perfect!

ik kon zelf de auto niet brengen maar prima door de werkplaats opgelost! top!

Perfecte zorg voor het geheel

Het totale pakket klopt gewoon.

Snel, deskundig en uitstekend geholpen, top!

Van de aandacht en vriendelijkheid bij de servicebalie tot de goede, deskundige analyse en hulp, het hele traject is top! Complimenten!

Geweldige service

Ik ben dik tevreden over Wensink

Top service

Met een herfst auto vol met blad naar Hoogeveen, terug met ern schone gewassen en uitgezogen auto terug. Een kadootje!

Professioneel en klantgericht

Doelgericht en prettige ontvangst. Geeft uitleg over de service beurt. Alles binnen de aangegeven tijd.

Prima en snelle service

Na een test met een voordelige oplossing bood de tweede poging uitkomst. 1 tip: Geef van tevoren aan wat de kosten zijn. Ik schrok een beetje...

Mijn tijd is niet jouw tijd

Vooraf gevraagd hoelang de check zou duren, kreeg te horen maximaal een uur. En je kunt er ook op wachten. Ik koos voor afspraak om 11.15, een leenfiets en even naar huis, maar...wat blijkt: ze houden je auto gewoon de rest van de dag! En om 17.00 mag je terugkomen. Bij navraag een onverschillige reactie, meneer was niet van de planning.... je ondergaat het, maar voelt je even geen klant!

Goed en snel

Sneller dan gedacht en nu niet meer de twijfel start de auto wel!

Goed geregeld.

Afspraak ging goed, mooi op tijd klaar. Alles geregeld met het lease bedrijf.

Zeer prettig en adequaat behandeld.

Gelukkig hield men rekening met mijn wens om niet in de spits te hoeven terugrijden. Dus de auto was tijdig klaar met de onderhoudsbeurt. Prijs/kwaliteit prima. Sync-systeem keurig geupdatet. Als enige tip wil ik meegeven, dat men bij het ophalen van de auto nog even meekijkt en de wijzigingen/aanpassingen in de nieuwe Navigatie bespreekt met de rijder. De lay-out van het scherm was namelijk fors gewijzigd. Ik hannes namelijk nog even met de nieuwe instellingen....

Mijn ervaring is zeer goed !

Mijn ervaring is zeer goed !

Goede service ik werd tijdens de afspraak op de hoogte gebracht van de onkosten.

Dit is onze derde auto bij Martens en dat is niet voor niets. Wij hopen echter, nu het bedrijf over gaat naar Wensink, dat de service en de klantvriendelijkheid het zelfde blijft!

Monteur heeft gedaan wat ie moest doen alles top.

Bobine netjes geinstalleerd in dezelfde week

Ik vond het positief dat ondanks de drukke planning van de KIA garage afdeling in die week de garage een gaatje in de agenda vond om mijn auto te repareren. Zodat ik snel weer de beschikking had over een goed gerepareerde auto.

Auto is na reparatie weer helemaal goed!

Ik wilde voor de reparatie graag een leenauto (automaat), Die heb ik gekregen, en wat voor een!! Blij met deze service; ik wilde mijn eigen auto eigenlijk niet eens meer terug!!

Probleemloos

Was good but not perfect

They changed my wheels + the break pads but they didn't clean the wheels from the white stuff after.. So the new wheels look a bit ugly compared to a Mercedes car

Zo als verwacht gewoon goed.

Gewoon een goed en fijn bedrijf

Zoals verwacht. Erg tevreden

Jammer dat het bedrijf wordt opgeslokt� door een concern. Persoonlijke touch� gaat weg en dit is al ingezet.

Keurig netjes geholpen

Perfect personeel en goede aandacht voor je.

Goed maar prijzig

Storing in achterdeur. Na 4 uur zoeken storing gevonden en onderdeel vervangen.

Met zorg

Met zorg een beurt aan onze lesauto en schoon terug klasse

Is perfect

Mijn ervaring is positief