Slechte communicatie

Ik had bij mijn aanvraag gevraagd of de auto kon worden opgehaald, omdat ik niet weet of ik auto kon rijden. Daar is niets mee gedaan. Verder bleek dat men een update wou doen, daar was met mij geen overleg over geweest.

super service en goed meegedacht!

klantvriendelijk, correct en meedenkend

Zoals ik vertrouwd was van de garage

Overname is toch niet erg met dezelfde monteurs

Gewoon goed

Goede werkplaats

Vertrouwen verloren.

Auto krijgt service beurt en start/stop werkt niet.Krijg telefoontje wat de kosten zullen zijn, inclusief nieuwe accu want huidige is kapot, nadat ik aangaf dat bestaande accu 9 maanden geleden gemonteerd is door hun dus naar mijn idee garantie is wilden ze even bespreken hoe of wat en zouden dan terugbellen.Niet terug gebeld, bij ophalen de mededeling dat er geen nieuwe accu gemonteerd was, moest maar nieuwe afspraak maken dat auto eerst helemaal doorgemeten zou worden.Tevens was er olie lekkage vastgesteld, er moesten pakkingen vervangen worden, kosten 700 euro.( auto is 5 jaar en 44000 km, geen olie op vloer in onze garage) Hou aan dit garage bezoek een heel raar gevoel over, het is toch een soort van vertrouwen wat je hebt wat nu teniet is gedaan.

matig dit keer

bij het opmaken van de rekening wordt geen rekening gehouden met lopende pitstopcontract apk, ruitensproeier, lampjes vervangen etc.

Kan beter

Wat erg tegenviel ik nam de auto mee. De tijd klok functioneerde niet volgens Europese tijd . Op de nota staat niet dat er nieuwe accu is van Mercedes is geleverd! Lever tijd van de accu verdient niet de hoofdprijs.

prima perfecta

prima geholpen

Flexibele klantvriendelijk medewerkster

Ik was een uur te vroeg maar de medewerkster heeft er voor gezorgd dat ik gelijk geholpen kon worden.

Juiste persoon op de goede plek!

fantastisch

Heb voor onze Puma velgen en winterbanden gekocht. Goede service door verkoper Brent Lentjes.

Goed afgehandeld

Bij het afleveren v d auto werd er niet erg goed naar de klacht geluisterd. Werd snel afgedaan en bij de vraag voor een leen auto erg kort met nee gereageerd. Niet klant vriendelijk. Volgende dag teruggebeld door iemand anders en is alles netjes en klant vriendelijk behandeld en afgehandeld

Klacht serieus genomen en goede uitleg

Zie hierboven

Dubbel....

Ik ben goed ontvangen en geholpen. Prima! Aan de receptie gevraagd welke olie mijn camper lust. 10 w 40. Deze wilde ik kopen maar een oplettende jongen in de winkel te Venray vertelde dat deze olie totaal ongeschikt was voor mijn wagen. Garage teruggebeld met dit verhaal. Navraag bij de monteur : 5 w 30. Checken voordat je adviseert, is wel noodzakelijk.

Mensen zijn blij met tevreden klanten en handelen hiernaar

Geweldig team. Reinders is ook een topper

Persoonlijk

Service zoals het hoort. Goed geholpen.

Keurig geholpen

De werkplaats afspraak maken ging online snel, en was duidelijk. Ik kon makkelijk aangeven of ik vervangend vervoer wilde, en dit werd ook keurig vermeld in de mail die ik kreeg van de afspraak bevestiging. Kreeg ook bericht toen ik de auto weer op kon halen. Dus allemaal duidelijk en transparant. Wat ik nog wel mis als ik onderhoud/reparatie heb laten uitvoeren wat er precies gedaan is, aan de telefoon wordt het wel verteld, maar zou dat ook graag terug zien op papier of in de mail. Met daarbij ook de kosten. Het laatste wat ik nog mis als ik factuur krijg nav reparatie/onderhoud, dat ik deze makkelijk via Ideal kan betalen. Nu moet ik ahv factuur zelf rekeningnummer en klant/factuur nummer gaan invoeren, wat veel meer tijd kost om de factuur te betalen. En vind dat ook niet meer van deze tijd.

Garantie

Snel geholpen

Kundige monteur en prettige balie medewerkers

Ik ben weer super geholpen door het personeel

Altijd klant vriendelijk

Naar verwachting goed

Auto op tijd afgeleverd en gereed zoals afgesproken was. Verbetri g in de Software van de auto is dat wanneer een afspraak gepland is deze ophoud me te herinneren dat ik een afspraak moet maken.

Ik twijfel of alles conform inspectielijst is afgehandeld

waarom twijfel ik aan de verrichtte werkzaamheden: Ik heb deze auto nieuw bij u gekocht en laten afleveren met een reservewiel wat afwijkt op de standaard aflevering. Nu vermeldt u op de inspectielijst dat u de bandenreparatieset heeft gecontroleerd (deze zit er NIET in). Bij reservewiel staat niets vermeldt dat de bandenspanning gecontroleerd is, de slijtage is beoordeeld en er staat ook niets over de profieldiepte opgetekend. Hieruit concludeer ik dat hier helemaal niet naar gekeken is en de lijst gewoon even snel is afgevinkt... Anders had er noot een vinkje bij bandenreparatieset gestaan. Is de rest van de vermelde controlepunten dan wel uitgevoerd vraag ik me af? De bandenspanning van het reservewiel is dus niet gecontroleerd wat ik als een slechte en gevaarlijke situatie beoordeel. Het geeft me een onveilig gevoel

Uitstekende service

Ik ben tevreden met de service en het onderhoud. Een aandachtspunt is dat er wat onduidelijkheid is in de contractvoorwaarden van de pitstop contract.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle