Top verkoper, Bobby! Fijne auto rijdt goed!

Prima APK en aircocheck

Kwam voor APK, airco-zomercheck en software-update. Duurde 1,5 uur maar naar tevredenheid uitgevoerd. Intussen lekker gewerkt met een goede kop koffie. Jammer van al die terugroepacties (dit was al nummer 5 in minder dan 5 jaar). Maar goed, dat is Ford-beleid en staat los van Wensink.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Deventer

Fantastisch

Prima ontvangst, wordt hartelijk begroet , goede uitleg .

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Goed en vriendelijk geholpen

Net personeel wat naar je luistert, tijd neemt en zich niet opdringt je iets extra's te verkopen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Had ik eerder moeten doen.

Blij mee

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Cars en Vans Drachten

Het was mooier als verwacht.

Na jaren lang BMW te hebben gereden een overstap naar Mercedes gedaan. Dit was spannend maar onze mercedes E klasse estate is een geweldige auto. Het genieten begint al bij het instappen! De koop verliep heel soepel en gemoedelijk door een kundig verkoper en tevens bij aflevering één duidelijk van de auto door Peter!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Klacht is opgelost, zelfs m’n auto is gewassen geweldig.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Elst

Top service en vriendelijk personeel!

We hebben onze EV auto voor onderhoud bij Wensink gebracht. Ze communiceerden heel fijn, als er iets was werden we gebeld en vond er overleg plaats. Het onderhoud zelf is super gedaan, we merken dat de auto weer als vanouds rijdt. Mocht er weer iets met de auto zijn, komen we zeker terug bij Wensink!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Vriendelijke receptioniste met m.i. goede technische kennis .

Monteur helder en duidelijk mbt reparatie

Zeer goede service !

Auto rijdt weer perfect. Alle vragen worden netjes beantwoord. Baliemedewerkers super vriendelijk.

Keurig geholpen.

Keurig en vakkundig geholpen.

Geweldig geholpen

goed ontvangst, accurate aanpak en afwerking.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Service, een 10 met gouden griffel

we werden netjes te woord gestaan, er werd naar ons geluisterd en de problemen met de auto die we hadden en door Wensink Heijen niet werden opgelost zijn perfect verholpen. Niets dan lof voor deze garage, Wensink Nijmegen.. Ook met onze ander Mercedes gaan we voortaan naar deze garage.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Alles naar behoren uitgevoerd.

Prima.

zoals altijd goed geholpen

henry seller en bartjan hebben ons 2 mooie auto's afgeleverd.

verrassend klantgerichte instelling

zonder afspraak direct geholpen, vriendelijk en uitermate klantgerichte bejegening

Prima geholpen

Afspraak online gemaakt, op locatie geholpen…. Probleem geconstateerd en binnen 45 min opgelost.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Goede service, prijsniveau hoog

De originele onderdelen als een accu zijn wel prijzig, tot aan het dubbele bij zelf inkopen bij bijv Winparts. Ze kwamen me naderhand wel tegemoet in de prijs. Ofwel, kritisch zijn.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen

Goed en helder.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Goed en netjes vriendelijk dus

Via de site afspraak gepland, moeilijk te kiezen wat goed voor de auto is. Dit ging om de airco. Door de vele keuze

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Schroeven dashboard vergeten. Prijs erg hoog.

Word slecht verder gekeken. Als er meer mankeert.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Prima geholpen en geïnformeerd over de voortgang

Prima geholpen en geïnformeerd over de voortgang

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Alles goed

Alles goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Groningen

Ik kwam onaangekondigd, had stuk ijzer in band . Werd direkt geholpen, chocolademelk stond klaar en de krant lag al op mij te wachten. Monteur [s] heel vriendelijk . Een dikke 10

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Adequaat en keurig geholpen

Vriendelijke en enorm behulpzame dealer. Complimenten aan de mensen van werkplaats en de werkplaatsreceptie over het oppakken van mijn garantie euvel.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Lippestraat 2