Een 10 (!!!), beter kan niet.

Wat moet ik nog meer zeggen dan? De medewerkers van Wensink Doetinchem zijn top. Kunnen zo aan de slag bij Max Verstappen maar dat is Honda dus dat zullen ze niet doen.

Afspraak, onderhoud, tijdstippen en leen auto, prima. Receptie werkplaats is ook top.

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Wensink Assen.

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Wensink Assen.

Het is nooit leuk om geld uit geven maar als je ziet wat je terug krijgt Chapeau Personeel super netjes ter zaakkundige. Wensink ziet er altijd netjes en representatief uit.

Afspraak precies op tijd, deskundig, voorkomend. geen klachten,

Jullie zijn weer op de goede weg.

klant vriendelijk

super geholpen.

uitstekend

Duidelijk, netjes en vriendelijk

Gewoon goed , prima alles geregeld

Prima ontvangst , goede uitleg wat het probleem was.

Stipt geholpen

Hoop dat startproblemen nu daadwerkelijk zijn opgelost

Als een warm bad !

Prettige sfeer in een donders mooi pand. Ik mis alleen wel de naakt kalender in de werkplaats.

Prima service en communicatie

Prima service en communicatie.

Zeer goed geholpen door Marc Schipperheijn

prima, heeft goed geholpen!

zie boven

Goed vriendelijk en altijd duidelijk

Beste service en materialen altijd prima geinstalleerd.

zeer klantvriendelijk, servicegericht en geheel ontzorgd. Ongewoon goed!

zoals altijd zeer vriendelijk en professioneel ontvangen en geholpen. ben zeer tevreden!

Mijn B180 heeft een perfect verlopen onderhoudsbeurt gehad.

De auto werd door een nabij wonende medewerker van Wensink meegenomen en weer terug gebracht. Prima service! Tijdens de beurt werd ik op de hoogte gebracht van de staat van de auto en betrokken bij de keuze voor extra werkzaamheden. De auto is weer in een perfecte staat. Tot zover helemaal tevreden. Geen tien maar een negen in verband met de slechte telefonische bereikbaarheid van Wensink in Arnhem via het centrale nummer. Wat een gedoe! Ik wil graag direct met de garage kunnen bellen. In 2020 3.843 km en in 2021 6.849 km gereden. Contractkosten � 834,90! Dit zet de prijs/kwaliteitsverhouding onder druk. Ik wil praten over een beter passend onderhoudscontract.

Ik ben behandeld zoals ik zelf anderen ook zou behandelen.

Het personeel is vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Na de werkzaamheden wordt de auto ook nog even gewassen. Goede service. De wachtruimte is weliswaar klein, maar voldoet wel aan mijn behoefte. Er is een automaat met koffie en thee. Ik ben erg tevreden

Goed geholpen bij de terugroep actie. Lekker bakkie koffie tijdens het wachten, en snel opgelost.

Klantvriendelijk.

Dit was mijn eerste bezoek aan uw werkplaats, dus om nu al een aantal sterren te geven is nog een beetje moeilijk. Keurig op de afgesproken tijd. Niet tevreden over de spraakherkenning van de navigatie. Weigert regelmatig. Na de service beurt nogmaals langs geweest, echter zonder bevredigend resultaat. Jammer!,

Heel goed geregeld maar sommige dingen veel te duur

Goed geregeld

Monteur heeft de auto meegenomen en teruggebracht

Zoals atijd weer fantastisch geholpen:)

Auto gebracht voor bandenwissel en vloeistoffen nakijken met wintercheck daarbij. Gewacht onder het genot van een lekker bakje koffie, daarna was de auto klaar en tevens weer netjes gewassen. De mensen achter de balie zijn altijd erg vriendelijk en ook de mensen van Ford zijn fijne mensen. Kortom super ervaring!!!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle