uitstekende service en goed contact

goede service en een fijn persoonlijk contact.

Zoals altijd: prima service!

En natuurlijk geen klachten.

Vriendelijk personeel

Goed advies voor het vervangen van banden en uitleg van de werkzaamheden

Keurig afgeleverd

Auto eerste jaarbeurt, los van de duur (vastlopen van updaten), auto keurig afgeleverd

,attente medewerker, prettig contact

Zeer correct.

Prettig bezoek, correct en prima service.

Prima service en keurige afhandeling

Eerder heb ik aangegeven soms erg lang te moeten wachten voor de seizoens-bandenwisseling, maar dit keer ging het supersnel en daarvoor m n compliment aan de desbetreffende monteur. Eerlijk is eerlijk.

Leaseauto

Afspraak volgens planning. Wachtruimte netjes, goede faciliteiten. Tijd voor beurt zoals afgesproken, niet onnodig lang wachten. Als extra auto gewassen en matjes keurig gezogen/geklopt

Afspraak is naar wens verlopen

Erg goed

De auto voor zijn eerste beurt. Erg fijn dat de auto snel klaar was en keurig gestofzuigd en gewassen klaar stond.

Goede service vriendelijk behandeld

Gewoon goed

Ik wordt netjes behandeld, altijd gebeld bij onregelmatigheden. Ik wordt nooit verrast.

Goed,

!

Kei Goed

kan beter

mijn gps doet het niet meer en als ik laat maken kost heel veel geld maar ik heb gelezen dat een ford probleem is en dan moet de klant betalen dat vind ik niet kloppen want we rijden heel veel jaren ford maar nu heb mijn twijfel dat nog ford blijven rijden groetjes wels

Fijne auto slechte service!

Lokale Wensink dealer is lastig bereikbaar komt afspraken niet na omtrent aftercare en dat is mij niet goed bevallen. Auto rijdt fantastisch echter softwarematifg de nodige aandachtspunten ook hierover belt Wensink Drachten niet terug

alles volgens afspraak en correct uitgevoerd

mijn Mercedes SLK moest na 1 jaar en 5000 km weer voor APK en jaarbeurt. na 2uur was de auto weer klaar en er waren geen bijzonderheden. Helaas was mijn onderhoudsboekje na 14 jaar vol en is de beurt er op een niet normale plaats in gezet en afgestempeld. de receptie heeft zeer welwillend aangeboden voor deze youngtimer een nieuw onderhoudsboekje te bestellen. opmerking voor Mercedes: het onderhoudsschema van Mercedes is ouderwets en past niet bij weinig km's per jaar. bij een merk als Mini of BMW is dit 2 jaar of interval afhankelijk en ook milieuvriendelijker.

We zijn heel prettig geholpen door Niels Vinke

De verkoper in Hoogeveen maakte ons enthousiast, dat wij direct naar Groningen zijn doorgereden. In Groningen werden wij heel goed geholpen door Niels Venekamp. Die op een rustige wijze, alle mogelijkheden van deze auto uitlegde. Wij besloten direct te kopen

Goed geholpen en de auto rijd weer perfect

De auto is Perfect afgeleverd

Uitstekende service

Uitstekende garage

autohuur grote tegenvaller

Aan de terugroepactie zouden geen kosten zijn verbonden voor mij. Normaal bij een kleine beurt neem ik een boek mee en wacht tot de auto klaar is. Dit kon nu niet, en hoe kom je van Kampen naar Emmeloord? Ja, moet je nu een auto huren!!!!

correct geholpen

Goede adviezen