Zeer goed en correct. Telefonisch contact laat te wensen over. Dat gaat via een centrale en moer je soms lang wachten.

Zeer goede service

Hier word je altijd vriendelijk en correct als KLANT behandeld en wat nog belangrijker is storingen en onderhoud wordt perfect afgewerkt.

Prima service en reparatie. Altijd fijn dat de auto na een bezoek aan de garage weer beter rijdt!

Snelle en prima service

Wij hebben onze beide auto's in onderhoud bij Wensink en zijn daarover zeer tevreden. Deskundig advies en waar voor je geld.

Mis alleen nog wat gezellige muziek tijdens wachten

klantvriendelijk

Is niet in een woord uit te drukken. Uitstekende service.

Alles is naar wens uitgevoerd

Weer winterveilig.

Mooi dat de winterbanden in het hotel kunnen.

Prima service.

Ik ontdekte dat er regenwater naar binnen lekte bij het linker achterportier. Ik reed direct naar de garage, het was rond 15:00 uur. Er werd geregeld dat men direct het euvel verhelpen kon. Klasse!

Gematigd enthousiast

Over de kwaliteit van de monteurs geen enkele twijfel. De benadering door personeel van de balie mag wat mij betreft een heel stuk klantvriendelijker. Iedereen is gelijk, toch?

Professioneel

De organisatie was strak geregeld, de service was duidelijk en goed.

Uitstekend behandeld

Mijn airco,verwarming,aanjager werkte niet meer.Gevolgvoortdurend beslagen ramen.Wensink Arnhemhad na 2 weken tijd voor bandenwissel en een diagnose(?)zoals mij werd verteld wat betreft de aanjager.Daarna zou weer een nieuwe afspraak gepland moeten worden.Gevraagd of gekeken kon worden of e.a. besteld moest worden zodat er een afspraak gemaakt werd waarbij dit ineen keer verholpen kon worden was niet bespreekbaar. Contact opgenomen met Wensink Doetinchem waar ik voor mijn verhuizingnaar Arnhem 30 jaar klant was. Prima behandeld door Jacco Huizinga .Afspraak gemaakt probleem airco verholpen.Werd wel uitgelegd dat gekeken werd of een snelle eventueel tijdelijke oplossing mogelijk was.Resultaat na een week bandenwissel +oplossing airco.Overweeg terug te gaan naar Doetinchem.Begrijp dat niet alles kan, maar dat het weken duurt om een diagnose te stellen met dan pas te weten of er onderdelen besteld moeten worden getuigd niet van oplossingsgericht denken. Hulde aan Wensink Doetinchem

Redelijk

Vriendelijk, behulpzaam

Duidelijke uitleg van de offerte.

Super tevreden

Snel geholpen en werkt perfect. Prijs viel lager uit dan verwacht. Erg eerlijk dus.

Altijd fijn

Ik word altijd heel prettig geholpen bij Mercedes. Dank jullie wel!

Een bedrijf met oog voor de klant!

Ik ben al jaren klant bij Ford Martens, een vakkundig geleid bedrijf met een directie en medewerkers die service en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Ik heb nog weinig ervaring met Ford Wensink, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de service op dezelfde manier wordt voorgezet.

Helemaal top goede service

Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan zoals afgesproken stond vervangend vervoer klaar, een hele nette schoen auto. Er wordt altijd gebeld als er bijzonderheden zijn die buiten het onderhoudsplan vallen. Als de auto klaar is krijg je een telefoontje auto gewassen en zelfs de stofzuiger is er door geweest vind ik helemaal top.

goede begeleiding bij private lease kia niro

prima geholpen bij de het private lease contract van de nieuwe kia niro. Gold zeker ook voor de accessoires. Punt van attentie is dat er wel heel veel formulieren moesten worden ingevuld waarin een duidelijke overlap zat.

Wintercheck

Keurig

Winterbandjes erop laten leggen keurig geregeld koffie was ook goed

Altijd goed ontvangen. Fijne gastheren

Het beste of niets�.

Technische hoogwaardige, klantvriendelijke dienstverlening!

Goed en vriendelijk geholpen

Dit is een zeer prettige garage met vakkundig personeel

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle