Zeer behulpzaam

Behulpzaam, vriendelijk, welkom

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service

Alles conform afspraak

Naast uiterst vriendelijk woord ik ook altijd vakkundig en conform wens geholpen

Liep gesmeerd

Ging snel. Persoonlijke aandacht.

Duidelijk en correct uitvoering opdracht

Werkplaats prima

Goede en beleefde service

fijne mensen en warme service afdeling

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk geholpen, op de hoogte gesteld van extra reparaties. Auto was naderhand ook helemaal schoongemaakt.

Top service en vriendelijke medewerkers

Bij Wensink kijken mensen verder dan alleen wat er gevraagd is en zijn ze bovendien vriendelijk en correct.

Fantastisch

Waanzinnige ervaring in een fantastisch bedrijf

Goede service, ik ben een tevreden klant!

Ik had online een afspraak gemaakt en dat bleek niet goed te zijn gegaan, de medewerkers waren niet op de hoogte van mijn komst. Ik hoefde geen nieuwe afspraak te maken en werd gelijk geholpen, dat waardeer ik zeer! De auto kan er weer een jaar tegenaan, bedankt!

Auto weer klaar voor de volgende kilometers.

Ik belde naar wensink en vertelde dat ik een schroef in mijn band had en ze ging bele en ik kon meteen langskomen en gedaan en de auto stond alweer snel klaar dat ik weer door kon rijden

Zeer goede onderhoudservice

Klantgericht en deskundig. Telefonische bereikbaarheid kan beter (vele doorschakelingen via intern net, lage wachttijden )

Vlekkeloze behandeling en planning van gemaakte afspraak.

Compliment voor de voorkomende klantbehandeling bij Wensink.

Anders dan afspraak.

Er is toegezegd meteen apk uit te voeren dit moest ik nogmaals nadrukkelijk aangeven. Auto zou eine van de dag klaar staan. Vervolgens add blue moest net bijgevuld worden. Werd pas op de reis naar wensink aangegeven. Hier heb ik niet om gevraagd om te vullen. Krijg dan achteraf een factuur van 4 euro. Terwijl ik een service onderhoudscontract heb. Gemiste kans.heb mijn vraagtekens bij een volgende auto of dit wel bij wensink moet worden verkregen.

Super service dat mijn auto gehaald en gebracht werd ivm ziekte

Super service dat mijn auto gehaald en gebracht werd ivm ziekte

Snelle service

Ik had een lekke band a/h eind van de dag.Binnen een uur profisories gemaakt. De volgende morgen een nieuwe band gemonteerd.

100% tevreden.

Ik was sprakeloos over de geweldige service. Mijn vriend die mij reed, woont in Den Bosch zou zo willen overstappen. Ook hij had nog nooit zo n service mee. Toen mijn auto ook nog thuis gebracht werd was ik helemaal sprakeloos. 1000 maal dank. Hartelijke groeten Jan Koelman/

voortreffelijk ervaring

Zorgen niet alleen voor mijn auto maar ook voor de inwendige mens. In alles werd er overleg gepleegd wat nodig zou zijn qua onderhoud maar daarin heb je keuze vrijheid zonder druk vanuit de zaak.

Afspraak maken waardeloos!

Zou adviseren om de afspraken via de eigen garage te laten doen en niet via de centrale balie. Paar weken geleden het nummer van Doetinchem gebeld en kreeg de centrale, afspraak gemaakt en wat blijkt op dag van de beurt, er stond niks geregistreerd. Dankzij de inzet van het goede personeel in Doetinchem is er nog wel een beurt die dag ingepland. Ben zelf iemand die graag het contact toch persoonlijk wil houden dit mis ik in jullie systeem. Dus als ik het nummer van Doetinchem bel wil ik daarmee verbonden worden! Wat betreft de Service Werkplaats Doetinchem die is zeer goed.

Al meer dan 25 jaar klant. Dat zegt toch alles!

Een heel fijne garage met deskundig personeel

Slechtste aflevering van een auto die ik heb gehad

Onduidelijkheid alom. Geen uitleg over de auto (onze eerste Mercedes en eerste elektrische). Verkoper was vooral zichzelf aan het prijzen. Contracten waren er nog niet. Verkoper adviseerde ons om beide de app te installeren en te koppelen aan de auto. Dat bleek helemaal niet te kunnen waardoor iemand in Arnhem de boel moest resetten. Flippers aan het stuur zouden zijn om te schakelen. Geen uitleg over de Mercedes pas of opladen in het algemeen. Die middag stond de auto dan ook vast aan een laadpaal. Zonder pas niet-betaalde ontkoppelen. Gedoe.

Toch allemaal weer goed gekomen

Ik heb een afspraak voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Nadat ze de auto naar binnen hebben gereden kwamen ze er na 20 minuten achter dat mijn winterbanden er niet zijn. Ze konden dit oplossen door mijn winterbanden op te halen in Zwolle. Ik heb een andere auto meegekregen. Tegen het eind van de ochtend werd ik gebeld dat de auto klaar was. Ze hebben mijn auto thuis gebracht en de andere auto weer meegenomen. Dus uiteindelijk is alles weer goed gekomen.

Vriendelijk en vakbekwaam

wordt bij de receptie, hoewel ik niet vaak bij Wensink Assen hoef te zijn altijd gekend en herkent en dat stel ik zeer op prijs!

Uitvoeren volgens opgave

Ruitenwissers zijn niet vervangen terwijl dit wel de vraag was. Handrem niet strakker gezet. Achterklep veren funtioneren slecht, is niets aan te doen, terwijl dit bij de andere 3 fiesta's die wij gehad hebben normaal Funtioneerd.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle