Helemaal top!

Ik heb contact gehad met de verkoper Mauro. Hij heeft mij tot in de puntjes geholpen om een nieuwe auto samen te stellen. ik ben hier zeer tevreden over en kan andere alleen maar aanbevelen om bij hem een auto te kopen/leasen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Fijn geholpen en super blij met de auto

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Goede service, prima opgelost .Ook keurig vervangend vervoer gekregen.

Perfect geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

ik ben zeer goed behandeld

Ik ben goed behandeld door de verkoper. Hij heeft mij overtuigd om deze auto te kopen en heeft mij van begin tot eind uitstekend geholpen. Ik ben zeer tevreden; hij is goed bezig. Naam van verkoper was Jordy.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Lease Zwolle

Prima geregeld allemaal, maar dat voor een leenauto € 42,00 moeten betalen vind ik een beetje beschamend. Dat je brandstof moet tanken bij inlevering is normaal maar in dit opzicht mis ik de service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen

Goede ervaring

Prima service en lekkere koffie

twijfel over deskundigheid advies

Mijn jaarlijkse grote beurt gecombineerd met een APK keuring. Deze was negatief,reden: veiligheids riemen achterpassagiers onvoldoende blokkering. Advies vernieuwing a 600 E. Toch eens een andere technisch kundige naar laten kijken en die zag eigenlijk weinig reden tot vervanging en gaf als tip: Riemen sprayen met cockpit spray Gedaan en opnieuw in de keuring 100% oke Waarom doet Wensink dit niet in de grote beurt . De combinatie van een kleine handeling om de APK keuring te laten slagen? Ik zie dit als een zeer negatief punt ik ben al 10 jaar klant bij wensink en zou deze beurt liever niet mee willen nemen in mijn jaarlijkse aanbeveling

keurig

APK keuring was prima, ik kreeg een vervangende auto gratis mee omdat de fietsen op waren. Dat was erg fijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Fijne medewerkers aan de balie en zeer goede monteurs.

Auto rijdt altijd weer heerlijk na onderhoud bij Wensink.

Top verkoper

Ik ben heel goed te spreken over wensink als net afgehaald en super verkoper roseboom die als naar me wensen heb afgehaald een als er wat is kan ik hem bellen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Super geholpen snel en vakkundig

Heel hartelijk en snel geholpen door een vakkundige verkoper die vervolgens een duidelijke uitleg gegeven heeft van de auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Zeer tevreden over de verkoper.

Goede garage

Goede monteurs en de mensen aan de balie weten ook waar ze over praten

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Goede service en advies

Goede service en advies

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Vans Groningen

Ik word altijd erg correct behandeld en mijn GLB200 ook!

De accu moest vervangen worden en dat gebeurde accuraat en alles volgens afspraak. Ik moet ook zeggen dat ik in ruim 5 jaar met mijn nieuwe GLB, buiten de beurten maar heel weinig bij Wensink geweest ben.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Monteur top, ervaring kan beter

Na mijn grote beurt werd ik door een vriendelijke dame gewezen op een terugroep actie op mijn auto zat, hier destijds een afspraak voor gemaakt. Ik werd kort voor de afspraak gebeld of we het konden verzetten ivm verzuim, wat kan gebeuren. Tot een nieuwe datum overeengekomen, toen heb ik mij die dag verslapen. Daar waar ik meerdere malen mijn excuus voor heb aangeboden. De dag er na is de actie uitgevoerd. De meneer die de sleutel die ochtend in ontvangst nam moest ik herinneren aan de leenfiets en toen hij de sleutel teruggaf eind van de dag leek hij flink geërgerd. Hierdoor voelde ik me niet welkom. De monteur heeft vol trots en passie uitgelegd wat hij gedaan heeft. 100 punten voor deze man! Alleen zijn aandacht verdient 1 ster op zich. Waarom dan 3 sterren, ik had het idee dat Mercedes een premium merk is, beter dan een Renault of een Dacia dealer.. Ik vind het ronduit absurd dat ook bij de grote beurt van €700/800 en een terugroepactie een leenfiets aangeboden word! Ik had een prijsindicatie/offerte lopen bij deze vestiging dit ter waarde van 42k Misschien is mijn verwachting te hoog, dit omdat ik bij Lexus waar ik eerder klant was voor deze Mercedes. Waar een leenauto, vriendelijke en persoonlijke service de standaard is. Kortom, het zijn allemaal opstapelingen van teleurstellingen. Hierdoor heb ik niet het idee dat ik gewaardeerd word als klant en dit doet mij ook besluiten geen Mercedes via Wensink aan te schaffen.

Klantvriendelijk

Onmiddellijke herkenning

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Fantastisch geholpen door Quinten

Vriendelijk, meedenkend en zo ongeveer altijd bereikbaar. Fijne sfeer bij Kia Wensink

Houd dit vast

Verkoper straalt betrouwbaarheid uit. Heeft mij goed geholpen en heeft wat werk voor mij uit handen genomen. Daarnaast kreeg ik goede uitleg.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Occasions Assen

Een prettige en betrouwbare koopervaring

Vanaf de proefrit tot de aflevering ben ik uitstekend begeleid door deskundig personeel dat alle tijd nam voor mijn vragen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Wachttijd

Ik moest wel lang wachten, had afspraak om 10.30 uur maar werd pas om 11.00. Uur geholpen. Hele simpele werking ? Wintercheck)

Goede aankoopbegeleiding

Sympathieke verkoper , goede informatie. Enige wat bij hem en bij ons ontbrak: aandacht voor andere varianten van deze auto. Dan hadden we waarschijnlijk voor een ites uitgebreidere versie gegaan De aflevering was perfect geregeld. Uitstekend meegedacht. Goed initiatief!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Goede service en vriendelijk personeel