Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel, goede uitleg van de monteur.

Klacht snel opgepakt en afgehandeld

Super service

Wij gingen kijken voor een auto bij wensink Meppel Direct werden wij geholpen door Frank gelijk een proefrit gekregen daarna goed verder geholpen zonder poes pas gewoon eerlijk en recht door zee heerlijk om zo uiteindelijk een koop te kunnen doen Aflevering ging dankzij Frank ook snel zou een weekje duren maar door zijn inzet was het binnen de week al rond Gewoon super eerlijk en geweldig

Een aanrader

De klantvriendelijkheid is het grootste pluspunt. We voelden ons gelijk welkom en een proefrit werd al snel aangeboden. Alles is naar verwachting verlopen. Perfect!

Keurige ontvangst en informatie

Fenomenaal comfortabele auto, excellente service.

Bijzonder goed geholpen. Hele fijne auto.

Goede begeleiding bij het aanschaffen van de auto met private lease

Veel te duur voor 1e onderhoudsbeurt

Auto nieuw gekocht , showroommodel afgehaald 22 december 2020 ,stond al op kenteken 1 augustus 2020 dus moest ik voor augustus 2021 onderhoud laten verrichten met nog geen 5000 km op de teller wat wel enigzinds logisch is . In juni het onderhoud laten uitvoeren en in het onderhoud zou zijn meegenomen , nieuwe olie en filter aircofilter etc . De auto stond op dat moment rond de 7 maandan op onze naam en we schrokken eigenlijk wel van de om en nabij de 325 � die we moesten afrekenen , Het zal een standaard tarief zijn ongeacht het aantal km die zijn afgelegd en de datum voor hij moest worden onderhouden maar ik vond zeker het nog niet nodig om de airco filter ,olie filter etc etc te vervangen na 7 maanden en minder dan 5000 km als dit al gedaan is .Ondanks dat zou ik het toch aanbevelen aangezien de nationale autopas word bijgehouden en de standaard pechhulp die je hiervoor krijgt .

een flitsende auto met prima service

Het gaat tot nu toe super.

prima service

prima geholpen en prima service

Helaas niet goed

Wij willen ons verder niet over uitlaten, maar onze aankoop is een teleurstelling geworden. Ieder geval nooit geen auto/bus meer van Wensink

Geweldige auto

Geweldige en prachtige auto die aan mijn verwachtingen voldoen Het is alleen jammer dat er een paneel gescheurd is wat is ontstaan bij het monteren van de trekhaak. Dit wordt wel vervangen maar duurt wel erg lang voordat het paneel er is.

Geweldige auto

Even wennen, want 6 versnellingen. Nog meer wennen, doellijntechnologie. Eh..... Dakrails, gaaf hoor. Meer kilometers per tank. Kijk dat is nog eens milieu......... Verder had u nog een volle tank beloofd.

Fantastisch

Prima service en goede uitleg

Goede communicatie en fijn rijplezier

Vanaf het moment van bestellen tot aan het leveren was er goed contact. Ruim van te voren op de hoogte gesteld hoever de auto in het proces was. Auto rijdt super en de bestuurder is er dan ook erg blij mee.

Slecht

Slechte communicatie.niet op de hoogte houden van levering. 2 Dagen voor de aflevering pas laten weten dat een deel van de opties niet op de auto zaten. Denigrerende benadering door verkoper: je zou het misschien niet gemerkt hebben ( dat er een optie miste). Verkoper heeft mijn rijbewijs en vraagt toch op wiens naam de auto moet etc. Wel goede ervaringen met de produkt specialist Jeffrey

levering auto problematisch

Termijn levering (Januari 2022) werd afhankelijk gesteld vanwege intern gebruik auto. Waarom dan zo vroeg te koop aangeboden ? Teveel druk door leiding op afsluiten onderhoudsovereenkomst. Na inspanning verkoper dhr vd Broek levering uiteindelijk naar voren kunnen halen (12/11). Waarvoor dank. Aflevering door dhr v.d. Broek : keurig .

Prettig geholpen

Martin Looije, echte fijne verkoper

Inmiddels is het al zover dat je een auto eigenlijk gewoon via en website kunt samenstellen en kopen. Maar om reden dat Martin er werkt bestellen we de auto nog graan bij hem.

De verkoper Fons Evers heeft hier een paar hele blije klanten.

Onze eerste Mercedes Gla gekocht bij Mercedes Wensink in Arnhem. Een ongedwongen verkoop, waar ook ruimte was voor een beetje slap ouwehoeren, Lekker laagdrempelig. Bij aflevering ook na volle tevredenheid. Na een week belde hij ons zelfs op , om te vragen hoe het ging . Fons Evers topverkoper met ouderwetse service en gemoedelijkheid. Grote pluim!!!!

Heel blij met de nieuw auto

Fijne geholpen en konden snel leveren

Na wat aflever problemen in eerste instantie , is alles vlekkeloos verlopen. Verkoper is duidelijk en komt afspraken na

vriendelijk en netjes geholpen

Ik ben op een nette manier te woord gestaan en geholpen

Het is jammer dat ik aangaf de batterijen van mijn sleutel niet te vervangen maar tot mijn verbazing stond hij wel op de rekening Ik moest ze eerder vervangen en omdat ze constant contact zoeken waren ze beiden leeg 3 maanden voor de servicebeurt

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle