Vriendelijk, gastvrij, vlot.

Fijne ervaring en een excellente service. Mijn ervaringen met Wensink Arnhem zijn wat minder, vandaar dat ik liever mijn onderhoud en reparaties in Apeldoorn wil doen.

Geconstateerd dat de schokbreker zwaar vervuilt was

Slecht geholpen

Had een afspraak gemaakt dat ik zou wachten tot de auto klaar was . Ben 's morgens bij het brengen om 8.00 uur eerst even gaan wandelen en toen ik om half 10 terug kwam stond de auto nog net zo als dat ik hem gebracht had. Aan de balie gevraagd en hij zei dat ik niet zou wachten maar in de mail van jullie van 9-12-2021 staat het duidelijk. Dus toen was het pas 13.00 uur voor ik weer op huis aan kon. Dus dit was een slechte ervaring.

perfect geholpen en een gewassen auto terug gekregen !

Een fijne auto

Deze auto voldoet aan al onze verwachtingen. Hij is zuinig, stil en erg comfortabel. Het hybride rijden is een bijzondere ervaring: je merkt het nauwelijks. Knap gedaan!

gastvrije benadering met zeer goede informatie

gastvrije benadering met zeer goede informatie over wat er nodig is voor de auto

onnodig extra moeten terug komen

Hoewel was afgesproken dat de connectmodule vooraf besteld zou worden bleek na de onderhoudsbeurt dat het alsnog moest gebeuren waardoor ik nogmaals terug moest komen om e.a. gedaan te krijgen. En dit duurde vervolgens nog eens ruim een week. Erg onhandig voor mij. Ik plan gezien mijn werkzaamheden niet voor niets vooruit want ik kan simpelweg als binnenvaartschipper niet op elk moment dat het de garage zint opdraven.

Netjes en goed en snel

In 1 woord helemaal super!

De uitleg over de auto was heel volledig en daar is ook ruim de tijd voor genomen. Echt geweldige service!

Snel geholpen

Naar verhouding snel geholpen, maandag oorzaak gevonden, defecte schokdemper, donderdag vervangen.

N.v.t.

Goed en snel

Erg klantvriendelijk

Erg klanvriendelijke houding. Nette service door iemand even naar huis te brengen. Echt top! Ook het feit dat de auto netjes wordt afgeleverd (gewassen en gezogen) wordt erg gewaardeerd!

tevreden

Alleen een min en belangrijke punt is, afgelopen keer toen waren ze bezig geweest met koppelingen vervangen, hadden ze een fout gemaakt. Als op afstand wil je op slot doen normaal gaat knipperlichten aan en uit binnen een paar seconden, maar na reparatie doet het niet meer en 07-01-2022 heb ik zelfde auto gebracht naar dealer toe voor een grote beurt en apk keuring en nog letterlijk door gegeven waar moeten ze even kijken en zij heeft wel genoteerd, maar niks gedaan. Ik vind echt jammer.

Prettig en hulpvaardig

Ik heb nogal een ingewikkeld verhaal.Auto(als jonge sterne) gekocht in Duitsland. Nu woonachtig in Belgie en verhuizing in voorbereiding naar Deventer. Omdat jonge sterne een verzekering-product betreft konden ze in de directe afhandeling niet veel doen. Wel bereid mee te denken en te adviseren . Kortom erg tevreden.

Gewoon perfect

Telefonisch heb ik de jaarlijkse onderhoudsbeurt aangevraagd, waarbij me al werd gewezen op het feit dat de APK op dit moment nog niet nodig was. Tijdens de beurt kon ik wachten in de wachtruimte (met koffie). Halverwege werd ik op de hoogte gesteld van wat er moest gebeuren en de daarbij behorende kosten. Even later werd mijn auto, keurig gewassen voorgereden, en werd me de Ford-assistence-procedure nog eens uitgelegd. Kortom, prima behandeling van zowel de auto als mijzelf.

zeer goede service en aandacht voor voor de klant

Geen verdere uitleg ben zeer tevreden

Goede dealer

Ik ben er snel en goed geholpen, aardige mensen wie je helpen. Is een nette en goede garage.

Lang moeten wachten en handelen zonder overleg.

Ik laat de auto voor een winterbeurt brengen en zonder overleg wordt er ook een APK gedaan. Hierbij wordt niet het standaard filmpje getoond en er werd voortijd niets gevraagd over evt klachten. De auto werd keurig om 8u gebracht, het zou maar een half uurtje duren. De auto werd door de monteur echter pas na een half uur vd parkeerplaats gehaald! Wij hebben een onderhoudscontract en nu wordt er opeens benoemd dat standaard vervangingen toch niet onder die uren vallen, maar reparaties zijn en extra uurloon gaat kosten. Wij zijn zeer ontevreden en denken erover om na jaren goede service weg te gaan en een negatieve recensie achter te laten....

Correcte ontvangst en afwikkeling, alles volgens afspraak.

Reeds 15 jaar klant. Wordt altijd professioneel en naar tevredenheid geholpen.

prima service

Prima service, uitstekende haal en breng service, vriendelijk en deskundig personeel.

lampje verwisselen

was snel gebeurt

Alles goed.

Alles goed.

Werk goed gedaan, maar update moest ik zelf doen

Het werk is goed gedaan. Van tevoren werd mij verteld dat de navigatie update wellicht lastig ging worden vanwege trage Wi-Fi bij de vestiging. Persoonlijk vind ik dat vreemd bij een officiele dealer. Uiteindelijk kreeg ik een USB-stick mee waarmee ik zelf de update kon doen. Dat is verder wel gelukt, maar qua service vind ik dat in ieder geval vreemd.

Correct en aangenaam

Heb eigenlijk maar met 1 persoon te maken. En dat is de receptionist. Dat gaat over en weer zeer plezierig.

Perfect!

Zoals altijd alles netjes verzorgd. Goede communicatie. Prettige mensen.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle