Zie onder

Zakelijk en correct

Hij is erg vriendelijk

Werd goed verteld wat hij aan het doen was.

Goede reparatie dure prijs

Na pech snel geholpen en weer op weg Maar 200 alleen om te kijken wat er kapot is (slang van koelvloeistof eraf ) Vind ik erg duur en een onredelijke prijs Verder snel geholpen en goed gerepareerd

goede voorbereiding, juiste communicatie en een goed eindresultaat.

professioneel en yo the point

Ik ben al meer dan 20 jaar klant, en ondanks dat ik na mijn pensionering nog maar weinig gebruik maak van de auto en dus van uw diensten wordt ik als vanouds geholpen en geadviseerd. mijn waardering is groot.

redelijk

afgezien van de onenigheid over de beschadiging van de bandenspanningssensor was verder alles ok

Top geregeld, goede service

Weer voortreffelijk en snel geholpen. Helaas was de koffie-machine defect zeker als je een uurtje mi

Zie boven

Erg aardige mensen, monteur met passie voor Mercedes-Benz.

Omdat de monteur al 10 jaar bekend is met onze Mercedes-Benz en inmiddels bij Wensink Zwolle werkzaam is heb ik de auto aan hem toevertrouwd. Voorheen bezocht ik naar volle tevredenheid een andere garage die helaas de deuren heeft moeten sluiten.

Voldoende, maar er zijn verbeterpunten

Auto aangemeld voor grote beurt en wielenwissel, en afgesproken dat hij zou worden opgehaald, waarover ik ook een bevestiging kreeg met een afgesproken tijdstip (8 uur). Om 10.15 uur nog steeds niet opgehaald, waarna ik gebeld heb. Duurde lang, veel wachtenden voor mij en keuze toets voor laten terugbellen ingedrukt, geen succes. Om 10.35 maar weer eens geprobeerd, na enige tijd wachten vriendelijk te woord gestaan door een dame die me even later kon vertellen dat er wat tussen gekomen was en dat de auto terstond zou worden opgehaald. Auto werd uiteindelijk om 11.15 opgehaald. Beurt werd goed uitgevoerd, ik werd gebeld over wat geadviseerd werd te doen. Om ca. 17.30 werd auto weer afgeleverd. Auto was gewassen (+), maar helaas van binnen niet uitgezogen (-). Op de display stond dat de bandenspanning controle geactiveerd moest worden, wat me met behulp van het instructieboekje wel lukte. Maar toch, dat had de werkplaats toch moeten doen? Al met al: de afwerking zou beter kunnen, dat had ik toch wel van Wensink verwacht bij een grote (en kostbare) beurt.

Ervaring is zeer positief

Ondanks de zeer positieve ervaring toch maar een 7 gegeven. Dit heeft als oorzaak dat er werkzaamheden aan mijn auto zijn uitgevoerd (onder garantie) die eigenlijk al tijdens de grote afleverbeurt in juli 2021 uitgevoerd hadden moeten worden. Ondanks dat ik destijds al bijna � 1000,-- aan afleverkosten heb betaald zijn de gebreken niet opgevallen. a: bekleding binnenzijde bij de achterlichten laat los. b: binnenzijde spatscherm links zaten lossen onderdelen. Op aangeven van mij dat ik bij 80 km per uur klapperende geluiden hoor afhankelijk van de wind zou men hier naar kijken. Toen is het opgemerkt en weer hersteld. Ik hoor nu ook een stuk minder geluid van de banden dan direct na de aanschaf. Met deze service beurt ben ik dus heel tevreden maar het afleveren had beter gemoeten.

Ervaring is prima

Vriendelijke mensen ,waar ik altijd goede afspraken mee kan maken.

Geweldig, wat een fijn autootje, perfect voor ons

Geweldig, de eerste kilometers was effe wennen omdat het toch een andere zit heeft maar nu ben ik er reuze mee in mijn sas.

Prima. Afspraak correct op tijd. Koffie tijdens het wachten.

Een aanrader

Goede service, prettig personeel, berijkbaarheid, veelal wel een oplossing ergens voor, aanrader.

Goede service, vriendelijke medewerkers,en bakje koffie staat altijd klaar..

top

heel fijn dat er vanuit de garage werd gebeld voor het wisselen van de banden. meestal ben ik daar zelf te laat mee. fijne mensen, fijne auto, nooit verassingen.

Goedlopende efficiente organisatie

Een efficiente organisatie in intake en uitvoering. De prijzen tegenover de materiaal kosten en arbeidstijd blijven mij redelijk hoog overkomen, verder tevreden.

Gedaan wat ze moesten doen

Het is een beetje dubbel. Ik kwam voor de winterbanden en terugroep actie. Voor het laatste ben ik gebeld door de verkoop en aangegeven dat ik dat meteen zou meenemen met de winterbanden. Bij aankomst werd mij gemeld dat er geen melding voor mijn auto was dus werd terugroep actie niet uitgevoerd. Prima maar wel zonde van de leenauto. Wat ik wel vervelend vind, is dat mij werd gevraagd hoe mijn auto beviel. Na mijn kritische punten te hebben gemeld (later op de dag) ook bij de verkoper, vond ik de reactie wel erg slecht. Ik kreeg als antwoord... wat jammer voor u. Daar heb ik geen auto van 65.000 euro gekocht in mijn beleving. Voor de werkplaats geldt mijn kritieke punt dat als je zegt dat je belt als de auto klaar is, dat je dan ook belt. Ik ben nu zelf maar gaan informeren om 14.45uur. We hebben het over 4 winterbandjes. De banden hebben de monteurs er wel keurig opgelegd en en goed gebalanceerd. Voor de verkoop van Ford of (Ford Wensink) heb ik niet heel veel positiefs te zeggen. Een behoorlijke prijzige auto, maar met mijn feedback wordt niets gedaan. Ik vraag mij ook af of de verkoop wel genoeg kennis heeft van elektrische voertuigen en alles wat erbij komt kijken. Bij aanbevelen zeg ik werkplaats ja en verkoop nee.

Service was prima!

Ik was wel benieuwd hoe de overgang van Ford Martens naar Wensink zou gaan. Mijn eerste ervaringen zijn prima! Ik werd goed geholpen. Een opmerking: ik belde op zaterdagmorgen i.v.m. een kapot lampje in de koplamp. Er nam niemand op. Na een paar keer bellen toch maar naar de garage gereden en daar werd ik onmiddellijk geholpen.

Lijflijk goed geholpen

In het verleden via de website een vraagstelling gedaan maar geen terugkoppeling gekregen. Uiteindelijk maar lijflijk maar de vraagstelling gedaan. Was wel even raar dat er een kia website was voor bepaalde artikelen waarvan het personeel niet echt van op de hoogte was. Uiteindelijk kreeg ik wel een stel LM velgen te zien waar ik destijds een vraagstelling over had gedaan.

Gastvrij vakkundig snel

Ik zie geen ruimte voor verbetering

Fijne website met een goed boekingssysteem voor het inboeken van de onderhoudsafspraak. Vooraf de kosten al helder, mocht er onverhoopt iets extra's moeten gebeuren wordt je hierover gebeld. Over de kwalititeit van het onderhoud kan ik niet oordelen maar ga ervan uit dat dit ook goed is. Ook wordt de auto nog even gewassen, erg fijn.

snel en vakkundig

Relax