boos

Jij vertelde me ook dat je van mercedes bericht hebt gehad over het onderhoud wat uitgevoerd is aan je auto en je vroeg mij om een uitdraai. Jij hebt hetzelfde dan mij dus dan krijg je het dubbel. Ik heb wel gekeken en Chartway heeft inderdaad gelijk jou automaatbak olie is nog niet ververst. Ga jij het contract van deze auto verlengen? Of ga je voor een andere? Indien jij dit contract gaat verlengen stel ik voor om alsnog de automaatbak olie te verversen . wij zullen dit dan kosteloos doen omdat wij het verzuimd hebben uit te voeren.

Afstandelijk, niet transparant en gevoel van oplichting aan over gehouden.

Op de website van jullie een afspraak gemaakt voor de 60.000 km beurt van mijn ford fiesta bij ford wensink zwolle. Op de website staat dan vermeld dat de beurt 274 euro kost. Prima dan ben je duidelijk en transparant. Auto netjes op tijd gebracht. Auto gekocht bij ford broekhuis harderwijk met 40.000 km en 4 jaar oud november 2020 en alle boekjes en geschiedenis erbij in de auto netjes zichtbaar klaar gelegd. Telefoontje van jullie gekregen toen de monteur constateerde dat de bougies en luchtfilter zijn nooit vervangen dus advies was om ze te vervangen. Akkoord voor gegeven. voor 3 bougies 1 luchtfilter en 60.000km beurt dus olie verversen 514 euro. Was wel aan de telefoon gezegd maar vond het al aan de hoge kant. Op de factuur staan geen bedragen van de onderdelen die zijn vervangen. Als omschrijving 120.000 km beurt 6 jaar. Dat was ook al vreemd. 514 euro afrekenen inclusief btw. Omdat ik in zwolle woon en werk heb ik bewust voor ford gekozen en in dit geval in zwolle. Was ik maar naar broekhuis gegaan. Krijg vandaag 30 september 2021 een mailtje van broekhuis dat de auto wordt verwacht voor regulier onderhoud. Met meteen een duidelijke mail dat de beurt 239 euro kost. Dat bougies en luchtfilter erbij komen als regulier onderhoud is prima maar dat zou nooit geen 514 euro gekost hebben. Kort samengevat website bedrag en beurt klopt niet. Aangegeven van de 120.000 km en jaar 6 dat dat ook niet klopt maar werd door de medewerker zo omschreven dat het zo hoort in het systeem. En geen specificatie op de factuur alleen totaal bedrag. Allemaal vreemd bij elkaar.

Ben zeer tevreden

Wordt goed geinformeerd als het ietsje langer duurt. Ben zeer tevreden

Service ok

Echter verbruik vd c180 veel te hoog daarom nu verkocht

Prima geholpen. Prettige collega

Voor de 1e onderhoudsbeurt geweest. Netjes te woord gestaan en prima geholpen. De "klachten" die we hadden zijn beantwoord naar wens. Leuke attentie; de wasbon voor de auto in de wasstraat. Enige puntje waar ik een vraag bij heb. Ik zag onder de motorkap dat de vloeistof niveaus van de motorkoeling, dus niet de ruitensproeier vloeistof allebei de tanks (hybride) op minimaal stonden. Ik had verwacht dat deze ook zouden worden bijgevuld tot "max" ? Is dit een probleem ? Of moeten wij nu weer terug ? Het niveau verschil lijkt mij aanzienlijk .... Graag antwoord op deze vraag. Mvgr. Ron van driel.

gaat,

toen ik mijn nieuwe kia niro ging halen,werd tot 2 keer toe de papieren van tafel gewaait,doordat de buiten deur steeds open waaiden.ook de doek over mijn auto waaiden weg.ook bleek toen ik thuis kwam de ruitenwisservloeistof zo goed als leeg te zijn en heb ik die zelf met ruim 4 liter moeten bijvullen,en dat bij een nieuwe auto !!!!!

Zeer positief

Altijd vriendelijke medewerkers en een eerlijk en goed advies. Je voelt je echt klant bij Wensink Groningen.

1 nadeel lang moeten wachten op de auto.

Dezelfde dag een afspraak en goed advies

Een storing lampje vlak voor de vakantie komt slecht uit. Kon dezelfde dag langs komen. Het bleek niet urgent, maar op termijn komen er kosten aan. Maar dat is pas voor na de vakantie. Ook nog even de accu gecontroleerd en die blijkt in orde. Ik kan gerust op reis.

persoonlijk en kwalitatief goed

Goede persoonlijke ontvangst. Verstand van de auto. komen afspraken na.

Alles goed geregeld en afgehandeld

Van de afspraak tot het contact tot het ophalen en weer brengen van de auto.

Zeer tevreden.

Ondanks dat ik met een oude Ford Ka kwam voor de APK, werd ik met alle egards ontvangen, alsof ik een nieuwe Mercedes kwam kopen. De electrische fiets die ik meekreeg is een fantastisch idee en kwam als zeer welkom

excellente service

Auto gehaald en gebracht.

zeer goed

Prima bedrijf staan altijd voor mij klaar

Duidelijk open en correct

Auto gebracht voor beurt, netjes gebeld met voorstellen voor reparatie met een kostenraming. Ze nemen de tijd voor uitleg en geven ook opties om uit te kiezen. Zelfde middag alles gedaan en uitgevoerd. Auto netjes en schoon opgeleverd.

uitstekend service

ik heb verder geen opmerking, ga zo door.

Nette en correcte service

mijn enige opmerking is al ik hem voor een onderhoudsbeurt en rem schijven plus blokken breng , wil ik niet op onzinnige dingen gebeld worden zoals een kapotte stoel zitting, dat zie ik zelf ook wel !! of een rubbertje van een deur vriendelijke groet Ronnie Reijnen

Slecht bereikbaar maar daarna zeer goede service.

Jammer dat je bij pech het landelijke nummer moet bellen die dan zeer druk is. Waarom niet je eigen dealer bellen die het dan waar nodig uit kan zetten naar een collega. Daarna goed en prettig geholpen door een medewerker van Mercedes Wensink in Deventer.

Vlot en vriendelijk

klantgericht

goede communicatie; pro-actief

Zeer Klantvriendelijk, deskundig en service gericht bedrijf.

Zie boven.

Lippestraat 2