Snel klaar

Mijn auto had een mankement, ik belde om half 2, kon om half 4 terecht, auto was om tien voor 4 klaar.

Helaas

Wacht nog steeds op terugbel aktie het niet uitvoeren van werkzaamheden.

Netjes niet overdreven en korrekt behandeld.

Netjes : de juiste uitstraling Niet overdreven: met een goed gevoel weg gegaan. Zonder te denken ik wordt voor de gek gehouden. Korrekt behandeld: vooraf besproken hoe en wat. Afspraak dat er een leen auto zou zij. Er is contact opgenomen dat de auto klaar was de zelfde dag. En netjes overleg geweest voor een vervolg afspraak. Voor het niet voorhanden hebben van een onderdeel (nieuwe voor ruit)

Duidelijk en correct.

Goede afspraken en afhandeling.

Goed maar duur

Niets mis mee maar mag ook goed zijn voor die prijs

wederom grandioos; echte vrienden

Bij binnenkomst altijd een welkomstwoord; goede morgen; bakje? hoe is het met je gezondheid en of het nu bernard is of cor of wie dan ook; ze kennen je

Prima service.

Goede service en snelle dienstverlening.

geweldige service

Heel netjes geholpen door Ford Wensink Zwolle. Met name dikke complimenten aan Marcel Steinebach die me tijdens dit wat langere traject (ivm tekort microchips etc.) altijd netjes te woord heeft gestaan !

Prima niks mis mee

Goed geholpen

Zeer betrokken en uitstekende service

Eerste ervaring met Wensink voor een lease auto. Zeer goed bevallen!!

vlot en vriendelijk geholpen

Duidelijke uitleg over het hoe en wat aangaande reparaties

Netjes verzorgde onderhoudsbeurt met tips over veiligheid

Op zich een prima ervaring. Waar ik echter moeite mee heb is dat de auto, zonder overleg, van binnen en buiten schoon gemaakt wordt. Daarvoor wordt zelfs naar de wasstraat gereden, dat maakt het mijns inziens onnodig duur. Al met al zal de hele schoonmaak al snel 3 kwartier tot een uur in beslag nemen en het zal service genoemd worden maar ik betaal het ongetwijfeld zelf. Als mij dit gevraagd wordt kan (en zal) ik nee� zeggen, dat kan ik zelf wel en het scheelt een aardige kostenpost op de rekening voor de onderhoudsbeurt. Deze vond ik ook nogal duur overigens.

Helemaal top

Van begin tot einde goed begeleid en op de hoogte gehouden.

bereikbaarheid al geruime tijd slecht!!

Hulp door monteurs goed, prima, kan voor kleine dingen tussendoor snel en goed geholpen worden. Al geruime tijd echter bereikbaarheid slecht, en vergeleken met half jaar terug waar een half woord genoeg was om top geholpen te worden zijn veel woorden nodig om duidelijk te maken wat de bedoeling is. Ben nu al drie weken en een aantal telefoontjes verder om geholpen te worden met schade/herstel en weet nog niet wanneer....dat was voorheen toch echt wel anders.

Waardeloos sinds het Wensink is

Ik heb een elektrische fiets gereserveerd. Deze bleek diezelfde ochtend meegegeven te zijn aan een ander. Er bleek een gewone fiets beschikbaar te zijn. Dit was voor mij geen optie omdat ik erg ver moest fietsen. Tevens bleek er op papier te staan dat ik op de auto zou wachten. Hetgeen niet afgesproken was. Het is opgelost doordat ik een auto te leen kreeg. Ik heb gevraagd een instelling te wijzigen van mijn benzineverbruik. Bij het ophalen van de auto werd gezegd dat dit gewijzigd was. Dit bleek niet het geval, ik moest het zelf wijzigen. Mijn achterruitenwisser moet binnenkort vervangen worden. Hierover werd ik keurig gebeld. De ruitenwisser bleek 26 euro te kosten. Ik vind precies dezelfde voor de helft minder op internet.

prima service MAAR absoluut geen 10!

Dit is de 2e x dat mijn auto een beurt krijgt. De 1e keer was er te veel olie in gedaan. ik kreeg waarschuwing: te veel olie, oliepeil verlagen. Wilde gisteren bij het ophalen nog zeggen: toch niet weer te veel he.. En wat schetst mijn verbazing: na ca 30km rijden (vanochtend ook weer) gaat weer het lampje branden. Het oliepeil is bij stilstand tot het maximum afgevuld. Als het dan warm wordt blijkt er te veel in te zitten. De vorige keer ben ik terug gegaan naar de garage. Dat doe ik nu niet weer. ik heb absoluut geen tijd (net nieuw bedrijf overgenomen, werk 16 uur per dag). Volgende week woensdagochtend ben ik weer in Assen. Als jullie vinden dat het afgetapt moet worden kan ik de auto tussen 8.15 en 12.00h missen. Wim van Dijk

als vanouds weer prima geholpen

prettig de wijze waarop afspraak gemaakt is en verzet kon worden; prettig om aan de balie herkend te worden, inclusief mijn auto met zijn 'geschiedenis' bij de garage prettig om te kunnen wachten met goede kop koffie onder handbereik (hoewel....de stoelen zijn eigenlijk te laag om aan de tafel te kunnen werken....) prettig om ook op afgesproken tijdstip te worden geholpen prettig wegrijden in een auto waarop ik kan vertrouwen

Prima geregeld

Was prima geregeld allemaal. Wel jammer dat ik geen mapje voor de autopapieren meer bij de auto krijg.

Er wordt goed indegaten gehouden waneer de auto weer naar de garage moet voor onderhoud. En krijg altijd bericht als er meer kosten aan komen

Snel geholpen en snel weer op weg. Top

Ik heb de laatste paar maanden veel problemen gehad met de Mercedes 200D TB999K. Eind juni algehele storing aan het elektrische systeem ervaren. Auto kon niet meer verder en ben weggesleept naar Wensink Drachten. Daar is de auto uitgelezen maar kwam niet veel uit. Is gereset en alles deed het weer. Wel sleepkosten en uitleeskosten helaas. Vervolgens 18 augustus weer elektrisch probleem. Weggebracht naar Wensink Leeuwarden , Dag erna Grote beurt gepland. Grote beurt uitgevoerd en alles zou het weer doen. 20 september weer elektrisch probleem. Linker kant van de auto deed het niet. Kon ook de portier niet op slot doen of de ramen bedienen. Auto nog wel uit laten lezen zonder resultaat. Afspraak gemaakt om op 29 september de auto langs te brengen voor nader onderzoek. Ik kon 8 dagen niet meer de auto afsluiten met alle mogelijke gevolgen van dien. Uit nader onderzoek bleek dat er een aantal draden versleten waren hetgeen de oorzaak zou moeten zijn van de storingen. Die draden zitten in een bundel waar normaal gesproken geen slijtage op zou moeten zijn. Ik verbaas mij erover waarom dat niet tijdens de grote beurt 5 weken eerder was vastgesteld. Ik ben bijzonder te spreken over de contactpersonen.

pima geregeld

goede en snelle service

Deskundigheid en service vind ik belangrijk

Vriendelijk personeel

Volgens afspraak stond er een leenauto gereed en werden de werkzaamheden telefonisch afgemeld. Auto had een controle beurt gehad en was gewassen, verder geen bijzonderheden aan de auto.

Uitstekende service

Ondanks het feit dat ik (nog) geen klant was werd ik snel en professioneel geholpen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle