Snel geholpen, vriendelijk personeel. Zeer tevreden.

Kon direct terecht en probleem goed verholpen.

Kon direct terecht met langzaam leeglopende achterband. Werd goed geholpen. Kon ondertussen werken. Duurde wel iets langer dan verwacht, maar niettemin dik tevreden.

Niet leuk

Als je een auto koopt bij Martens moet je goed naar de kleine lettertjes kijken als je het koop contract teken hier wordt je op aangesproken als er iets niet op zit wat wel in de advertentie staat ook als je de vijfde auto koopt bij Martensen Ford dealer voor Zevenaar en omstreken gaan ze zo met je om.

Aangenaam

Snelle reactie en goede communicatie.

Alles naar wens behalve de carkit dit is een regel rechte ramp dit kunnen ze niet goedmkrijgen

Na ongeveer 20 minuten ben je niet meer te verstaan Deze problemen ervaren ook andere collega s met de zelfde auto

Matige service en kwaliteit

Nauwelijks persoonlijke aandacht. Er worden reparaties aanbevolen die niet nodig zijn.

alles volgens afspraak

Prima Service

Prima Service! oorzaak van het probleem is gevonden en opgelost. Jammer van de kostbare wachttijd

Goed geholpen en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Zij hebben ook doorgegeven wat er aan zit te komen en wat er dan vervangen dient te worden.

Onvoldoende

Niet in zijn geheel tevreden

Geen schoonmaak van bladeren onder de motorkap

Had verwacht dat bij de wintercheck ook even bladeren onder de motorkap zouden worden verwijderd. Een aanbeveling is ook ook om even de vloermatjes schoon te zuigen. Dat kleine beetje extra zorgt ervoor dat jullie de klant serieus nemen.

Mijn ervaring over het onderhoud is goed.

Wel vraag ik me af, waarom er telkens een rekening wordt bijgevoegd, terwijl ik all jarenlang een pitstop abonnement heb. Na mijn melding wordt me steeds gezegd: oh, we zullen er direct een melding van maken. Dit is mij no8u al 4x overkomen. Ook ligt er geen ijskrabber klaar zoals in de uitnodiging van Pitstop is beloofd.

Fijne service, heel tevreden met het resultaat

Onze Mercedes heeft weer een goede beurt gehad, alle vragen die wij hadden - zoals niet goed functionerende parkeersensoren - zijn opgelost. De hoofdmonteur heeft alles nog met ons doorgenomen en al onze vragen zijn beantwoord.

Vriendelijke, nette ontvangst en heerlijke koffie

Fijn bedrijf

Behulpzaam /Deskundig personeel .

Medewerkers vriendelijk maar burocratie sluipt binnen

Ze zijn net over gegaan in Wensink. Zelfde vriendelijke medewerkers maar moet nu eerst tekenen voordat ze met de auto aan de slag gaan. Vervolgens geen directe factuur maar komt dit later omdat het allemaal via wensink moet lopen. Voor nu nog voordeel van de twijfel en hoop dat de ford martens service blijft bestaan ook al zijn ze in Wensink over gegaan

Plezierig goed en vakkundig geholpen

Mijn auto kreeg eenderhoudsbeurt en pak. Daaruit bleek dat de accu niet goed meer was.. deze werd vervangen en viel onder garantie. Prettig voor mij. Maar een voorbeeld van hoe secuur men werkt en oplost.

Verrast

We werden gebeld over remschijven. Moeten worden vervangen, maar niet op voorraad. Geen probleem voor ons. Bleken ze toch op voorraad te zijn (vind ik gek) en wordt de rekening uiteraard hoger. Dan had ik alsnog cq wederom een belletje verwacht. Waren we overigens akkoord gegaan alleen nu werden we toch een beetje verrast door de hoogte van de rekening.

Goede service en klantvriendelijk

De bandenwissel duurde weliswaar een beetje lang, maar daarentegen werd de auto zowel van binnen als buiten schoon opgeleverd

Wij zijn helemaal niet onlangs geweest

Wij zijn helemaal niet onlangs geweest. De service op zich is altijd prima maar met dit soort onderzoeken vraag ik me af hoe jullie daarbij komen.

Netjes geholpen, wel wat duur voor een kleine reparatie en inbouw, maar volgens prijsopgaaf uitgevoe

Zie hierboven.

goede garage alles netjes korte wacht tijd en koffie + krant

Goede service behalve de geleende fiets.

Service mbt contact en uitvoering onderhoud is zoals altijd prima verzorgd. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt kreeg ik dit jaar voor het eerst een fiets mee naar huis (Wijchen, 11 km vice versa). Bij de beoordeling totaal score heb ik de fiets niet in mee genomen. Ik heb een onderhoudscontract met Mercedes en jaarlijks wordt al het onderhoud en service/reparaties door Wensink Nijmegen uitgevoerd. Persoonlijk vind ik, gezien de kosten die het met zich meebrengt, Mercedes onwaardig dat zo'n slechte fiets wordt meegegeven. Ik heb niet de mogelijkheid om me te laten halen /brengen van Wijchen naar Nijmegen en dan is een dergelijke fiets behoorlijk beneden pijl. De sterren zijn dan ook voor het contact en de onderhoudsbeurt. De fiets (stukje service) krijgt geen ster. Mbt aanbevelen: ja qua onderhoud, nee qua service fiets.

Service is goed maar telefonische bereikbaarheid zekere niet.

Bij het maken van een afspraak heb ik 21 minuten in de wacht rij gestaan voor ik een medewerker aan de lijn kreeg. Gehoopt dat dit een incident was , maar ook bij een tweede maal bellen was de wachttijd nog iets langer.

Werd zonder afspraak geholpen.

Ik moet ongeveer 25 km rijden, om bij de dichts bij zijnde Mercedes garage te komen en heb mijn probleem uitgelegd en werd dan ook geholpen zonder een afspraak en dat is wel zo fijn.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle