Beurt okay, bandenhotel waardeloos

Naast een oliebeurt is een bandenwissel uitgevoerd. Kreeg daarvan een rekening zonder overzicht van de profieldieptes, die moest ik opvragen. Een maand voor de wissel had ik nieuwe voorbanden laten monteren (bij een ander, goedkoper bedrijf). Die banden zijn een ander type dan de achterbanden. Op het profieloverzicht stonden vier dezelfde type banden genoemd (het type van de achterbanden) met in elk geval v.w.b. de voorbanden een profieldiepte die niet kon kloppen. Meermalen achteraan gebeld om de juiste informatie te krijgen, maar dat is na twee dagen nog niet gelukt. Contact tussen Wensink Drachten en bandenhotel verloopt kennelijk moeizaam

Uitstekend gehouden.

Snel, vriendelijk en behulpzaam als altijd

Goed geholpen zoals ik gewend ben.

Goede service, snel klaar

Goede service afspraak snel geregeld e geen lange wachttijd

Mijn ervaring is goed

De wekzaamheden en afhadeling zijn goed gegaan.

Vriendelijk geholpen door receptie. Werkplaats personeel niet vakkundig.

Voor de derde keer naar garage geweest en twee maal achter elkaar slechte service van de monteur.

Erg goed geholpen!

Fijne service en als je vragen hebt worden deze ook gelijk beantwoord.

Prettige service

Prettige service. Je auto staat weer netjes klaar na de beurt en je krijgt een leenfiets mee.

Auto werd gehaald en gebracht!

Was heel fijn en makkelijk! Probleem is ook opgelost!

prima voor elkaar.

Afspraak zeer correct uitgevoegd.

Afspraken zijn prima te maken en worden goed opgevolgd

In een woord:TOP

Altijd al top geweest. Ben ook niet anders gewend

Vriendelijk en service gericht

prettig

fijne ontvangst, afspraken worden nagekomen, leuke en duidelijke werkplaats film, redelijke leen e-bike, auto gewassen en uitgezogen

x

Doen wat je moet doen

Alles goed verlopen vanaf de afspraak tot en met de koffie

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen!

bandenspanning controle lampje leef branden, zonder afspraak ben ik naar Zevenaar gereden, en binnen vijftien minuten was het probleem verholpen! Oorzaak: een gipsplaat schroef in een van de banden! Dank voor de snelle en adequate hulp!

Iets te ruime schatting

Na reparatie aan mijn Mercedes waren er nog wat dingen opgevallen die in de toekomst vervangen moesten worden echter wat dit ging kosten was na eigen zeggen niet helemaal accuraat gedaan. Een defect aan mijn roetfilter wat was geconstateerd, ga ik dit elders laten oplossen (reinigen) heb afgesproken dat ik mijn bevindingen met hun zou delen. Mogelijk in de toekomst ook voor Wensink een oplossing.

uitvoering conform afspraak prima

Snel en betrouwbaar

Niet per se aangenaam

De kosten die werden benoemd toen ik de auto afleverde, waren hoger dan op de website stond. Er werd specifiek onderhoud aangeraden zonder te kijken naar de geschiedenis of gebruik van de auto, dat onderhoud bleek na mijn toelichting niet nodig te zijn. Ik kreeg het onaangename gevoel dat dit alleen gebeurde omdat ik een vrouw was. Na dit onprettige begin is de auto gewoon netjes geserviced.

Niet om naar huis te schrijven

Boordcomputer storing alleen uitgelezen en gereset geen oorzaak gevonden daarmee ook niet de oplossing. Ruim � 83 armer vanavond 30 december opnieuw hetzelfde probleem!! Daarnaast staat � 83 niet in verhouding met wat er is gedaan. Ik heb een klacht telefonisch ingediend maar sterk het gevoel gehad niet serieus genomen te worden.

Nette showroom met goede koffiehoek

Sommige klanten werden warm ontvangen, mijn ontvangst was koel. Miste op 4-1 de nieuwjaarswens bijv. Onderhoudsbeurt duurde ongeveer 1 uur langer dan telefonisch was verteld. Dit was wel een hele zit. Bij afsluiting was medewerker heel vriendelijk en wees mij op de onderhoudsabonnementen. De nota die ik daarna ontving was niet juist. Dit is afzonderlijk al in behandeling.

Fijne service netjes geregeld

Auto A.p.k. laten keuren Auto is netjes gehaald en gebracht Top Service!

Goede service en kwaliteit

Ondanks Corona, prima en correct afgeleverd en keurig gepoetst

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle