Teleurstellend

Onbegrijpelijk dat bij een service beurt van bijna � 1.700 men niet eens de moeite heeft genomen om de auto te stofzuigen. Na de beurt krijg ik bovendien telkens de melding dat de actieve remassistent functie beperkt beschikbaar is.

zeer twijfelachtig

Goedemorgen, Ik heb mijn auto gekocht / opgehaald rond 19 november. De auto voldoet tot nu naar volle tevredenheid (heb tot nu 350 km gereden) Waarom dan twijfelachtig??? Eenvoudig omdat bij uw bedrijf totaal geen aandacht is voor de consument! B.v. Ik krijg twee week na ontvangst van de auto een mail de auto, ik moet een afspraak maken om dat de auto een onderhoud beurt zou moeten.... vreemd als hij net een aflevering beurt heeft gehad! dus stuur in een mail is dit een vergissing of is de onderhoud beurt niet compleet, of is er een vergissing? dan ontvang je gewoon geen antwoord op de mail?? Ook hier geeft de werkwijze aan bij uw bedrijf is een klant om te verdienen, jammer dat uw bedrijf deze indruk wekt! Als er een andere dealer in deze helft van Nederland beschikbaar zou zijn weet ik zeker dat ik nooit weer bij Wensink zou komen! Ook al is de verkoper een aardige man die zeker zijn best doet , hij heeft feed back van het bedrijf nodig. De verkoper prima de auto rijd prima, merk top, wensink als bedrijf meer dan bedroevend!

Uitstekende service en dienstverlening

Snel en adequaat handelen. Goed overleg over de aflevering.

Snelle service in noodsituatie zonder afspraak

Ik had ineens beide voorlichten kapot en moest voor jaarwisseling rijden in het donker. Binnen een uur waren beide lampen vervangen, zonder dat ik een afspraak had gemaakt. Ik kon voor de jaarwisseling gewoon en veilig op pad.

Prima geholpen, goede service. Gastvrij ontvangen.

Snel en goed geholpen

Zie boven

Tot nu toe altijd tevreden

De auto werd gewassen thuis gebracht

Netjes en goed

Idem

ik werd keurig geholpen

nvt

Was weer zoals wij gewend zijn: Top!

Zie bovenstaande

Onpersoonlijk, het word te groot.

Jaren geleden was het persoonlijk, nu afstandelijk en erg duur geworden.

Goed geholpen

Snel en goed.

Slecht

Rekening klopt niet was afgesproken 550 ex

Auto gebracht en een halve dag weer kant en klaar opgehaald!

Onderhoudsbeurt met wielerwissel is gewoon een routine klus!

Van het kastje naar de muur gestuurd

In telefonische afstemming vervolgens in Apeldoorn van de Ford vestiging naar de schade gestuurd, die wisten nergens van, stuurde mij naar Mercedes, die mij vervolgens weer terugstuurde naar Schade- die mij toen wel wilde helpen. Vervolgens zelf na 2,5 dag contact op moeten nemen wanneer de auto (achteruit auto) gerepareerd was en ik de auto kon ophalen. Eerst zou dat dinsdag/woensdag zijn (een week na aflevering) na duidelijk te hebben laten blijken daar niet mee akkoord te gaan kon de auto ineens vrijdagmiddag (zelfde dag) compleet opgehaald worden.

Top geholpen

Ondanks de drukte toch tijd gemaakt ,zeer vriendelijk ontvangen en binnen 24 uur gerepareerd voor een zeer redelijk bedrag .

Geen

Heel goed

Positief

Sensor van naar tevredenheid gerepareerd...

Vriendelijke perfectie

Bij Wensink Hoogeveen

Alles volledig naar wens/ klantvriendelijk.

N.v.t.

Fijne medewerker/(s) staan je netjes te woord, en denken met je mee.

Vriendelijk geholpen en uitstekende service

top bedrijf

je word super vriendelijk behandeld er is altijd tijd voor een praatje zowel bij de balie en de monteurs gewoon top.

Goede kwaliteit maar wel erg sales gedreven

Na me goed te hebben verdiept in mijn geplande aankoop (onderhoudsbeurt) en met jullie te hebben gebeld koos ik voor een budget beurt. Direct al bij aankomst werd mij verteld dat dit waarschijnlijk niet het product is dat ik moest hebben. En dat bleek al snel. De beurt ging van de verwachte 250 euro naar 780 euro. En daarna zelfs nog naar ongeveer 1400 euro. Dat laatste heb ik niet laten doen omdat ik erg het gevoel kreeg dat ik met een leuke prijs gelokt was en dat de verkoper vervolgens zijn werk even deed. tip: geef mensen beter het gevoel dat het service is en geen sales. Was het iets anders uitgelegd aan mij dan had ik alles bij jullie afgenomen en had ik minder het gevoel dat me wat verkocht� is

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle