Snel geholpen, maar niet goedkoop

Het mankementen aan de auto werd gelukkig de volgende dag al gerepareerd. Wel lijkt de prijs vrij hoog. Zoals bijvoorbeeld de �40 diagnosekosten, terwijl de wegenwacht al had aangegeven wat het probleem was. Helaas was er geen leenauto beschikbaar. Ook was de werkplaats woensdag niet telefonisch bereikbaar en werd ik ook niet teruggebeld na een terugbelverzoek.

keurig geholpen door de servicebalie

Vanwege een lichte olie lekkage, dealer Wensink Apeldoorn bezocht. Keurig geholpen, nog niet opgelost, maar dat komt binnenkort na de juiste diagnose, moest eerst nog wat kms rijden.

Heel fijn geholpen

Top service fijn bedrijf!!

Prima geholpen

De software van de versnellingsbak is geupdatet werd mij verteld. Het schakelen moest nu beter gaan.

Slechte ervaring, zelfs na feedback niet naar behoren opgepakt.

Bepaalde medewerker van filiaal apeldoorn heeft niet goed geholpen en was laks in de communicatie. Hierover gesproken met filiaal zwolle en daarna de medewerker zelf. Niet naar behoren opgepakt. Twee opties vervallen waar ik echt van baal. Korting niet doorgerekend in de verkoopprijs en fiscale waarde en dient nu worden uitgezocht. Daarnaast, draadloos opladen is geen onderdeel van de uitgebreide pakketten die ik heb gekozen, maar mercedes marketeert met connectiveit en integratie� is alles. Optie is niet achteraf in te bouwen?! Laadkabel past niet op fastned fast charging station of ik had pech bij het station te nijmegen. Mercedes me app werkt niet, service activation screen blijft maar laden en springt niet verder. Kortom, voor auto van meer dan halve ton en de naam die mercedes heeft ben ik behoorlijk teleurgesteld. Enige lichtpuntje is ferdinand en wesley van filiaal zwolle. Zij hebben hun best gedaan eea goed te maken en recht te zetten, maar ook zij hadden naar meerdere malen vragen of alle optie op mijn auto zaten, vergeten te melden dat draadloos opladen er niet opzit.

Bracht mijn Focus binnen mer versnellingsbakproblemen. Kreeg netjes een leenauto mee (helaas wel wen Golf). Reparatie viel onder garantie, maar ondanks dat, gezien de schaarste van onderdelen, had ik de auto snel gerepareerd terug.

Goed geholpen

Stukje rijden van uit Dokkum maar is het zeker waard! Goeie service!

prima regeling voor vervanging accu

auto opgehaald en later weer terug gebracht

Prima Kia dealer

Als je in de garage bent wordt je altijd vriendelijk geholpen. Het enige minpuntje is de telefonische bereikbaarheid, je krijgt bijna nooit iemand direct aan de lijn behalve dan de centrale.

BETER GEWEND

De bandenwissel op zich was prima. Toen ik wegreed werd in door mede weggebruikers er op gewezen dat een voorlicht het niet deed. Dit heb ik direct in Havelte laten vervangen. Bij de laatste pitstop een paar maanden geleden was de ander vervangen door u. Ik vroeg toen al waarom niet beide? Ik had ook gevraagd de auto te wassen doch dat zal door de drukte vergeten zijn net als het bijvullen van de ruitenwisservloeistof. Volgende keer weer ouderwetse service neem ik aan.

Vriendelijk en klantgerichte benadering.

Een paar tips ter verbetering. Bij aflevering graag meer aandacht besteden aan oplaadkaart en de verkrijging daarvan. Bij telefonisch contact zoeken, gaat er tijd verloren voor je wordt teruggebeld.

Moest 2 uur wachten op de bandenwissel

Meestal wassen jullie de auto. Nu niet.

Prima ontvangst en service.

Alles was naar verwachting. Vervangend vervoer stond klaar. Bij het afhalen van de auto was deze geladen en gewassen.

deskundig en gastvrij

Prettige ontvangst! tijdschema klopt Uitstekende afhandeling

goede service van Jeffrey en Stan!

Heldere uitleg en ze namen de tijd om alles goed uit te leggen. Perfecte service

Prettige ontvangst. Nakomen afspraak. Niets nadeligs te melden.

Uitstekende service en duidelijke communicatie

Nieuwe leaseauto besteld, goed geholpen in het proces van samenstelling tot aan de aflevering. Deskundig en goed advies met maatwerk voor de klant. Auto wordt zeer netjes afgeleverd, en ideaal dat je een complete uitleg krijgt wanneer je de auto komt ophalen.

Goed geholpen alleen probleem nog niet verholpen!

Prima behandeling

Prettig geholpen en vakkundig

goeie service en lekkere bak koffie tijdens wachten

goeie service en lekkere bak koffie tijdens wachten

heel goed

goed geholpen

Voor garantie dingetje eenmalig teruggekomen.

Snelle en juiste diagnose. Daar kunnen ze bij Stern Amsterdam nog wat van leren. Helaas woon ik ter ver om mijn onderhoud bij jullie te doen. Heeft mij wel doen laten inzien dat ik mijn onderhoud niet meer bij stern amsterdam laat doen.

Afwachtend

Was in eerste instantie teleurgesteld dat er geen Leenauto voor mij klaar stond. Gelukkig kon ik naar Huis gebracht worden door een Werknemer die mij nader hand ook weer op kwam halen toen mijn Auto klaar was, nadeel was wel dat ik de hele Dag zonder Vervoer zat.uiteindelijk ben ik tevreden en is alles goed opgelost en zeker toen die Werknemer zo aardig was om ook mijn Zomer Banden in de Garage te leggen . Top

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle