Goed geholpen.

Afspraak inplannen geen probleem,op tijd geholpen,kon wachten tot bandenwissel was gedaan.

Helemaal top!

Correcte afspraak voor tijdstip. Alles stond klaar en werd zeer netje geholpen. Duidelijke uitleg over de gedane servicebeurt.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk personeel, leenfiets stond klaar, jammer dat het licht van de e-bike defect was, nu moest ik het met een "gewone" fiets doen. Bij het ophalen bleek de auto ook nog eens door de wasstraat te zijn geweest, zag er weer tiptop uit.

Goede afspraak te maken

Voorstel van receptie om de auto door een plaatsgenoot ( monteur ) te laten halen en terug brengen

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Wederom afspraak is afspraak

Grrantie issue met onze mustang keurig opgelost

Heldere afspraak en uitleg.

Verwisselen van zomerbanden naar winterbanden werd vlot gedaan. Tegelijk werden er nog een paar andere dingen nagekeken.

prima verlopen

alles is volgens afspraak verlopen.

Vriendelijk personeel en alles volgens afspraak gedaan.

Prettige telefoniste en werkplaats receptie. Goede koffie ook.

Wat een service en nazorg

vanaf het begin tot het einde. Ook tijdens de garantieperiode worden de afspraken nagekomen. Karst heeft ons als verkoper continue goed begeleidt en nagekomen wat is afgesproken. Wij hebben de juiste beleving en zullen Wensink trouw blijven! Overigens ook de autoverzekering via Wensink afgesloten en die begeleiding en nazorg was ook top!

Vriendelijk en vakkundig

Vanaf het moment dat ik de showroom binnen liep werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik het gevoel dat ze heel goed begrijpen dat het kopen van een Mercedes-Benz iets speciaals is. Van begin tot eind vakkundig geholpen en van de levering van de auto een bijzondere ervaring gemaakt.

Prettig

Goed geregeld.Prettige receptie Erik

Prima, als vanouds zoals ik gewend ben bij Martens

Enigste wat ik miste is de reiniging in auto mbt corona.

Prima advies, goede uitvoering en uitstekende service.

Alles gecontroleerd volgens afspraak

Prettig geholpen door de service-medewerkers.

Geweldige coulanceregeling.

Ondanks dat mijn C180 compressor 14 jaar oud is en niet bij de dealer in onderhoud ,is het aangetaste subframe kosteloos vervangen. Dat getuigd van grote klasse ,ik had dat nooit verwacht. Hartelijk dank daarvoor.

Weer goed geholpen

Vriendelijk personeel goed geholpen en afspraak is afspraak.

Top service

Top service

Correcte behandeling

Alles wat moeilijk op het grote terrein te vinden

Super dankbaar.

Heb een auto met veel vreemde klachten, heb de auto bij een concurrent in Tiel gekocht daar zijn ze afspraken niet nagekomen en vinden dat de auto niet bij mij paste. lekker makkelijk. Heb eerst een gesprek gehad wat Wensink voor mij zou kunnen doen, ben meteen wel serieus genomen, heb een langdurig gesprek gehad met de chef werkplaats, inruilen was bijna geen optie 20.000,00 euro bij te betalen plus de prijsverhoging en dan geen garantie welke opties geleverd zouden worden. Auto is twee dagen in de werkplaats geweest, chef werkplaats de auto onder handen gehad en heeft alles netjes doorgesproken wat hij heeft gedaan aan de auto. Heb ook gratis een leenauto ter beschikking gehad. Niet alle klachten zijn weg (spiegels doen raar bij instappen van de auto en spoorvorming staat af en toe uit zichzelf uit). Belangrijkste is dat mijn vrouw weer gebruik maakt van de auto, had er bijna een jaar in meer in durven te rijden.

Goed geholpen, vooraf goede informatie

Vooraf ben ik gebeld overviel kwaliteit van de banden en welke nieuwe banden het best zouden zijn. Ter plekke iscer ook nog gekeken naar een storing die die dag was ontstaan

snelle service

De bandenwissel is snel gedaan.Lekkere koffie maar akelig harde stoelen in de zithoek :( Geen gezellige zithoek

Prima en uitstekend personeel.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling van mijn reparatie door werkplaats en receptie Top

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle