Deskundig en prettig contact

Deskundig en prettig contact

Gewoon TOP

Ondanks de COVID-19 een zeer uitgebreide uitleg gehad over het voertuig. Met alle veiligheidsaspecten in oog gehouden Alles is en was super geregeld omtrent de aflevering .

Vlotte service

vriendelijke mensen met verstand van zaken.

Vriendelijk ontvangst en nemen tijd voor je. Kijken samen met je naar de perfecte oplossing voor je vragen.

Zeer klantvriendelijke ontvangst en afhandeling.

Wachttijd was langer dan aangegeven, maar heldere uitleg over de reden vd uitloop en lekkere koffie compenseerde dat.

Aangezien dit de eerste onderhoudsbeurt was na dat Wensink Auto Martens heeft overgenomen kan ik nog niet direkt een uitgebreide mening geven. Eerste indruk was prima.

Zeer snelle service

Probleem met niet sluitend portierraam gelijk opgelost en tevens winterbanden die net binnen waren gemonteerd

Professioneel, behulpzaam met keuzes maken, netjes afgeleverd, voelt vertrouwd

Wensink Apeldoorn is een voorbeeld voor andere Wensinkvestigingen hoe het moet !

TOP!

Perfect service

No problems whatsoever..total satisfaction.

klacht goed afgehandeld

gen opmerkingen

Alles weer top geregeld

Wat een

heel vriendelijk en goede service

zie boven

Correcte behandeling volgens afspraak.

Correcte inname van de auto. Werkzaamheden doorgenomen volgens afspraak met eventuele bijzonderheden. Correcte uitvoering en overdracht auto. Prijs volgens afspraak. Prettige ervaring!

Goed geregeld!

Onderhoud in de vakantie kunnen plannen, en dat is strak en soepel verlopen!

Gewoon SuperLeicht Weltmeister

Das Beste oder nichts, is het motto bij Wensink Harderwijk. Betrouwbaar in afspraken, correct klantenkontakt en in de service! Daarbij verdienen ook de partsmanagers een extra pluim! Zij denken altijd met je mee, wanneer ik onderdelen nodig heb voor mijn oude Benz van 1960!

Geweldige service

Ondanks dat ik geen afspraak had, werd ik toch geholpen. Onderdeel is direct onder garantie vervangen. Zeer goed geholpen door de dame van receptie.

Super service

Naast de beurt was de auto ook van binnen en van buiten schoongemaakt. Aangenaam verrast

Goed ontvangst

Goede service!

De reparatie is vlot en kundig uitgevoerd.

Probleem in een mum van tijd opgelost door een topmonteur

Top service

Plezierig gemoedelijk vriendelijk correct enz enz !!!

1 keer maar nooit meer

Na onze schade in Spanje werd de auto op 12 oktober bij Wensink in Zwolle aangeleverd. Ik kreeg hier een melding over en de auto is door gestuurd naar jullie schadebedrijf in Groningen. Verwachting was dat het met een week klaar zou zijn. dit werd bijna 2 weken, op vrijdag 22 oktober was de auto weer in Zwolle. Wij hadden hem op zaterdag 23-10 kunnen ophalen maar wij kregen pas op maandag bericht. Auto opgehaald, zien wij op woesdag 27-10 dat er ook schade is aan de achterbumper die niet gerepareerd is. Gemeld, schade kon vanaf 6-12 gerepareerd worden. auto 4-10 gebracht en op 6-10 een onderhoudsbeurt gekregen. verwachting was dat de auto eind van de week klaar zou zijn. Lukte niet is uiteindelijk op 17-12 weer afgeleverd in Zwolle en op 18-12 hebben wij de auto weer opgehaald. Al met al bijna 2 maanden voor een schade die elk herstelbedrijf met een week klaar zou hebben. Het meest vervelende is dat er bijna geen contact is geweest over waarom het uitloopt. Ook aangegeven dat wij een overzicht willen van de kosten die gemaakt zijn en een schaderapport willen ontvangen. Is ook beloofd maar tot op heden niet gezien. Toen wij afgelopen zaterdag de auto ophaalden heb ik dat nog weer gemeld, het is ook genoteerd en ik zou maandag terug gebeld worden maar tot op heden niks gehoord. ook het Mobilo certifcaat wat hoort bij een onderhoudsbeurt hebben wij tot op heden niet ontvangen. De service van Wensink valt ons dan ook erg tegen en hadden wij van een Mercedes garage zeker niet verwacht. ik heb vaak op het punt gestaan om via Twitter, Facebook en Linkedin mijn ongenoegen te uiten over de gang van zaken maar tot op heden heb ik dat nog niet gedaan. ik verwacht wel op korte termijn het schaderapporten en het Mobilo certificaat. het enige positieve was dat wij tijdens de vier weken reparatie een leenauto beschikbaar kregen.

Prima geanticipeerd op de constatering en fijn dat er een vervangend voertuig ter beschikking was. En dan ook nog een auto terugkrijgen die gewassen en gezogen is.

Goed maar met een kanttekening

2x Per jaar kom ik voor een wielenwissel. De ene keer gaat mijn vrouw de andere keer ik, zoals ook deze keer. Wat mij opviel, en dat was mijn vrouw ook al eens opgevallen, de ontvangst. Ik sta voor de balie, de medewerker staat achter zijn bureau en is wat aan het schuiven met de muis op zijn PC. Hij staat dus haaks op mij. Er komt echter 1 minuut lang geen enkele reactie naar mij. Een blik, een knik of een groet was al voldoende geweest. Dat vind ik raar. Mijn vrouw, zelf receptioniste, heeft dus dezelfde ervaring gehad en vindt dit dus klantonvriendelijk. Maar de werkzaamheden, helemaal prima.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle