geen wachttijd en een goed service

Vriendelijk personeel en geen wachttijden! auto kwam voor onderhoud en einde dag netjes gewassen en helemaal schoon van binnen stond deze weer klaar.

Goed genoeg

Service could be better. I had to call to find out if my car was ready for pick-up.

Prima volgens afspraak

Prettig hygienisch

Correct te woord gestaan en auto netjes onderhouden.

Waardeloos..

Mijn auto stond daar voor een reparatie aan de kachel. Maar ik had afgesproken dat als het te veel zou kosten dat het dan van mij niet hoefde. Vervolgens was het simpel alleen een kraantje TWV 176 excl BTW. Dus daar mee ging ik akkoord later ben ik opgebeld dat dat niet genoeg bleek te zijn en moest mijn radiatorleidingen in een soort flush van jullie. Toen heb ik met die beste meneer afgesproken dat we dat best konden doen zolang het niet boven de 500 euro zou komen. Die flush bleek later niet te helpen heel spijtig maar dan houd het voor mij op een reparatie van 2000 euro vind ik mijn auto niet meer waard! Dus ik afgelopen maandag zelf weer met Wensink moeten bellen of mijn auto al klaar stond zo als ik hem daar had gebracht. Ivm ziekte heb ik hem dus de dinsdags opgehaald. Maar eenmaal bij de receptie ligt er een factuur van 670 euro voor mij klaar wat dus niet de bedoeling was. Tegen meneer gezegd dat we het hadden afgesproken dat de kosten niet te hoog zouden oplopen. Uiteindelijk na discussie 500 euro betaald en ik kon mijn auto mee nemen. Nou daar komt die, mijn auto had na dat hij bij jullie had gestaan ineens motorstoring, ik dus gelijk weer naar binnen want ik wou hem terug zoals ik hem gegeven had en dat was uiteraard zonder motorstoring. Wensink heeft hem uitgelezen en zegt dat het iets met het gaspedaal te maken heeft. Storing gewist en ik stap weer in mijn auto en ik start hem direct dezelfde storing weer terug. Meneer zei dat ze daar niks aan konden doen wat ze wel konden is eventueel een 2e hands onderdeel erop monteren dus wisten ze wel ineens wat er daadwerkelijk kapot is gegaan. Dat wees ik af omdat ik genoeg kosten heb gemaakt voor iets wat niet gerepareerd is alleen voor een probeersel vind ik 500 al veel te veel maar ben ik zelf mee akkoord gegaan. Later op de terugreis naar huis zit er ineens een flinke scheur rechts in mijn voorraam waarvan ik zeker wist dat die er nog niet in zou zitten. Nou is dat niet mijn probleem.

Service was slecht!

Klantenservice was matig. Werd geen koffie aangeboden. Was selfservice om koffie halen. Zijn wij niet gewend bij de MB dealer. Communicatie was zeer matig.

Zeer slecht

Er moest een brandstof pomp vervangen worden maar dit ging niet goed waardoor de auto diesel lekte en waardoor ik nog een dag me auto kwijt was

Ik zal haast zeggen, Prima, zoals altijd.

Fijne ontspannen sfeer. Ze kennen hun klanten. Behulpzaam.

Een positieve afspraak

Positief en volgens afspraak afgehandeld.

Vriendelijk en correct geholpen

Vriendelijk en correct geholpen

Netjes geholpen.

Vlot, vriendelijk en adequaat geholpen

Vlotte ontvangst, duidelijke afspraak en reparatie was snel klaar ondanks krapte in personeel wegens ziekte.

Top geregeld, fijne communicatie

Klein probleempje aan mijn Vito van 2018, bleek een vaker voor komend probleem te zijn. Wordt netjes onder garantie opgelost!!

Constructiefout dak prima verholpen daarnaast soutien schoon opgeleverd top

Topervaring

Altijd vriendelijk en correcte afhandeling

Je wordt correct en vriendelijk behandeld

Waardeloos

Door slechte communicatie tussen werkplaats en balie,maar ook tussen beide filialen moest ik 3x !! naar de garage voor een eenvoudige wissel van zomer- naar winterbanden. Ik heb in totaal 3 uur zitten wachten en hierdoor een belangrijke zoommeeting moeten missen. Ik kan alleen maar hopen dat de set zomerbanden nu netjes compleet in de opslag belandt. Maar door mijn recente ervaring ben ik daar niet zeker van.

Prima geholpen

Ondanks de drukte werd ik toch direct geholpen met mijn leeglopende band. Ook tevreden over de definitieve reparatie op de daaropvolgende zaterdag.

Uitstekende kwaliteit, service, communicatie en klantgerichtheid

Uitstekend geholpen

Klantgericht gedacht en gehandeld

Afspraken niet nagekomen

Afspraak online gemaakt. Geen bevestiging. Gebeld en kreeg een telefonische bevestiging. Gevraagd om dit nogmaals via de mail te doen. Niks ontvangen. Later nogmaals gebeld. Ook hier weer telefonisch bevestiging en geen mail. 2 dagen voor banden wissel wordt ik gebeld dat de afspraak niet door gaat omdat er geen werkorder is en geen banden. Nieuwe afspraak moeten maken en hierdoor veel moeten verzetten. Gevraagd hoe lang de wissel duurt dit was 3 kwartier. Het duurde 2 uur uiteindelijk. Weer verloren tijd.

Dienstverlening boven standaard

De kleine beurt moest op zeer korte termijn worden omgezet in een grote beurt. Helaas was er geen vervangend vervoer meer beschikbaar. Toen is snel geregeld dat een van de monteurs mijn auto meenam naar het werk en 's avonds weer terug bracht. Deze haal- en breng service is niet standaard, en zeer op prijs gesteld.

snelle service

positief lamp vervangen van koplamp

Door omstandigheden kon ik mijn auto niet brengen en was het te kort dag voor een leenauto. De medewerkr van Wensink Lelystad bood aan om mijn auto na zijn werk bij mij op te halen en de volgende dag weer af te leveren. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant. Dus daarom een dikke 10 voor Wensink Lelystad

redelijk teleurstellend

Ik ging voor een nette S klasse met weinig Kilometers waarvan al meteen opviel dat start en stop niet werkte. Ik vermoedde de accu niet in orde maar dacht een bedrijf als Wensink gaat mij geen S klasse verkopen met zwakke accu. Nu toch maar getest en ja hoor accu blijkt 50%. Ik had hem zo meegenomen dus geen recht op coulance. Ik vind dit kwalijk zeker met een vitaal onderdeel als de accu. Gaat er bij mij dus niet in dat je zo een auto verkoopt uit het hoogste segment maar goed dat vind ik en wie ben ik

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle