Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijk en deskundig kwam Niels Vinke mij over op het moment dat ik echt in de problemen zat toen mijn Mercedes het niet deed. Dat het niet hoger scoort komt doordat ik, ondanks dat ik gebruik ga maken van een servicecontract wat inmiddels bekend is, de volle pond moet betalen voor de leenauto. Ik heb dit tot dusver alleen maar als service gekend.

Een geweldige belevenis in deze perfecte, mooie auto

Lang gewacht en toch gekregen.. Wat een geweldige auto die geheel aan onze verwachtingen voldoet. We krijgen alleen maar complimenten over het ontwerp en de uitstraling van deze A-Klasse Limousine. Onze keuze voor de zwarte lak en lichte bekleding krijgt bij alle kijkers de handen op elkaar�. Kortom, een top-auto waar we met veel genoegen de komende jaren in gaan rijden.

De eerste kilometers heb ik als geweldig ervaren. Het is een geweldige auto en ben er erg blij mee. Het is wel even wennen om volledig elektrisch te rijden, maar dat wend denk ik snel genoeg. al met al erg blij met deze geweldige dikke bak. vr. Gerrit Dekker

goede service

alles volgens afspraak

goed maar veel te duur

Een kleine beurt slechts 9000 km gereden sinds vorige beurt, en toch een rekening van meer dan 500 Euro, vindt ik absurd! Heb dat ook al gememoreerd aan uw medewerker, die het ook niet anders kon verklaren dan dat toch echt goed gecalculeerd was. Ik ga mij dus beraden of ik volgend jaar terug kom. Groet, Arnold van Wijk.

Prettig contact en servicegericht.

Prettig contact en servicegericht. Als verstokt BMW rijder toch maar eens gaan kijken bij dat andere merk. De eerste kennismaking bij Wensink was zeer positief. We konden ook heel makkelijk een afspraak maken voor een proefrit. Daarbij werd echt met ons mee gedacht. Uiteindelijk hebben we bij verkoper Ronald een mooie deal gesloten. De lijntjes zijn kort en Ronald is nooit te beroerd om even te reageren via WhatsApp, of om mij telefonisch te woord te staan. We hebben de auto nog geen week, maar ik hoop dat deze positieve lijn zich doorzet.

Ik ben uitstekend geholpen, altijd een goede service.

Snel, correct en meegaand

Had niet gemeld dat ik een vervangende auto wilde (zit in leasecontract), er waren op dat moment geen vervangende auto's meer, toch een vervangende auto meegekregen. TOP !

Beter kan haast niet.

Beleefd personeel en deskundig.

Oke

Ga zo door

Slecht

Reparatie niet goed uitgevoerd, diverse zaken niet correct weer bevestigd na eerste reparatie. Nu was ik er voor de tweede keer omdat er weer lekkage was. Nu volgens opgave lek wel gevonden, echter weer eea niet goed gemonteerd. Weer langs geweest en nw afspraak gemaakt. Chef werkplaats kon gelijk zien wat er niet goed zat. (Achterklep scheef gemonteerd en er ontbraken onderdelen)

Uitstekende begeleiding bij de aankoop

Zoals gezegd, zijn we uitstekend begeleid bij de aankoop. De auto is voor ons erg ingewikkeld, we waren nog gewend aan een eenvoudige auto van 2011. Maar langzamerhand beginnen we de wegen in het dashboard te snappen en de knoppen te vinden. De auto rijdt lekker. De meeste kilometers rijden in de beperkte afstand vice versa van 50 km. Dat wisten we, dus rijden we vrijwel altijd elektrisch en dus voordelig. We hebben wel de discipline om de auto elke keer weer op te laden. De trekhaak kwam een 3 weken later. Nadat deze gemonteerd was maakte de motor een duidelijk hoorbaarder lawaai. We zijn hier mee teruggegaan en dit is hersteld. Vandaar de negen en niet de tien.

Zoals altijd perfect geholpen

Zoals altijd perfect geholpen

Het uitvoeren van de werkzaamheden was niet volgens afspraak

Het uitvoeren van de werkzaamheden was niet volgens afspraak. Ik zou 2 nieuwe banden krijgen, maar er zijn er 4 onder gelegd. Verder zou ik ook een nieuw gespoten kapje krijgen van de buitenspiegel. Deze is ook nog niet geleverd. Op dit kapje ben ik nu denk ik al 3 x geweest. De aanrijding was in juni 2021. Ze zijn verder wel heel aardig, maar dit komt nu niet echt professioneel over. Dan ga ik dus vanzelf twijfelen aan de kwaliteit.

Gedegen service en goede en snelle informatievoorziening

Gedegen service, zoals altijd en snelle en overzichtelijke informatie over de benodigde extra werkzaamheden. Ik zou Wensink wel willen laten overwegen om kosteloos een leenauto beschikbaar te stellen. Ik moest nu het volle pond voor een huurauto betalen.

Top service en goede communicatie

Mijn auto, KIA X Ceed, werd op tijd geleverd, 1 maand eerder dan verwacht, was wel een klein foutje gemaakt. Ik kreeg een automaat ipv een handgeschakelde auto. Wil niet anders meer! Prima geregeld.

Vriendelijke dienstverlening; heldere afspraken; geen enkel negatief punt.

Vriendelijk en kundig

Netjes afgehandeld nadat er een miscommunicatie was mbt de aflever datum. Goede uitleg over alle snufjes in de auto.

Om onduidelijke redenen begon men 40 minuten later aan de wintercheck van mijn auto.

Toen ik na 40 minuten mijn auto nog steeds buiten zag staan - tevoren was mij gezegd dat ik kon wachten totdat de auto klaar was - ben ik maar eens gaan vragen wat er aan de hand was. Daar heb ik geen duidelijk antwoord op gekregen, anders dan 'Heel vervelend, we gaan er nu zo snel mogelijk aan beginnen'.

Nog geen 100 km mee gereden en hij staat al 4 dagen ter reparatie

Jammer

Belachelijk

Ik kom daar om het batterijtje van mijn sleutel te laten vervangen. Mijn ervaring met ander dealers is dat ze deze zonder vragen vervangen. Bij jullie moet ik mijn kenteken en km stand doorgeven en begrijp ik dat er een rekening mijn kant op komt. Dan ontgaat het mij even dat Wensink service hoog in het vaandel heeft staan. Vandaar mijn slechte waardering mbt dit verhaal.

Vakkundig

Een eerlijke mening

zeer goede garage

we zijn perfect geholpen

Heel vriendelijk personeel.

Zeer vlotte afhandeling voor mijn wintersheck.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle