Denken mee en geven de juiste keuzes. Alleen men moet wel goed de auto nakijken of alles weer is zoals het was. Mijn Mercedes Me adapter had men verwijderd om de auto uit te lezen en niet meer teruggeplaatst. Lag onder het voeten matje. Beetje slordig, wellicht een beetje te druk. Ik heb hem zelf weer teruggeplaatst, verder alle prima in orde.

Goede service en het probleem snel opgelost

Top, ben zelfs nog nagebeld!!

Heel Positief

Stan Minkjan is een geweldige jonge verkoper !!

Ik heb as Woensdag 23 December pas de aflevering van mijn Mercedes CLA shootingbreak met het kenteken K-075-LX bij Wensink Apeldoorn waar ik mijn tweede auto koop en zeer tevreden ben over Stan Minkjan hij komt zijn afspraken accuraat na en heeft een geweldig mensen gevoel waardoor de koop al bijna een feit is ik zou zeggen wees heel zuinig op dit soort jonge talenten ! Mvg Barry Kuijlenburg uit Almere

meer dan tevreden

na 19 jaar als klant bij Wensink, en nooit geen klachten zegt genoeg.

Gewoon zo als het hoort

Gewoon goed

Was redelijk,stond geen vv auto klaar volgens afspraak.

Verder heb ik geen klachten, personeel is vriendelijk.

Weer een perfect bezoek

Bij de poot genomen

Niet eerlijk

Alles was prima geregeld

Afspraak was snel geregeld en net zo snel was de onderhoudsbeurt van de auto weer klaar, gewassen en al

super

Heel aardige en behulpzame medewerkers.

Klant is koning

Hartelijke ontvangst, snelle service, correcte afhandeling

Perfect!

Enige tijd geleden rook ik rondom mijn auto een benzinegeur, dit had te maken met een defect onderdeel van het brandstofsysteem. Dit is na 6 jaar nog onder garantie gerepareerd. perfecte service dus!

Het eindresultaat is goed

De wijziging in afspraak was niet goed genoteerd (verkeerde datum). Gelukkig kon alles toch doorgaan. Het duurde allemaal langer dan verwacht dus een leenauto stond klaar. De auto werd netjes door jullie thuis omgewisseld. Top service!!! Dus een tevreden klant

altijd heel correct

De prijs voor een service beurt vond ik aan de hoge kant. Verder alles prima geregeld inclusief leenauto. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prima werk!

Snelle reparatie zonder afspraak. Zette mijn auto er neer en het mocht enige dagen zelfs een week duren... maar hij was dezelfde dag klaar !

Prima,

conform verwachting

Deskundig en prettig

Goed en correct ontvangen. Heldere uitleg bij reparatie. Terecht dat er garantie zat op te snel versleten ruitenwissers.

Snelle service en klantvriendelijk. Goede en duidelijke uitleg

.snelle en goede service. Klantvriendelijk en duidelijke taal bij uitleg van reparatie.

Klantvriendelijk, professioneel en vakkundig.

Ben al jaren klant en eigenlijk nooit geen klagen.

Batterij autosleutel vervangen is duur�

Ik kwam bij jullie voor het vervangen van de batterij van mijn autosleutel. Ik vind het tegenvallen dat een batterij van de sleutel van een auto van ruim �23k, met een actief pitstop abonnement, �10 moet kosten om te vervangen. Ik had hier andere service op verwacht dan wat ik nu kreeg. In het vervolg dus maar zelf de batterij vervangen en niet naar de garage.

Gezellig en behulpzaam

Medewerkers zijn vrolijk en attent. Ik voelde mij welkom.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle