Ford Wensink Arnhem is voor mij een supergarage.

Gastvrije en persoonlijke ontvangst. Hulpvragen worden correct afgehandeld.

Prettig, professioneel en luisteren naar de klant wensen

In een zin : prettig en betrouwbaar !!

Wat is nu prettiger als je je auto weer ophaalt na een controle/service beurt ? Een schone en gewassen auto !!!!

Goede service, kwaliteit

Altijd na een werkplaats zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd en ziet de auto er weer netjes uit van buiten en binnen. Altijd iets meer dan eigenlijk nodig was. Dat geeft altijd een goede ervaring.

Heb het gevoel opgelicht te worden.

Mijn auto voor keuring en beurt gebracht. Werd gebeld om te vertellen dat er nieuwe ruitenwissers op moesten . Zei dat mij dat sterk leek omdat ze er nog maar 3 weken opzaten. O dan moeten we ze schoonmaken was hun antwoord. Lijkt mij dat je daar eerst naar kijkt voor dat je iemand nieuwe aansmeerd.

Nav klacht direct actie ondernomen

Auto voor beurt naar garage. Alle werkzaamheden zijn mijn inziens niet goed verholpen. Nav ingediende klacht is contact met me opgenomen om de werkzaamheden alsnog naar verwachting uit te voeren.

perfect

De service was top. Het defect is gemaakt. Er was een leenauto beschikbaar. Vriendelijk personeel

super hulp

bandenspanningslampje brandde alweer en men vond een schroef in de band, gelukkig kon het gerepareerd worden!

Goed vervangen en lekkere koffie

Moest wachten op het Wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Duurde wel een dik uur maar hoefde mij niet te vervelen. Kon naar auto's kijken en genoeg koffie drinken

Ben goed ontvangen door de des betreffende persoon om een afspraak te maken.

auto weer spik en span terug!

Super goede service, na apk+onderhoud haalde ik mijn auto weer op en ook de buitenkant en binnenkant was weer spic en span!

Kleine beurt + gewassen terug :)

Gebracht voor een kleine beurt. De medewerker gaf aan dat volgens voorschrift ook het interieur filter + remvloeistof vervangen moest worden, maar liet deze beslissing aan mij zonder opdringerig te zijn. Meteen een prijsopgave gekregen van het totaal. Na "sluitingstijd" van de werkplaats kon ik de auto ophalen bij de verkoopafdeling. Goed geregeld dus. Helemaal super was dat de auto door de wasstraat gehaald was! Weer een blinkend schone auto.

Ik ben zeer tevreden over Wensink

Je wordt serieus genomen en ze leveren goed vakwerk.

Slecht

De service medewerker heeft mij persoonlijk netjes te woord gestaan. Wat mij vreselijk stoorde is de prijstelling van materialen en arbeidsloon. De totale prijs om rubbers in draagarm te plaatsen en die ik zelf nog heb aangeleverd is belachelijk. Voor een APK keuring � 840,00 betalen is in mijn ogen niet normaal.

Heel tevreden met wensink

Het bezoek is prima verlopen mijn verzoek of men ook de najaarscheck wilde doen is ingewilligd waarvoor mijn dank. Als er een minpuntje was is het dat de wachttijd van 1,5 uur mij enigszins tegen viel. Maar kwam dat wellicht door de najaarscheck. Verder ben ik heel tevreden met Wensink.

Zoals het zijn moet

Prettige ontvangst correcte afhandeling van de beurt. Netjes gebeld dat er bijkomende kosten waren. En goede ervaring

Ik kan er niets op aanmerken!

Super!

Geen verdere toelichting nodig

Positief

Het ontvangst mag wel wat vriendelijker en enthousiaster, was geen onaardige man, maar straalde weinig gastvrijheid uit. Fijn dat er een leenfiets beschikbaar is.

Supersnel geholpen en een kop koffie erbij

Zonder afspraak te maken gerepareerd geweldig. Bedankt

prima service

alles perfect volgens afspraak gedaan en prima service van de verkoper wat betreft het transport van de werkplaats naar huis, top!

snel geregeld

Als altijd: uitstekende service met als gevolg het gevoel van veilig rijden!!

Bovenstaande spreekt m.i. voor zich.

Goed geregeld.

Alles goed geregeld, alles volgens afspraak, goed geinformeerd van tevoren en tijdens de werkzaamheden. Netjes gewerkt en een fijne vervangende auto. Grote beurten laat ik doorgaans doen bij de Ford dealer, maar eigenlijk vind ik het wel heel duur, vergeleken met de plaatselijke garage.

Goed bedrijf

Goede uitleg over de auto gehad, bij vragen achteraf ook goed geholpen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle