Uitstekend geholpen en duidelijke communicatie.

Ondanks de wat langere levertijden voor een bepaald onderdeel, waardoor het geheel wat langer duurde dan verwacht, werd er tussentijds duidelijk over gecommuniceerd, waardoor ook volledig begrip voor de ontstane situatie.

Prima geregeld.

Even een opmerking vooraf, ik geef nooit 5 sterren. Zoals ik al eens in een eerder review heb gezegd was mijn ervaring niet goed toen ik een mercedes wilde kopen. Maar ik ben er nu met mijn mercedes in onderhoud en al eens voor de keuring geweest en daar heb ik prima ervaring mee. Fiets meegehad en rekening werd opgestuurd, ik kan alleen zeggen ga zo door.

We zijn uitermate tevreden.

De geboden service en de aanbevelingen voor de toekomst om de auto in goede conditie te houden m.b.t. het soort brandstofgebruik.

Prima ontvangst en uitvoering van auto keuring

Ik kon online een afspraak op korte termijn inplannen. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en werd ik herkend door de mensen van Wensink. Dan voel je je welkom en dat is prima. Keuring werd keurig op tijd uitgevoerd. Zoals je eigenlijk ook gewoon verwacht. Tijdens het wachten werd ik door de verkoop uitstekend opgevangen en vakkundig voorgelicht over een eventuele nieuwe/andere auto

Goed geholpen als klant en een passende vervangauto

Gewoon goed bedrijf goede service.

Behulpzaam en professioneel

Onderweg Pech gekregen met HX-324-X. Goed geholpen door Mercedes pechdienst en afgesleept naar mijn garage/dealer Wensink in Harderwijk. Reparatie en info Sales van zeer goede klasse (professionaliteit)

Zeer positief en betrouwbaar

Ondanks volle agenda toch ruimte gevonden voor een onderhoudsbeurt en nu met een veilig gevoel onderweg naar Spanje.

Geweldige verkoper,Elger Krol,aflevering,begleiding zeer goed.

Onzorgvuldig!

Op verzoek is de navigatie ge-updated. Wat ik niet gevraagd heb is om het hele infotainment systeem te vervangen, waardoor ik alle instelling kwijt ben. En nog vervelender: ALLE adressen zijn verdwenen.

Vertrouwd en vakkundig advies

Klantvriendelijk

Wat moest gebeuren is goed uitgevoerd. Ik kon met een goed gevoel op vakantie. Fijn dat er een kortingscode bij de balie lag voor mileustickers. Om klanten te verassen, zou je de klant een andere vervangende auto kunnen meegeven die die al heeft. Altijd leuk, en klanten hebben dan ook iets te vertellen aan vrienden en famillie over Kia. Ik heb wel eens meegemaakt dat de auto wordt gestofzuigd of gewassen. Opzich is dat ook wel een fijne service.

Zeer klantvriendelijk

Uiterst klantvriendelijk en vakkundig te woord gestaan en geholpen. Duidelijke uitleg.

goed geholpen

ik heb wel een tip! ik rijd in een Mustang Mach E (er zijn mensen die dit doen uit ideologie) omdat mijn werkgever wil dat wij in een elektrische auto rijden. Dat duurzaamheidsaspect dragen wij ook uit. Als ik dan van jullie een auto met fossiele brandstof meekrijg dan kan ik met goed fatsoen geen klanten meer bezoeken. Kan daar rekening mee gehouden worden?

Ik ben keurig geholpen

Subframe onder garantie vervangen keurig opgelost.

Was deskundig en prettig

zeer prettig

super snel en keurig netjes

Ik had schade en het was de bedoeling dat hij het weekend daar bleef maar de bus was op vrijdag al klaar, geweldig

Fantastisch

Mijn ervaring is dat je prima word geholpen Personeel is kundig en zeer beleefd Als er iets aan je auto moet gebeuren word je eerst gebeld,en dat komt bij mij zeer vertrouwd over Ga zo door

prima service

Voldoet aan verwachting, duidelijk wat er ging gebeuren

Tevreden over de onderhoudsbeurt. Ik heb wel de indruk dat bij de servicebalie veel mensen weinig aan het doen zijn.

Heel goed

Zeer netjes en super leuk personeel. Dus ik aaan Directie zeggen zo houden en beetje meer verwennen dan hou je ze ook !!! Ik spreek over personeel Emmeloord.

Dit is pas SERVICE

Bij terugroep actie is alles snel en vakkundig gerepareerd. Geen moeilijke vragen of opdringerigheid voor extra s. Erg fijn geholpen!

Altijd zeer correct en netjes geholpen. Auto was ook weer netjes gewassen. Altijd een goeie service echt een aanrader. Groet Jeff.

Goed meegedacht over nut en noodzaak van onderhoud.

Goede communicatie vooraf. Feedback vooraf aan het maken van de werkelijke kosten over nut en noodzaak van aandachtspunten.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle