Mijn geluk was dat mijn probleem op vrijdag was, waardoor de werkplaats nog volop aanwezig was. Helaas was het probleem niet op te lossen en kreeg ik een vervangende auto mee.

Snel en tevreden

echt uitstekend geholpen

alles stond klaar, prima vervangend vervoer, en alles af volgens planning!

Prima contact dmv video staat auto

Ik was blij verast, dat ik een video opname kreeg met de staat van de onderkant auto. Echt super

De baliemedewerker doet zijn best voor de klant

storing goed verholpen

bij aankomst in de garage ,storing uitgelegd en na een wachttijd van ongeveer 15- minuten werd er naar de storing gekeken en verholpen. ik heb een pitstop abonnement

Mijn auto moest voor een B beurt kreeg hem brandschoon terug.

Goede en snelle service!

Ik word altijd goed op de hoogte gehouden van extra kosten en krijg mijn auto goed onderhouden en schoon terug.

prima servicebeurt

alles volgens afspraak en mooi snel geregeld

uitstekende service

wat ik bijzonder vind aan Wensink in Drachten, is dat het het onderdeel is van een heel groot geheel, maar aandoet als een plaatselijke garage. De voordelen van beiden zijn gecombineerd. Kan Fries spreken.

Prima werk

Goede ontvangst, prima werk verricht

Mijn ervaringen met Wensink Emmeloord zijn zeer positief

Mijn ervaringen met Wensink Emmeloord zijn zeer positief omdat men altijd bereidt is om mee te denken en samen goede oplossingen bedenken en goede afspraken te maken

Prima en transparant in de levering

Bestelproces (via leasemaatschappij) liep transparant. De levering werd drie keer uitgesteld. Hte gekke was dat ik eind oktober een bericht kreeg dat het eind november werd en een paar dagen later het bericht kreeg dat hij per 1-11 beschikbaar was. Punt van aandacht: Ik heb tot twee keer toe telefonisch contact opgenomen met Wensink. Eem mdw was niet beschikbaar voor mijn vraag. dan wordt er netjes een terugbel verzoek neergelegd. Helaas ben ik in beide gevallen niet teruggebeld. Erg slordig.

Met wat vertraging vervolgens een vlekkeloze overdracht van mijn GLA

Jammer dat er geen kleine attentie was bij het afhalen van de auto, vorige keer was dat canvas-foto, maar dat had ook het traditionele bosje bloemen kunnen zijn. Verder ging het op de gebruikelijke en professionele prettige manier.

Super service en vriendelijk ontvangen.

Dik tevreden en met een goed gevoel.

Uitstekende service

Uitstekend geholpen bij het laten uitvoeren van een service beurt.

het onderhoud gaf m.i. een matig resultaat

De besturing bleek zwaarder na het onderhoud dan daarvoor; ik heb de banden weer opgepompt tot 2.4 atm., dat hielp een beetje. Diverse instellingen, navigatie e.d., waren gewijzigd; het kost ons de nodige moeite om de oude instellingen weer terug te vinden.

Vervangen 2,5 jaar oude accu na 2,5 jaar moet ten onrechte volledig door klant worden betaald

Levensduur 12 V accu is normaal 5-6 jaar. Vervangen 2,5 jaar oude accu moet volgens Wensink ten onrechte volledig door klant worden betaald. Er is sprake van non-conformiteit op grond van artikel 7:17. BW Ik moet een deel betalen en Wensink ook, maar niet de volledig factuur bij de klant neerleggen.

Slechte aftersale

Na conract te hebben gehad met wensink en de vraag heb gesteld om mij terug te bellen over een niet afgehandelde garantieklacht, zwijgt Wensink in alle toonaarden

fijne garage

online afspraak ingepland gaat prima echter door mijn aangegeven werkzaamheden [nieuwe banden] was niet doorgekomen. geen banden beschikbaar. heb ze elders laten vervangen.

Goede communicatie en bereikbaarheid

Eerste ervaringen posietief met zowel verkoop en werkplaats.

Prima!

Prettige ontvangst en duidelijke uitleg over uitgevoerde onderhoud. Gewassen en uitgezogen.

Snelle service. Top!

Helaas had een marter een stuk kabel verwijderd. Gevolg: storing in het elektrisch systeem. De eerstvolgende werkdag weer opgelost door Wensink Drachten. Keurig!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle