geeft na afloop een zeer goed en tevreden gevoel! Hulde!!! Het zijn de mensen die alles� maken!!!!

Hoge kosten voor relatief kleine storing

Snelle service, matige analyse van de oorzaak het probleem, waardoor hoge kosten voor het vervangen van een sirene.

Het interface via de display is verandert.

Het interface is verandert. Ik wordt gedwongen om een heel stuk proza te lezen, terwijl ik wil rijden. Het met nee beantwoorden geeft uitstel, maar iedere keer opnieuw moet ik op nee drukken op het tijdstip dat ik wil rijden. Er is geen waarschuwing hiervoor gegeven. Er is geen documentatie over het nieuwe interface. Na achteruit rijden blijft het beeld van de camera staan. Een ingesteld doel verdwijnt en moet opnieuw ingesteld worden. Dit is geen service.

Eerlijk, betrouwbaar, goede prijs kwaliteit verhouding.

Tijdens onderhoudsbeurt werd ik telefonisch op de hoogte gehouden wat wel en niet moest worden vervangen. Geen onnodige reparaties.

Goede service en netjes ontvangen

Gewoon top!

Uitstekende verkoper en top service

Verkoper Niels heeft een jong gebruikte auto aan mij verkocht. Niets was hem teveel en ga na de aankoop uitgebreid uitleg over de functies op de nieuwe auto. De auto werd met volle tank en grote beurt afgeleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Kia picanto

Goed geholpen vlotte afwikkeling

Ik kon goed geholpen worden zonder afspraak te maken

Snelle service

Snelle service, geen bijzonderheden.

Goeie service

Het kan beter

Mijn contactpersoon bij Wensink Drachten was vrij plotseling weg het bedrijf. Ik moest zelf achter de aflevering van de auto dat werd niet proactief gedaan. De witte nummerplaat die ook in de bestelling zat is niet meegeleverd. Heb om de update gevraagd vorige week maar nog niet gekregen.

Correct duidelijk snel

Top monteurs en vooral de heren bij de afspraak balie receptie

ik ben snel verholpen met mijn probleem die ik had met de auto Peter en Stein altijd netjes en vriendelijk de monteurs ook.

prima service.

Goede vriendelijke ontvangst .

Uitstekend.

Vlotte vriendelijke behandeling.

met de locatie en de medewerkers prima

Over Wensink ben ik heel slecht te spreken. Ten eerste de mail die kreeg dat mijn Mercedes aan een onderhoudsbeurt toe was. Hoe komt men daarbij. Ik rijd een Ford. Dit komt toch heel slecht over en is zeker niet klantvriendelijk. Ten tweede de prijs van een beurt die enorm afwijkt van wat de Ford App aangeeft. belachelijk dat verschil. Ik heb diverse andere dealers gebeld en gevraagd wat de twee jaarlijkse beurt bij hun kost deze dealers berekenen een stuk lagere prijs dan Wensink hanteert. Dit is niet de eerste keer dat we een vervelende ervaring met Wensink hebben gehad. U begrijpt hopelijk dat dit wel de laatste is geweest en dat ik vanaf heden geen client meer van Wensink wens te zijn. Ik hoop en ben heel benieuwd of er iets met deze opmerkingen wordt gedaan. Dit zal wel niet net als de vorige keren.

zeer uitgebreide service, netjes gewassen, prima

Helemaal goed

Altijd alles naar wens geregeld. Slechts een kanttekening...... Beetje krenterig met inruil!

Top !

We gaan niet voor niks al jaren van Ridderkerk/ Rotterdam . Naar Heerenveen om een auto te kopen en daar voor onderhoud naar toe te gaan.

Snel en adequaat geholpen.

Ik heb twee keer een beroep op de KIA Wegenhulp moeten doen en de tweede keer is mijn auto netjes bij de dealer achtergelaten en is de volgende werkdag het probleem verholpen.

Goed en snel geholpen

Goede service en goede klantvriendelijkheid bij ontvangst en in de garage zelf.

deskundigheid en prettige behandeling

Zo lang ik KIA rij en dat zijn al diverse jaren, ben ik altijd tevreden geweest betreft de wijze van behandeling en niet te vergeten het onderhoud aan de auto. Lekker door gaan op deze wijze.

prima service

zeer prettige service en snel!!

Goede service!

Prima ervaring!