Heel goede service

Er was een probleem met de ACC die heel goed is opgelost. Ook andere elektronische systemen zijn daarbij verbeterd en aangepast zonder gevraagd te hebben. Goed geluisterd naar de klacht en prima service gegeven.

Wensink Zwolle is TOP

Altijd wordt er wel iets gevonden en dat vind ik plezierig. Het geeft mij een goed gevoel dat ik kan vertrouwen op een goed onderhouden auto

Mijn ervaring was prettig en keurige behandeling

prima service

ik ben zelf niet in de garage geweest. mijn auto is opgehaald door iemand van Wensink. Wat er gebeuren moest is tot mijn tevredenheid gebeurd

Jullie service is top.

Ik kon snel terecht, de reparatie was dezelfde dag voor mekaar en ik kon de wagen na werktijd zelf ophalen.

Mooi welkom bij eerste onderhoudsbeurt van mijn auto!

Voor het eerst kennisgemaakt met autobedrijf Wensink te Arnhem. Mijn (nieuwe) auto heeft de eerste onderhoudsbeurt ondergaan. Goed ontvangen bij de balie en de sleutels afgegeven. Hoe de beurt is uitgevoerd kan ik niet beoordelen, maar ga er vanuit dat dit goed is gedaan. De auto was mooi op tijd klaar en stond buiten te blinken na een fijne wasbeurt (goede service)!

Prima garage waar wat afgesproken is word na gekomen

zie boven

Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen

n.v.t.

Alles volgens afspraak

Ik ben steeds op de hoogte gehouden van extra werkzaamheden en de te verwachten kosten.

Prima planning, klantvriendelijk, serieus, service gericht !

Prettig om mijn auto hier in onderhoud te hebben, goed geregeld , altijd deskundig overleg en klantvriendelijk, geen verrassingen achteraf.

Prima aandacht

Informatie is echter niet geheel helder en medewerkers zeggen tegenstrijdig dingen Ik krijg niet alle gewenst uitleg en helderheid Er ontstaat een vermoeden van gebrek aan kennis

klantvriendelijk

Uitstekend geholpen

Vlot kunnen inplannen, waarbij goed geluisterd wordt naar mij als klant Werkzaamheden vervolgens vlot uitgevoerd Resultaat tot nu toe uitstekend Auto netjes gewassen en gezogen weer afgeleverd. Zorgt voor een prettig gevoel

prima service

over de service niets dan goed maar waar ik mij over verbaas bij Wensink in Arnhem is het verloop onder het personeel, voorheen werd ik bij mij naam genoemd nu ben ik de zoveelste klant die dag. Das jammer

Klantvriendelijk, klantgericht en prettig.

Ik wordt al jaren netjes en correct geholpen. De sfeer is goed en de medewerkers hebben tijd voor je.

Alles word snel opgepakt

Goeie service

Fantastisch

Ik stuur de auto op met het verzoek uit te zoeken wat er aan de hand is alles uitgezocht en alles doet het weer nog steeds geen rekening gekregen dus is dit service of wah

Hele goede ervaring

Goed en vriendelijk geholpen, goede service

Goede ervaring, kon wachten op mijn servicebeurt en prettig contact

Probleem met motorstoring is nog steeds aanwezig helaas

Mijn Vitobus uit sep-2018 is nu meerdere malen bij Wensink Nijmegen geweest, maar de storing (OBD code P1189) blijft maar terugkeren. Ze proberen het wel steeds weer op te lossen en dat werkt dan voor korte of iets langere tijd, maar basisprobleem blijft aanwezig.

Perdfect geregeld

APK + F-servicebeurt in 1 keer goed geregeld.

Zeer correct geholpen

Prima een fijne auto gekocht

Prima reparatie en garantie afhandeling.

Altijd vervelend als er iets kapot gaat, maar gelukkig is het mankement snel verholpen en als garantie afgehandeld. Zeer tevreden.

een goede werkplaats met vriendelijke mensen

zeer goed

Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle