Fijn contact van begin tot einde.

Prettig van begin tot eind.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Zwolle

Prima bedrijf

Beide koplampen zijn vervangen en toen kwam er een jongedame mij speciaal koffie brengen met extra koekjes erbij, dat is wel heel aangenaam wachten en de mensen aan de balie zijn ook erg vriendelijk en men heeft ook nog eens gratis de auto van buiten en binnen gereinigd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Ik vond het hele leveringsproces geweldig

Complete ervaring vol beleving. Goed op de hoogte gehouden en veel informatie gekregen. 10/10!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Wennen

Mijn man en ik moeten echt wennen hoe de Wensink service afdeling in zijn werk gaat... het was heel anders dan met Ford Schurer-Kamphuis.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Almere

persoonlijke aandacht

Ik ben zeer goed geholpen op 10 en 17 november 2025 Zeer vriendelijke mensen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

zeer correct behandeld

de verkoper naam zeer uitgebreid de tijd voor ons, en een attente afhandeling bij de verkoop.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Doetinchem

Kort snel en prima geholpen

Ik had een afspraak voor het leggen van miojn winterbanden. Daarbij werd ook gekeken naar het profiel van de banden, zowel de set winterbanden als de set zomerbanden. en werd aangegeven welk advies men hiervoor had. Tijdens het omleggen van de wielen kon ik rustig van een kopje thee genieten en alle nieuwe Ford Modellen, die om mij heen stonden. Binnen een halfuur was ik weer op weg. Dank voor de prima service.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Superslecht

Superslecht niet klantvriendelijk meer asociaal grote bek aan de telefoon of word niet opgenomen niet door verbonden met chef werkplaats veel beloven weinig doen

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zwolle

Zeer klantvriendelijk, komen gemaakte afspraken na. Fijne aflevering!

Zie vorige.

Gewoon goed

Service zoals het hoort!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Service Emmeloord

Perfect!!!!

Al jaren een perfecte service, ga zo door!!!!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Arnhem

Zoals altijd goede en vriendelijke sevice!

Geen gedoe of moeilijk doen. Problemen vakkundig opgelost. Blijft alleen het probleem/ storing van het waterpas zetten van de camper op camping over. Ik hoop dat ze dit bij de wintercheck oplossen daar we komende winter op camperplek (Oostenrijk) gaan camperen. De C4 en C5 airmatic moet gereset worden of ophanging censoren fixeren.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Emmen

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Na telefonisch contact de vestiging in Apeldoorn bezocht en hier verder prettig en deskundig geholpen door de verkoper.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Apeldoorn

Perfect…

Van het begin tot het eind wordt alles pico bello geregeld. Klant is koning bij Mercedes Benz - Wensink in Nijmegen en aan alles wordt gedacht. Al met al een prettige beleving om zo'n supermooie auto daar te kopen. Kan ze dus v. harte aanbevelen. Alsnog dank Franklin van Ravesteijn…!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

We kwamen voor een Kia die we op internet VIABOVAG hadden gevonden. Nadat we hadden gebeld stond de auto al keurig voor ons klaar. Na een duidelijke uitleg van de verkoper over de herkomst en werking van de auto een proefrit gemaakt. Nette prijs voor onze oude auto en de koop gesloten. Bij aflevering stond de auto weer netje voor ons klaar en waren de kleine werkzaamheden zoals afgesproken keurig uitgevoerd. Inmiddels genieten we elke dag van onze nieuwe aanwinst!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Kia Leeuwarden

Vriendelijk en behulpzaam.

Koopervaring is helemaal prima, alle tijd.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Leeuwarden

Prettige en duidelijke uitleg

Contact met Yorick was prettig en goed. Goede uitleg van auto en gehele procedure gehad.

Uitstekende service

Informatief, preventief en uitstekende doienstverlening.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Doetinchem

Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen, en de auto krijg ik altijd schoon en netjes terug.

x

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Heerenveen

Zeer goed.

Wordt in Doetinchem door Johan en Jacco altijd erg fijn en goed geholpen. Zijn duidelijk en transparant. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Nette aflevering

Goede en correcte ervaring met verkoopster Julia. Wel heb ik het gevoel dat erg op de "centjes" wordt gelet. Geen bloemen oid bij aflevering, lakstift en 4 seizoenen banden gedoe met bijbetaling. De Kuga was bij aflevering aan de buiten zijde redelijk schoon. Lijkt door de wasstraat te zijn gehaald. Velgen waren niet goed schoon bijvoorbeeld. Binnen kant was matig schoongemaakt, vingers op scherm, vieze vlek rechterzijde voorruit. De beloofde 20 liter brandstof zat er eigenlijk net niet in..... Handleiding ontbreek in dashboard kastje. Dit mag niet voor een auto van 40K. Eerlijk gezegd had ik dit beter verwacht Wensink, omdat mijn ervaring met Wensink altijd goed is en nu geef ik een ruime 6. Wat vooral komt door de verkoop ervaring. Stapje erbij Wensink !!

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Ford Zevenaar

Goed personeel

Service was goed, de monteur die aan mijn auto werkte was nog in opleiding maar dat was niet te merken. (Zo professioneel ging deze jongen te werk) Deskundig personeel met hart voor de zaak. En de service adviseurs zijn helemaal top in Hoogeveen.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Wensink Mercedes-Benz Hoogeveen

Netjes geholpen

Zonder afspraak tussen door geholpen. Dat kan altijd in Doetinchem zijn zeer klant gericht.

Uitstekende service

Van ontvangst t/m afhandeling service verdient alle complimenten!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle