Top service

Goed ontvangen en behandeld

Goed en correct

Goed geholpen correcte benadering

Altijd een goede, betrouwbare garage

Niet nodig: bovenstaande zegt al genoeg.

Snel geholpen en prima service

Snelle service en de APK afspraak kon op korte termijn gemaakt worden. Goed advies om toekomstige reparatie te voorkomen.

snel en adequaat geholpen

Heel tevreden

Ben heel tevreden over de service die word geboden ook als je vragen stelt is daar altijd tijd voor Wel jammer dat het service contract nog niet in de computer stond maar dat heeft tot geen enkel probleem gezorgd Dus een dikke 10

Heel goed

Zoals ik het wou....

Voor zakelijk rijders die gelijk geholpen willen worden....en echt gelijk,want tijd is geld. Snel gerepareerd en weg.... Hoop dat het bij andere reparaties ook zo aan toe gaat. Vorig keer was iets minder snel....

Ford Wensink Arnhem doet wat je ervan verwacht.

Ik heb altijd goede ervaringen bij Ford Wensink Arnhem. De service is er vriendelijk. De uitleg die je krijgt is duidelijk en ze zetten net dat stapje extra om van jou een tevreden klant te maken. Bovendien heb ik nog nooit problemen gehad met de auto's die ik bij Ford Wensink in onderhoud heb gehad. Dik tevreden.

afhandeling reparatie matig en tegenstrijdig

Heb voor nieuwe gordel daarna 3 x moeten terug komen omdat gordel nieuw zelfde als oude niet werkt na behoren. En hun sensor kapot maken. Laat in deze tijd de ruiten wissers vervangen krijg rekening betaal deze krijg credit boeking Wensink. Bel. Wensink vergeet de rekening maar kriijg ik te horen. Krijg herinnering als nog en betaald. Hierna nog een aanmaning nu naar die eerdere betalingen.

Super goede service, zelfs mijn auto gewassen!

Altijd goede service en je bent een persoon en geen nummer

Vlotte service

Goed en snel gehopen

Keurig

Goed behandeld!

vlot en snel geholpen.

zie hierboven !!! afwachten hoe het straks met Wensink gaat !!!! In Arnhem had ik slechte ervaringen. j. den Otter

Snel geholpen zonder afspraak

Nieuwe ruitenwissers nodig. Waren binnen een halfuur vervangen.

goed geholpen

Sleutel opnieuw inlezen ging goed en voor redelijke prijs.

Snel herstel van een kapotte buitenspiegel

Snel en adequaat herstel van mijn linker buitenspiegel, onder het genot van een kopje koffie

Goed en snel geholpen

goed geheel volgens afspraak verlopen

Geen verdere opmerkingen.

wennen aan een mooie ervaring

De overgang naar elektrisch rijden is groot: van schakelen naar automaat, van koppelen naar spelen met het gaspedaal. En zeker als je ook heel bewust wilt rijden om actieradius te behouden. Maar het rijden is fantastisch: stil en vast op de weg.

Auto moest voor een terug roep actie naar de dealer. Afspraak gemaakt. Auto naar de dealer gebracht en binnen 30 minuten was het weer klaar.

zie hierna

Vlot afgehandeld met uitleg over veranderingen in navigatiesysteem na de update.

Lample stuk komen aan worden direct geholpen prima

Prima service!

Van begin tot eind