Buitengewoon vriendelijk

Zeer tevreden over de service bij deze Ford-dealer. Ze waren vriendelijk, dachten goed mee en waren flexibel. Omdat ik op het laatste moment een weekend weg had gepland, hebben ze mijn onderhoudsbeurt eerder ingepland. Alles keurig afgehandeld, topservice.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Eindelijk een fijne dealer

Ik kom zelf uit Nijmegen en ben vaker teleurgesteld door merkdealers. Ook door een Ford dealer. Daarom in Arnhem terechtgekomen. Het ontvangst was een verademing i.v.t. een andere Ford dealer waar ze je alleen maar chagrijnig aankijken en bij elke vragen kijken of ze water zien branden. Je wordt bij Wensink geholpen zoals het hoort en alles is goed en vakkundig uitgevoerd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Wennen

J Het is de eerste keer van mij

• Bij welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Duidelijk verhaal

Ik wist voor welke auto ik kwam, daarin werd ik snel en vakkundig geholpen. Duidelijk zonder poespas en andere verhalen of types auto. Mooi aflevermoment en uitleg van de auto was top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Alles prima geregeld!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

top bedrijf

gemoedelijk bedrijf

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Kwaliteit en service zoals altijd ptima. Enige minpunt je krijgt steeds berichten over afspraken toegestuurd terwijl auto er al staat. Zou automatisch gaan. Resultaat klant belt iedere keer en personeel moetdaarmee bezig ipv klanten helpen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Heel goed.

Zeer goede ervaring

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Heel tevreden

Service correct en snel uitgevoerd

Top garage

Zoals als jaren, altijd alles naar tevreden behandeld door personeel veel en kennis van zaken door vestiging Mercedes Arnhem.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Zoals gewoonlijk alles weer perfect ingevuld en opgelost!

Zoals ik jaren mag ervaren is alles volgens afspraak ingevuld en afgewerkt. Bij onverwachte zaken is er prima constructief overleg en wordt alles opgelost: top!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Keurig volgens afspraak geleverd.

De auto stond erbij als een plaatje, de koffie was lekker en de uitleg prima. Ik ben er blij mee!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Heel goed geholpen door Tjeerd Kuiken

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Auto is goed klaar gemaakt en afgeleverd

Aankoop van de auto tot en met aflevering is goed en snel verlopen dankzij de monteurs en verkoper Henri Seller. Dank allen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

duidelijk en goedcontact

duidelijk en goedcontact

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Vriendelijk personeel

Je word goed geholpen, en hebben de tijd voor je

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Behulpzaam, aardig en klantgericht

Wensink Emmeloord, Frank, heeft ons een prachtige auto verkocht. Op een donderdag komen kijken naar een auto, Frank nam de tijd voor ons en we mochten direct testen. Diezelfde middag om tafel gezeten en nog nooit zo snel een mooie deal gesloten. Via app en mail goed op de hoogte gehouden en verrast dat we de volgende dag de auto al mochten ophalen. Frank, enorm bedankt voor de hulp en tijd die je voor ons nam. We rijden met veel plezier in onze nieuwe auto!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Prima ervaring al meerder auto's bij jullie gekocht

De eerste rij ervaring uitstekend, aflevering ook goed geregeld alleen bij eerste wasbeurt 3deukjes motorkap, en deukje dak heb daar over gebeld maar daar werd niet veel gedaan .Miste nog een luidsprekerset in plafond die kon op koste wensink Emmen bestellen bij Mercedes in de buurt waar ik woon.Heb de deukjes laten herstellen op eigen kosten (300 euro).Heb nu puntgave auto waar ik heel blij mee ben.Grtjes Peet van Vliet Maasland

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Me auto gaf een storing aan die makkelijk verholpen had kunnen worden

“Ik ben zeer ontevreden over de wijze waarop mijn storing is afgehandeld. Ondanks dat ik vooraf heb aangegeven dat de storing waarschijnlijk met een eenvoudige reset verholpen kon worden, werd er zonder overleg een sleepwagen gestuurd. Bij aankomst bij Wensink Arnhem stond er wel een leenauto klaar, maar er is geen moeite gedaan om de auto direct uit te lezen of een duidelijke diagnose te stellen. Een dag later kreeg ik de auto terug, zonder heldere uitleg over de oorzaak van de storing. Dit alles getuigt van gemakzucht en een gebrek aan klantgerichtheid, iets wat ik niet verwacht van een merk als Mercedes-Benz.”

Net voldoende

Jammer dat wat is besproken is met de aflevering niet geleverd is zoals de matten en de rubber voor de voorste linker zijraam en is de auto zoals wij dat voor die tijd gezien had ook zo afgeleverd. Het interieur hebben we zelf moeten schoonmaken ( vingervlekken bij de rechter zonneklep. Wij hopen uiteraard dat nog geleverd en gemaakt zal worden ook daadwerkelijk zal gebeuren, namelijk de rubber voor de voorste linkerzijraam en twee nieuwe auto matten. Het gaat wel om een paar duizend euro toch en daar zit de afleveringskosten ook bij in.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Drachten

Prima auto

Dit is mijn 4e Kia en ben heel te vreden

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Super vriendelijk

Onze eerste keer bij Kia Wensink Heerenveen was meteen al goed. Vriendelijk ontvangen en namen de tijd voor ons, wij die alleen nog maar aan het oriënteren waren. De 2de keer dat we kwamen werden we herkend door dezelfde verkoper en uiteindelijk hebben we de Kia EV 3 gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden over de auto. Moesten even wennen want we stapten over van een VW ID.4 naar de Kia.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Zeer goeie ervaring

Uitstekend advies en begeleiding door dhr Raymond Hendriks van Wensink Groningen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Prima ontvangen en Prima geholpen!

Afspraak gemaakt om een storing te laten beoordelen. Nadat de diagnose snel gesteld was boden ze aan om het gelijk te verhelpen. Iets wat toch nog twee uur in beslag nam. Het probleem was daarmee gelijk opgelost!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Jaarlijkse APK

Erg vriendelijke mensen wie je daar helpen. Keuren koste 49,00 euro en vindt dit niet echt duur. Ik zou deze garage zeker aanbevelen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Lippestraat 2