Zoals verwacht, netjes vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk , behulpzaam

Prima en snel -'even tussendoor'- geholpen.

Auto stopte midden op straat. Automaat viel uit (!), grote file achter me. Wielen in P geblokkeerd. Binnen 5 minuten monteur aanwezig hetgeen mogelijk was daar het dichtbij de garage plaatsvond. Deze service kan (zelfs) de WW niet bieden.

Fantastisch geholpen.

Had problemen met de accu en Arne heeft geregeld dat ik direct terecht kon. Super!! Ben trouwens al meer dan 30 jaar een tevreden klant. Groeten Frans

geen bijzonderheden, had wel verwacht dat de auto door de wasstraat zou zijn gegaan als service

Heel goed

Ruben heeft ons heel goed en netjes geholpen.

Op tijd klaar, vriendelijk en goede kwaliteit.

Receptie- verkoop en technisch personeel is uiterst klantvriendelijk!!!!! Auto gewassen na de onderhoud beurt!!!! Wachten met koffie en de mogelijkheid van toilet gebruik!!!! Kortom: DAAR KAN GEEN GARAGE TEGENOP!!!!! FIJNE FEESTDAGEN GEWENST VAN EEN TEVREDEN KLANT.

Een goede en correcte behandeling.

Men weet aan de werkplaatsbalie,wat klant gericht denken is.

Lastig probleempje goed opgelost.

Er was lekkage in de bagageruimte. Die was lastig te duiden. De monteurs hebben toch doorgezakt en het lek gevonden en gedicht. Top. De ontvangst was ook prima.

super goed geholpen

Ik werd goed ontvangen en direct geholpen. Binnen 20 minuten was het probleem opgelost.

Zeer conscientieus en met vakmanschap geleid door Erik.

Volgens afspraak is de onderhoudsbeurt tijdig uitgevoerd en geen nawerk.

Klantvriendelijk en meedenkend

Mijn Hyundai I30 willen inruilen voor een Kai Ceed SW. Herman Bekker heeft de auto getaxeerd en mij de prijs heel transparant laten zien. Hij heeft heel goed meegedacht over de beste keuze voor ons. Keuze gemaakt en bij vestiging in Almere opgehaald. Herman heeft alles zeer goed geregeld en we zijn nu blije eigenaren van een Kia Ceed SW. Erg vriendelijk te woord gestaan, geen gladde verkooppraatjes, erg tevreden. Herman dank voor de goede begeleiding en afhandeling. Super!

Prima geholpen. Vriendelijke medewerkers.

POSITIEF

werd vlot geholpen, maar helaas had men geen olie op voorraad om de automaat te verversen. Moest daardoor nog een keer terugkomen. Auto weer netjes gewassen en gezogen bij aflevering.

Uitstekende service!!

Mijn auto heen gebracht voor het vervangen van een subframe. Deze werd geheel voor garantie vervangen. Geen extra of onverwachte kosten. Ook was de auto meer als een week eerder klaar dan verwacht. Bij aankomst stond de auto netjes gewassen weer klaar. Een dikke pluim voor wensink groningen, zowel de receptie als de monteurs. Daarvoor een dikke 10 !!

Prima geholpen

deskundig personeel goede communicatie

GEWELDIG ,GASTVRIJ EN KLANTGERICHT

Het gehele proces heb ik als heel prettig ervaren mede door het klantvriendelijk optreden van de verkoper en het gehele personeel. Je voelt je echt als een klant

Zeer klantgericht

Altijd behulpzaam en pro-actief.

Fantastisch

Heerlijke auto om te rijden mooi design

Moest de start-stop accu na bijna acht jaar gebruik vervangen

prima service

Prima Service. Snappen wat ze moeten doen.

Prima geholpen

Netjes en vriendelijk ontvangen

Goede en vriendelijke service

Het personeel van Wensink Ford Zevenaar is zeer behulpzaam, kundig en vriendelijk. De benodigde service aan de auto was snel en vakkundig uitgevoerd.

Uitstekend ,kan niet beter, maar ja,dat is bekend.

Fijne kerstdagen en een fantastisch ,gezond 2022 gewenst.

erg re-actief in de communicatie omtrend de status

er was een elektrisch probleem met mijn auto waarvoor het voertuig 3 x terug moest naar de garage. ik ben erg ontevreden over het gebrek aan pro-active benadering naar mij om mij te informeren omtrent de status, vervolg en tijdsplanning. Ik heb zelf meerdere malen zelf moeten bellen over de status en ook terugbelafspraken werden meestal niet nagekomen. Ik heb dit de medewerker ook meerdere keren duidelijk gemaakt dat ik dit niet netjes en klantgericht vind. Ik kan er nog mee leven dat voor en storing een auto 3 x voor een paar dagen terug moet naar de garage, maar ik vind het onprofessioneel als je de klant vervolgens volledig in het ongewisse laat omtrent de status, voortgang en planning.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle