Auto helemaal schoongemaakt, service halen en brengen auto. Geweldig. En…. Vriendelijke mensen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Alles goed geregeld!

Alles goed geregeld en de auto is netjes gewassen!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Onderhoudsbeurt volledig en efficiënt.

De onderhoudsbeurt is efficiënt en naar tevredenheid uitgevoerd. Fijn ook dat ik tijdelijk een fiets meekreeg. Vriendelijke en goede service van de medewerkers.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Arnhem

Vlotte service en vriendelijk personeel

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Afspraak van tijd, correct. Geen extra wachttijd. Koffie aangeboden. Auto correct gemaakt en uitleg gekregen. En...auto gratis gewassen. Zeer tevreden P

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Geweldig!

Bij de binnenkomst voelt het een leegte, dat je alleen aan het kijken was en daar kwam een verkoopmedewerker aan en vroeg ons met een vriendelijke toon die voelde ons als een welkoms aangelegenheid. Op dat moment geen twijfel over een auto te dealen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Vriendelijk geholpen, electrische fiets stond klaar, werd keurig gebeld nadat autobeurt klaar was en tip in bevestigingsmail over onderhouds-abonnementen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Service is super goed

Al tijd op tijd geholpen goed geregeld

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Geweldig!

Goed advies gehad bij de aankoop van de auto en zeer goed geholpen. Complimenten aan het team!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Service Assen

Ik ben helemaal te vrede

Alles is prima allemaal goed koffie er bij wat wil je nog meer

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Harderwijk

Prima geholpen.

Mijn auto moest voor een behoorlijke onderhoudsbeurt naar de garage. Alles verliep naar wens.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Geweldige service

Medewerker Mauro Gruijthuijsen heeft mijn vrouw en ik netjes ontvangen. Zeer professioneel geholpen en ons erg op het gemak gesteld. Duidelijke uitleg wat private lease inhoudt. Snel geschakeld door Mauro zodat wij binnen drie weken onze auto konden ophalen. Tussen tijds erg fijn contact wanneer mijn vrouw of ik vragen hadden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

Snel en adequaat geholpen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Super (alweer)!

Net zoals vorige bezoeken weer super. Erg vriendelijk en professioneel. Geen zorgen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Prima, vriendelijke ontvangst en behulpzaam

De gehele ervaring is prima, verkoper echt behulpzaam en neemt overal de tijd voor. Geven prima adviezen. Aanrader! En niet te vergeten ook een heerlijke EQB waar ik nu met veel plezier mee rij.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Zoals gebruikelijk was alles goed geregeld

Servicebeurt correct uitgevoerd. Goed over de voortgang geïnformeerd

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Heel prettig!

Ik ben onzettend goed geholpen met mijn nieuwe auto. Ik ben erg tevreden over al het contact en de hulp.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

Toch een goede service

De middelste veiligheidsgordel op de achterbank van onze B180 blokkeerde zodanig, dat de rugleuning niet meer omhoog kon. Lastig in een weekend, waar > 2 personen dienden te worden vervoerd. Op maandag gebeld, druk, druk…. Gelukkig in de middag toch een gaatje en tegen vijven weer een rechtopstaande rugleuningen en een functionerende gordel. Fijn dat op deze (spoed)service door een vaste klant kan worden gerekend. Dank !

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmeloord

Excellent

Ik heb vanaf het eerste contact een fijne ervaring gehad met de verkoopmedewerker. Hij is aardig en heeft de tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren en mijn vragen te beantwoorden. Door zijn uitleg en deskundigheid heeft hij mij geholpen om snel een keus te maken. Tussen het eerste contact en het afhalen van mijn auto was de verkoopmedewerker altijd beschikbaar als ik vragen had. Ik ben heel erg blij met mijn auto. Hij voldoet aan meer dan mijn wensen. Hij is comfortabel en mooi van binnen en buiten. Het rijden voelt ontspannen en het allerbelangrijkste is dat ik mij veilig op de weg voel door de technische snufjes.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Almere

het kan beter

Ik had een afspraak om 08.00 uur, voor een APK + 1e "onderhoud" / "controle", na 1e 30.000 km en was ruim van tevoren aanwezig. 10.00 uur, APK + onderhoud klaar, geen bijzonderheden, ik tevreden. Maar: Binnen de genoemde 2 uren, ik wachtte terplaatse, geen contact met de monteur over de stand van zaken en de verwachte "werktijd", hoewel ik vrijwel zeker als 1e klant aanwezig was en de "ingreep" gevoelsmatig kort ( 1 uur? ) zou zijn. Dit is geen verwijt, maar het contact met een monteur kan klantvriendelijker!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

correcte service en vriendelijke medewerker

Bij de periodieke beurt van mijn Ford Kuga is alles correct verlopen. Versleten onderdelen zijn vervangen en alle punten zijn gecontroleerd. Ook een inspectierapport is gedeeld. Ben tevreden Wensink- klant.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Goede ontvangst in een ontspannen sfeer

Jasper heeft ons goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Heerenveen

Je wordt als klant gezien!

De ontvangst bij de balie is hartelijk (dit was ik niet gewend) Top! Geeft een gevoel van gezien worden en er toe doen. Overleg over het onderhoud en tussentijd geinformeerd worden over de voortgang (extra reparatie/vervanging van de remschijven/blokken). Goede koffie, lekkere leestafel, verlekkert rond kijken in de showroom maken het een beleving. Iedere medewerker die mij groet en dat doen ze allemaal vind ik prettig en belangrijk. De werkplaats ziet er keurig overzichtelijk uit, schoon en opgeruimd! Kortom onze EQC blijf in onderhoud bij Wensink. Houd vol Wensink Apeldoorn!! Keep up the good work! Aangenaam!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Uitstekende ervaring

Medewerker Mauro, erg behulpzaam, vriendelijk en professioneel. Mvg Brigitta

Snelle service!

Super snel geholpen! Goede service!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Apeldoorn

Lippestraat 2