Ik voel me als klant KIA (Koning In Alles)

Ik heb me uitgebreid voorbereid op de aanschaf van een elektrische auto. Zo heb ik bij verschillende merken een proefrit gemaakt. De KIA EV6 sprong er uit door het ontwerp, zowel buiten als binnen, en een vooruitstrevende techniek. Bij Wensink Leeuwarden heb ik alleen maar positieve ervaringen: Tjeerd Kuiken is een geweldig klantvriendelijke verkoper, een klein foutje bij de aflevering wordt uitstekend opgelost en de service na de aflevering (Tjeerd als vraagbaak) is geweldig. De eerste maand rijden is een belevenis: de auto rijdt fantastisch. Met alle elektronica aan boord is het wel zoeken. Ik voel me KIA, koning in alles. Dank jullie wel.

zeer deskundige reparatie

als zeer tevreden Mercedes rijder was het voor ons wel een zeer angstig moment dat nadat de auto een onderhoudsbeurt had gehad de motor uitviel op een drukke provinciale weg en een toevallig achter opkomende verkeersbeveiliger van Rijkswaterstaat ons kon behoeden voor een onfortuinlijke aanrijding de auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf naar Heerenveen Ons vertrouwen raakt hersteld door een zeer deskundige reparatie van dit euvel en reeds eerder besproken reparaties die nu eerder uit gevoerd zijn. mijn dank gaat uit naar dhr. Erik van de Molen die ons voortreffelijk heeft begeleid in dit alles met een vriendelijke groet van Nibert Doppenberg

Aflevering was zeer summier

Helaas geen uitleg mogen ontvangen tijdens de aflevering. Ik zal nu zelf alles zelf moeten uitzoeken. Naar aanleiding van mijn gesprek met jullie had een meer verwacht van de persoon die de auto kwam afleveren. De informatie voorziening tot aan het moment van afleveren was okay, de vertraging van de levering reken ik Wensink zeker niet aan.

Heb mijn auto mooi schoon terug gekregen, ben prima geholpen bij de balie!

Moest nieuwe banden is direct volgende dag geregeld

Prima en snel geholpen, zeer deskundig personeel!

Prettig geholpen

Snel en.prettig geholpen

ik ben goed geholpen

correct geholpen

Zeer goed!

Zeer goed!

In een woord: geweldig!

Ontvangst, wachten en aflevering hardstikke goed.

Snel geholpen

Correct behandeld

Altijdgoed

Altijdgoed service

Ik vind het irritant en onnodig worden wanneer u mij na elk bezoek aan uw bedrijf om een beoordeling vraagt. dit noodzaakt mij of uw vraag te negeren of een waardering van 1 ster te geven. u mag er van uit gaan wanneer we ontevreden zijn, niet weer een bezoek aan uw bedrijf brengen

Met pijn en moeite contact gekregen

Ik heb met pijn en moeite contact gekregen met iemand van mijn eigen garage. Uiteindelijk gelukt, omdat ik er op stond. Uiteindelijk door de monteur goed en vakkundig geholpen! Erg jammer, andere service gewend bij Martens.

Zoals altijd top service

Zie header

goed en gezellig

Ik ben zeer tevreden

Zeer deskundig en goed geholpen door de werkplaatsche. Helder en duidelijk, ik kom zeker vaker terug naar deze garage.

Als van ouds !!

Ik ben prima geinformeerd , dank

Uitstekende service!

Door Frank de Wagt uitstekend geholpen. Afspraken goed nagekomen. Na aanschaf van de auto achteraf ook contact gehad inzake de rijbeleving en tevredenheid. Aanrader!

Prima ervaring, kundig en accuraat.

Correct vriendelijk en netjes!

Altijd goede service

Vriendelijk en behulpzaam

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen en netjes gebeld vragen of ik alles wou laten maken aan m n auto.

Snel en accuraat

Mercedes sevice heeft gezorgd dat mij auto bij Wensink Arnhem is afgeleverd. Daar heeft men vakkundig de auto behandeld. In de wachttijd werd ik een aantal jaren geinformeerd over de vorderingen van de reparatie. Toen men het euvel gevonden had, kreeg ik eerst een prijsindicatie. Kortom TOP !

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle