Eindelijk een garage waar ze blij zijn met een klant.

Als klant kreeg ik het gevoel dat ze blij zijn met mij als klant. Nette en deskundige service. Auto was netjes gereinigd afgeleverd. Helaas wel aan de prijs...

cijfer 10

prettige ontvangst en verder afwikkeling van het wisselen van de banden

Perfect en kwalitatief goed geholpen

Tussentijds werd ik gebeld over hetgeen men geconstateerd had en vroeg mijn toestemming tot reparatie. Ook het filmpje met de monteur gaf mij een goede indruk hoe mijn auto ervoor staat qua onderhoud.

Mijn ervaring met Wensink is voortreffelijk

Zoals gezegd voortreffelijk

Wisselend

De auto werd opgehaald zoals afgesproken, maar niet op een wagen, maar omgeruild, niet de afspraak, wel handig dat ik een auto had. Afspraak was dat hij voor het weekend terug zou zijn, dat was hij niet en als ik er zelf niet achteraan gebeld had, had ik niets geweten. Auto werd teruggebracht met een compleet lege tank, theoretisch nog 26 km te rijden, niet netjes. Waarvoor hij wegging(spuiten) wel netjes gedaan.

wordt altijd perfect geholpen

mijn ervaring is dat er naar je geluisterd wordt wat je vraagt

Topservice

Prima geholpen volgens afspraak.

klantvriendelijk

Zorgvuldig. Snelle service. Zeer klantvriendelijk

werkplaats

zijn heel goed geholpen

Auto is prima gewassen.

Het is wat vreemd dat de garage nu Wensink heet, dat is na 45 jaar Martens even wennen.

Correct en vlot geholpen

Goede ontvangst, duidelijke uitleg en een heerlijk kopje koffie.

Nog steeds goed.

Martin Steverink is nog steeds aanwezig

Correct en behulpzaam

Je weet precies waar je aan toe bent; er is altijd overleg over uit te voeren onvoorziene reparaties.

Heel goed

Heel goed

Helemaal fijn. Zit prima, rijdt goed!

Even wennen, vooral de navigatie. Ligt heerlijk op de weg. Vooral als de coursecontrole ingeschakeld is. Kan niets ontdekken wat niet goed is. Goede koop!!

Tevreden en servicegericht!

Deskundige service

Prima geholpen bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Aanvankelijk had ik aangegeven te willen wachten, maar vanuit wensink werd netjes aangegeven dat dit niet werd geadviseerd vanwege de duur van de werkzaamheden. Dus ook vooral prima geinformeerd en meegedacht met de klant.

persoonlijk stipt en betrokken

vriendelijk persoonlijk pro actief betrokken bereikbaar

Prima geholpen

Bij de bandewissel gevraagd of ze ook even naar de voorremmen konden kijken aangezien die piepten, geconstateerd dar blokken en schijven dienden te worden vervangen en dat in een keer hebben meegenomen

Naar tevredenheid winterbanden gewisseld

Prettige communicatie

Uitstekend werk van de werplaatsmonteurs

Alles vlgs het boekje verlopen

Alles ok

Liep allemaal op rolletjes

De ontvangst, het tussentijds op de hoogte houden en de eindoverdracht: het ging allemaal uitstekend.

Uitstekend.

Lippestraat 2