tevreden, maar het kan beter

De kwaliteit van e beurt kan ik niet beoordelen. Dat zal wel goed zijn. Wel ervaar ik de garage en KIA lease als ambtelijk. Een handtekening zetten voor een opdracht voor de beurt bijvoorbeeld, "omdat het moet" terwijl het niet onze auto is. De leenfiets heeft een zadel wat niet gemakkelijk in hoogte verstelbaar is, waardoor het een "loopfiets" was en een kwelling voor de knieen. Telefonisch contact loopt via KIA centraal, met wachttijden en doorverbinden: niet lekker allemaal.

Wij zijn perfect geholpen!

We werden netjes ontvangen, en kregen 2 fietsen mee om de tijd te overbruggen!

Wensink val mij heel erg tegen

Ik heb een Mercedes GLC gekocht in juni. Er zat geen Nederlandse gebruikshandleiding bij. Hierover zeker 5 maal gebeld en gemaild, altijd met de mededeling morgen kom ik er op terug bij mailen, of straks bel ik u terug. Dit gebeurd nooit. afgelopen vrijdag wederom gebeld. kreeg weer te horen ik bel straks terug. Ook weer niet gebeurd. Dan krijg ik tot mijn verrassing deze mail met verzoek tot beoordeling omdat ik een bezoek aan de garage zou hebben gebracht????? Dan een uur later komt een factuur voor de gebruikershandleiding die ik nog steeds niet heb ontvangen. Ik ben trouwens van mening dat deze Nederlandse gebruikershandleiding bij de auto hoort, en ik vind dat ik deze helemaal niet hoef te betalen. Daar heeft de verkoper het ook nooit over gehad. Hij zou ervoor zorgen dat ik er een zou krijgen. Kortom ik vind het een ongelooflijke slechte service die mij tot nu toe is geboden. Als dit ook niet recht gezet wordt betekend dit dan ook mijn laatste aankoop bij Wensink

Prettige en persoonlijke begeleiding

Ik heb ervaren dat je meer bent dan een klant. Diverse keren is mij gevraagd of ik geholpen werd of nog vragen had. Willem Oxener heeft mij in het koopproces prima begeleid en ondersteund.

prettige klantvriendelijke verkopers/monteurs en prima services

Zeker aan te bevelen bij familie, vrienden en kennissen

Belachelijk

Heb een afspraak gemaakt om rond om mijn remmen en remschijven te vervangen blijken ze alleen voor te hebben gedaan terwijl de achter remmen versleten waren en niet de voor remmen.

Vlotte vakkundige service.

Volledig volgens verwachting.

Verkoper Fons heeft ons van A tot Z perfect geholpen!

Schone auto bij oplevering

Het is voor mij als leek natuurlijk ondoenlijk om te beoordelen of de werkzaamheden naar behoren zijn uitgevoerd. Wat mij nogal stoort is het fabrieksmatige van de dealer. Voorheen was ik bij de dealer een bekende klant, ik werd als bekende aangesproken. De lijnen waren veel korter (geen callcenter/centrale) en ik kreeg gratis een leenauto mee. Oftewel de service was gewoon prettiger en beter.

Prettig en vakkundig geholpen

Zeer prettig

Top. vriendelijke mensen

Top. vriendelijke mensen

goede service en afwikkeling van zaken.

Goede ervaring.

Werd goed geholpen en deskundig

zeer goede service

kort geleden heb ik een occasion Vito gekocht bij wensink heerenveen. tijdens de aankoop heb ik er een jaar garantie bij gekocht. kort na de aankoop blijkt dat de versnellingsbak radio en schijfremmen vervangen moesten worden. dit werd binnen 2 dagen verzorgt door de werkplaats van wensink heerenveen. helemaal Top!

Goede service in een professionele ambiance.

Professioneel, vlot en klantvriendelijk.

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen. De auto was snel geleverd. Super. En hij rijd perfect. Wij zijn erg blij mee.

vlot en direct

nadat ik had gebeld dat de hoedenplank stuk was hebben we een afspraak gemaakt en werd het probleem snel opgelost .

Service is top

Mijn ervaring met deze garage is uitstekend altijd een goede service en de klant staat voorop.

een 10 omdat ik nog geen rekening heb gehad

Je kan er goede afspraken maken

Wensink Groningen maakt mij altijd blij!

Al jaren is Wensink mijn garage. Bij de keuze van een auto vorig jaar was en is mijn uitgangspunt als het maar bij garage Wensink is.

Gewoon goed.

Twee auto s aangeschaft in Hoogeveen en beide keren goed geholpen. Een keer met een storing onverwacht binnengelopen en werd direct geholpen, na een goede uitleg en een kop koffie was alles weer in orde.

Kort en goed

Deze keer geen bijkomende kosten.

Snel geholpen met een A-buurt, maar helaas geen wasbeurtje

Ik ben snel geholpen, da s mooi. Maar ik dacht dat de auto even door de wastunnel zou gaan. Waarschijnlijk niet gebeurd omdat ik op de auto wilde wachten. Even overleg had ik dan wel handig gevonden.

prima haal en breng service

jammer, dat ik van de medewerker moest horen dat mijn parkeersensoren niet origineel zouden zijn, terwijl dat bij het aanschaffen, van de nieuwe wagen verzwegen is. Hij vertelde dat de klacht die ik heb herkenbaar was bij niet originele sensoren.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle