op tijd

op tijd

Beter kan niet meer

Zeer fijne bus, zeker in combinatie met een aanhanger!

Wensink prima maar wat jammer dat ik voor de Kuga al een sleepwagen nodig had.

De aflevering van de auto was uitstekend. De auto rijdt uitstekend. Het is wel even wennen met alle mogelijkheden maar je vindt de mogelijkheden wel intuitief. Wat jammer dat bij de 1e wat langere rit de motor vanwege een motorveiligheidsprobleem werd uitgeschakeld met alle onzekerheden en vertragingen van dien. Probleem werd door Wensink wel netjes en snel hersteld.

Een goede service en goede communicatie over de beurt

Er wordt goed gecommuniceerd over wat voor mankementen er gevonden worden tijdens de beurt en er wordt meegedacht om dingen te vervangen cq te vernieuwen zoals matten en update navi

correct

gedaan wat nodig was

Makkelijk afspraak maken en persoonlijk conct

Auto grote beurt. En ook nog gewassen van binnen en buiten.

Helemaal top!!

Goeie service.. Top auto.. Leuke medewerkers.. Goed geinformeerd over alles.. Alles perfect gelopen Heel erg bedankt

prima in orde

Ik had een lekke band en die is snel door jullie gerepareerd

Snelle service met gratis leenauto

Ik werd netjes te woord gestaan bij de afdeling werkplaats. Ik kreeg een mooie leenauto mee en de auto was snel klaar voor de service A beurt

Prettig geholpen

vriendelijk verkoop medewerker, en werd net goed op de hoogte gehouden omtrent de levering (chip tekort). Bij de aflevering goede uitleg gehad. We rijden nu met plezier rond

Geen stickers plakken op auto s van klanten

Goed geholpen, erg jammer dat er na afloop ongevraagd een stickers op mijn auto is geplakt door jullie monteurs!!! Hoe verwijder ik deze?

Goed verlopen aanschafsproced

Mark Ilario is een fijn betrokken persoon die precies aanvoelt wat je als klant zou willen. Alle tijd om zaken uit te leggen goed advies Een verkoper waarbij je het gevoel hebt dat goed advies belangrijker is dan de werkelijke verkoop

Betrokken en zeer klant en service Gericht . Uitstekend dus !

Mijn ervaring is erg goed . Nemen de tijd om de opties die de auto heeft uit te leggen . Kortom beter kan het niet. Zijn super tevreden

Prima service correcte behandeling, klantvriendelijk en voelt goed als klant de service van Wensink Mercedes Harderwijk.

tevreden

Ja, de reparatie is eerder klaar dan men het verwachtte. Daar ben ik blij mee. De koppeling werkt nu goed. Ook vond ik fijn, dat de Kia hier thuis werd gebracht na de reparatie.

Service met een grote S

Onderhoudsbeurt met enkele moeilijke klachten (oa lekstroom). Wagen was langer nodig dan gepland. Op zeer creatieve en uitstekende wijze opgelost. (Geen moeite teveel.). Ondanks het feit dat wij in Pijnacker wonen komen wij graag naar Wensink Meppel voor het onderhoud.

Vriendelijk te woord gestaan, werd gebeld toen auto klaar was.

Veel tijd voor een klein klusje

Ik moest de batterij in mijn sleutel vervangen. Een medewerker antwoordde mij via de telefoon dat ik even langs kon komen omdat ik niet wist hoe de sleutel te openen. Uiteindelijk heeft een andere medewerker mij geholpen en de batterijen laten vervangen met een rekening van 16,37 euro en best wel veel tijd om te wachten. Later sprak ik de medewerker welke ik via de telefoon sprak en deze liet mij zien hoe de sleutel te openen. Heel eenvoudig. Thuis heb ik veel van deze batterijen liggen dus erg jammer.

Nieuw Mach E via de Lease

Voor enkele klachten naar de werkplaats geweest... Bij de aflevering niet goed gecontroleerd en had men gewoon kunnen zien met aflevering.. Probleem deels opgelost. TZT met de volgend onderhoud word er na gekeken.

Ik ben een tevreden klant

Altijd goed geholpen

Onderhoud goed, goede service

Het onderhoud, bandenwissel en de gelijk uitgevoerde APK zijn heel goed afgehandeld! Ook de nazorg was goed. Top! We komen de auto later nog wel een keertje wassen dat was nu niet mogelijk omdat de wasstraat in onderhoud was. Tot ziens

De reparatie is goed uitgevoerd

Snel en goed

vlot geholpen en plezierig kort gewacht koffie, fruit, lectuur...

professionele benadering, vriendelijk

Fijn dat de monteur goed luistert naar het probleem en daarna ook precies vertelt wat ie gedaan heeft

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle