Gewoon fijne en klantvriendelijke service

Erg klantvriendelijk personeel makkelijk en fijne service gewoon super garage

Supervriendelijk personeel

Snelle service en supervriendelijk personeel. Ook de verkoper kwam nog naar me toe om te vragen of de nieuwe CLA beviel, wat zeker het geval is!

Prima service, vriendelijk

Uitstekend, het kan dus toch! Ben vol ontevreden weggelopen bij Louwman Den Bosch.

Vriendelijk en vakkundig

Prima kwaliteit prijs verhouding!

Prima kwaliteit prijs verhouding. Prettige werknemers en goede service.

Zeer klantvriendelijk en service level ligt hoog

Altijd vriendelijk voor een praatje en auto krijg je volledig blikkend weer terug. Wasstraat en matten uitgezogen, ik zeg top service.

uiteindelijk toch goed.

Na mijn problemen belde Wouter mij op, of het opgelost was/is. Een zeer goed gesprek met hem gehad.

Weer netjes geholpen

Weer netjes geholpen.

Naar tevredenheid geholpen

Ik word op een nette manier geholpen ook als ik vragen heb krijg een passend antwoord.

prettig en professioneel

goede communicatie, professioneel handelen, auto is ook schoon opgeleverd, afspraak kon naar mijn wensen worden gemaakt op korte termijn.

Zeer vriendelijk en goed behandeld en correct

Een Super Team aan vak techneuten.

Snelle bandenwissel

Snelle efficiente service.

Goed contact

Banden wisselen van zomer naar winterbanden

Accuraat en netjes uitgevoerd.

Goed geholpen.

Prettig geholpen, komen afspraken na, wordt tijdig geinformeerd als voertuig gereed is.

Prima geholpen.

Prima en snel geholpen.

Goed en tevreden

Probleem is netjes opgelost, en goed meegedacht .

Gewoon erg goed zoals altijd !

Net als alle jaren voorheen gewoon goed !

Goede en snelle service!

De afspraak was snel gemaakt en de reparatie was volgens planning op tijd klaar. Kortom een goede en snelle service!

Keurig geh o lpen

Vriendelijk en Correct

Wederom netjes geholpen. Duidelijke communicatie en helder over de werkzaamheden en prijs van de reparatie/onderhoud.

Goed service

Correct en vriendelijk personeel, en geven vooraf altijd de eventuele mankementen door en bespreken dit telefonisch. Plus de eventuele kosten.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle