geweldige sevice!

met spoed bandenwissel en ik kon op zaterdag(!) terecht en geholpen.

Goede service en vriendelijk personeel

Ja

Altijd vriendelijk geholpen

Je wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Perfecte service

Perfecte service en vriendelijke medewerkers

Zeer tevreden.

Goede service en kwaliteit. Vriendelijk en vlot geholpen.

o.k.

kom onaangekondigd, maar ik word correct geholpen.

Snel en prettige behandeling

Ik heb de Mercedes c200 nog maar pas. Moest voor een terug roep actie. Tevens gevraagd of hoofdsteun bijrijder (zat vast) nagekeken kon worden. Mercedes ME tp geactiveerd. verder veel vragen die ik had zijn beantwoord. Top service!

Alles goed gegaan

Was goed

Ik was heel goed geholpen zeer tevreden

Zeker een aanrader waard als dealer

Vriendelijke ontvangst Heb kunnen wachten , keurig binnen de afgesproken tijd klaar Aangenaam vertoeven in de showroom met heerlijke koffie

Zeer goede service zoals altijd

Zoals hierboven: zeer goede service!

Fijne service

Prettig geholpen, vooraf overleg over Evt extra kosten en prima service.

Prima service, heerlijke koffie!

Prima geholpen, fijne wachtruimte en vriendelijke medewerkers.

zeer slecht ..

ik wordt graag gebeld om mijn onvrede te uiten

ontevreden

ongeinteresseerde mensen klacht afgedaan met de opmerking u rijdt te weinig andere klacht niet naar gekeken

Rond uit slecht en onbekwaam

Mijn vrouw is met haar auto op mijn advies naar Wensink gegaan om een lampje in de koplamp te vervangen. Dit is gedaan maar zij kreeg meteen het advies de koplamp rechts te laten vervangen omdat deze slecht beeld zou geven en APK afkeur zou zijn. Zij heeft zich om laten praten afgaande op een gedegen advies kosten bijna 600 euro. Kosten lampje vervangen 58 euro. Dit verhaal aangehoord te hebben heb ik de nieuwe lamp laten annuleren en de auto elders laten nakijken. Eind conclusie en Wensink krijg het schaamrood maar op de kaken. Uw monteur had het lampje fout terug geplaatst waardoor de lamp verkeerde massa maakte en daardoor minder lichtbeeld gaf. Ik heb er geen woorden voor en ga ervan uit dat de 58 euro gecrediteerd wordt.

Tijdige afhandeling van servicebeurt

Werd op tijd geholpen, juiste uitleg en prijsopgave en goede service

Werkplaats en ontvangst als altijd goed, afspraak maken een ramp.

Gebeld om een afspraak te maken, doorverbonden en langdurig in de wacht. Maar via internet gereserveerd. Gebeld of de opgegeven beurt wel juist was. Aangegeven dat ik bij de beurt E een auto wens om naar huis te gaan. Zou geregeld worden , maar in Doetinchem was dat niet bekend. Wel door de receptionist goed geregeld. Zorg dat jullie call centre als je dat effectief vindt, goed bereikbaar is . Mijn advies laat dit over aan de locatie die kent de klant.

matig

afspraak gemaakt voor oh beurt en bandewissel , krijg om 3 uur telefoon ,banden liggen nog in bandenhotel. vergeten af te roepen , kan een eek later terugkomen.

Dubbel gevoel

Ontvangst is prettig en werkplaats doet weer hun best om de auto in Shape te krijgen. Sprakeloos, in eerste instantie, dat de beurt en apk van onze auto zoveel meer gaat kosten dan de 324 euro die ervoor staat. We hadden remschijven/ blokken verwacht maar de rest viel ons rauw op het dak. Maar wat moet gebeuren dat moet gedaan worden. Beetje bevreemd dat onderdelen die vorig jaar waren vervangen nu alweer vervangen moesten worden maar hè dat viel onder de garantie. Gelukkig in overleg kon de totale reparatie in 3 delen afgesproken worden. Voor de tweede reparatie moet de auto minimaal 4 uur in de garage zijn. Dat is erg lang om te wachten, wat ik normaal doe. Personeel en oude eigenaresse van Martens denken mee in het vervoer. We komen er niet uit, als service een leenauto aanbieden? Ik miste de vertrouwde Martens service, geen keukenkalender, geen snoepje of flesje water, geen schone gewassen auto, niet gezogen van binnen. We begrijpen dat het allemaal groter wordt en het ook niet meer hetzelfde blijft maar een beetje extra dat geeft klantenbinding.

Goed en direct geholpen.

Voor de 2 keer langs geweest i.v.m. bandenspanning storing. Werkplaats heeft zonder afspraak direct verholpen.

snel, vriendelijk en deskundig

ik kwam voor bandenwissel. Kon wachten met een prima kop koffie en was na 3 kwartier al weer op weg naar huis. Prima. En iedereen is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekende service

Uitsyeke de service

Mijn ervaring kan ik ook in 1 woord uitdrukken.

Ik ga er van uit dat als men mij belt om een afspraak te maken om mijn nieuwe leaseauto af te kunnen leveren, mijn nieuwe auto wel gereed is. Het kan toch niet zo zijn dat ik een telefoontje krijg op de dag van de aflevering krijg, dat de trekhaak en de winterbanden nog niet besteld zijn.

Prima werk geleverd.

Ik kon op de reparatie wachten, met een kop koffie.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle