Alles netjes volgens afspraak geregeld.

Serive

Duidelijke uitleg over wat er eventueel gedaan moest worden, in dit geval banden

Wensink, Groningen is altijd goed

Uitstekend zoals altijd

Snel en professioneel geholpen

Uitstekende service

Vriendelijk personeel

Ik ben goed geholpen, er werd meegedacht

Uitstekende service

De onderhoudsbeurt waarvoor ik mijn auto bracht zou ongeveer anderhalf uur duren en ik zou daar op blijven wachten. Bij aankomst bleek dat bij een A7 onderhoudsbeurt ook de versnellingsbakolie vervangen moest worden en dit ongeveer 3 uur zou gaan duren. Uit eigen beweging werd mij een leen auto aangeboden waardoor ik tussendoor even naar huis kon. Klasse!!

Uitstekend gedaan door Julius

Goede afhandeling door Julius Elders

Geweldige verkoper levert een mooie auto

Als eerste de verkoper, Bart Stobbe. Een vriendelijke man die weet waar hij het over heeft en bovendien ook nog iemand die meedenkt wat het beste is voor ons bedrijf. De auto ziet er prachtig uit en de chauffeur heeft een hele goede uitleg gehad van Bart. Hij nam alle tijd en heeft echt alles langs gelopen. Hoe de auto het gaat doen is natuurlijk nog afwachten.

Werkplaats service perfect, maken afspraak drama!

Het maken van een werkplaats afspraak was/is erg ingewikkeld via internet! Terminologie is gewijzigd en de site werkt niet optimaal.

Als een zwijn ingeleverd, als een jonge hinde teruggekregen

Zie hierboven

Gewoon goed

Goed geholpen en vriendelijk ontvangst

Betrouwbaar en betrokken bedrijf met een constante kwaliteit.

In de inmiddels meer dan 20 jaar dat ik klant ben bij Wensink heb ik kunnen vaststellen dat het onderhoud aan mijn auto altijd in overleg met mij wordt uitgevoerd. Daarbij wordt advies gegeven op basis van noodzaak (gerelateerd aan APK) en advies v.w.b. andere onderhoudszaken. Wanneer een auto wat ouder wordt is het mogelijk om te kiezen voor een budgetbeurt. Ik ervaar dat als zeer prettig.

al 18 jaar klant bij Wensink, dat zegt al genoeg

altijd correct en klantvriendelijk en goede service

goed maar veel te duur

Ruim 30 jaar bij Beimer Enschede ,Agam Apeldoorn en Wensink Harderwijk als verkoper PKW gewerkt

Tevreden

1 Minpuntje/tip: eerder werd auto vaak even van buitenkant gepoetst/schoon gemaakt na beurt. Werd ik zelf altijd erg blij van. Voor jullie wrs kleine moeite maar dit doen jullie blijkbaar niet meer? Ik denk dat klanten dit wel echt waarderen als soort extraatje.

Klantvriendelijke behandeling

Ik ben zeer tevreden hoe je geholpen word.

goed geholpen

alles volgens de bevindingen uitgevoerd

Zeer klantvriendelijk en kundig

Mijn ervaring is zeer goed. hebben veel ervaring en zijn erg klantvriendelijk.

Prima service en correct

Een zeer positieve ervaring vanaf de aankoop tot de levering

Snelle en adequate behandeling van de klacht

Nvt

Super goed behandelt door de verkoper. De auto in goede staat afgeleverd. Erg blij mee

Heerlijk ;-)

Super fijne auto, met veel mogelijkheden waar ik nog mee bezig ben om in te stellen.

Super klantvriendelijk

Heel snel geholpen met de onderhoud van mijn auto ik ben zeer tevreden ze bellen ook van tevoren als er iets gedaan moet worden je krijgt geen verrassingen qua kosten bij het ophalen van je voertuig.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle