Perfecte service !

Perfecte service!

Snel en correct

Apk en zoals afgesproken op tijd klaar.

Goede uitleg van reparatie en vriendelijke ontvangst

Erg tevreden over de gehele gang van zaken

Professionele aanpak van dhr. Niels Vinke Een ambassadeur voor Wensink automotive Prijs kwaliteit factuur is correct

Heel tevreden

Wat is er mooier het nieuwe jaar met een nieuwe Mercedes bus te starten .

Top service

Wordt altijd goed geholpen

Mercedes Benz C180

Auto gezien bij Wensink in Meppel, contact gehad via de website i.v.m. de corona maatregelen. Ik kreeg al snel een bericht met een prijs voor mijn eigen auto van Frank de Wagt. Na een korte onderhandeling waren we al snel tot een akkoord gekomen, ik had een mooie wagen om in te ruilen, ik was alleen niet tevreden over het rijgedrag van de wagen die ik had. Ik had al eerder een Mercedes gehad (ook gekocht bij Wensink in Emmeloord), dus ik zocht een andere auto en ik vond deze bij Wensink. Na leuk contact met Frank en na een proefrit, reed de wagen zoals ik al had verwacht gewoon goed en deze was in nieuwstaat. Hebben het hier over een auto uit 2010 met AMG styling. Hele nette wagen, dus we kwamen snel tot een deal en een week later stond de auto keurig netjes klaar zoals afgesproken. Kreeg er nog een leuke deken en een mooie sleutelhanger bij van Wensink. Zoal ze schrijven op hun website; Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Ik tenminste ben dik tevreden. En ik hoop nog lang plezier te hebben van deze mooie Mercedes.

Niet geheel vlekkeloos verlopen

Helaas heb ik enige kritiek op laatste bezoek: Voor onderhoudbeurt niet alle onderdelen op voorraad waardoor auto 1.5 dag langer weg is. Koplamp sproeiers moesten gerepareerd worden krijg ik auto terug met lege vloeistof tank (wel voor betaald) Sam module is geprogrammeerd (zonder mijn verzoek, wel op mijn kosten) maar nu zijn opties niet meer beschikbaar (uitstapverlichting). Sensor ruitensproeiervloeistof lijkt niet aangesloten (krijg melding in app). Ruiten waren na loskoppelen accu niet ingeleerd. (Melding in de app)En volgens mij doen de koplamp sproeiers het nog steeds niet. Op zaterdag langs geweest vloeistof bijgevuld. De andere klachten kwamen later pas aan het licht. Ik hoop dat jullie ea voor mij kunnen oplossen en hopelijk in de vestiging Harderwijk (die is dichter in de buurt)

Ongedwongen vriendelijke sfeer

Super relaxed en ongedwongen

Correcte en deskundige behandeling

Ik kom al vele jaren voor onderhoud en reparaties bij Ford Wensink. ben tevreden over het bedrijf.

Netjes geholpen .

De auto rijdt weer goed.

Zeer positief

Op 'n vriendelijk manier te woord gestaan, duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Hierna goede uitleg over het euvel en de oplossing.

Wensink Emmeloord komt over als een professionele garage

Positief is dat je auto altijd netjes behandeld wordt en schoon weer afgeleverd. Ford Focus moest APK en 160.000 km beurt. Maar er zijn ook negatieve punten. Afspraak liep fout, mijn auto moest de nacht overblijven en werd pas de volgende dag gedaan. Tijdens de APK was alles goed, behalve de voorbanden die "iets" mankeerden. Op het rapport staat dat ze beschadigd waren, maar dat is een onduidelijke beschrijving. Er moesten dus nieuwe banden onder de auto. Ik werd daarover geinformeerd. Ik koos er voor om alleen de voorbanden te vervangen. Want er werd voor de banden 200 euro incl. montage gerekend, terwijl die banden overal te verkrijgen zijn voor 115 euro excl. montage (Vredestein Quadraq Pro). Dit soort praktijken komt niet uitnodigend over en ik zal niet gauw terugkomen bij deze garage.

Goede en snelle service

Prima en snelle service! Vanwege pech onderweg kon mijn auto tussen de geplande werkzaamheden van de werkplaats dezelfde dag nog gerepareerd worden. Perfect geregeld.

Zeer prettig

MB waardige behandeling incl toegang tot kantoortje om te kunnen werken tijdens het wachten

Heel goed

Aandacht voor de klant Goede uitleg Verkoper weet waar hij over praat zeer deskundig.

Het navigatie- telefoon en audiosysteem van 2005 werkte niet meer goed en werd niet meer geupdatet. Mercedes heeft er een nieuwe Pioneer SPH-DA160DAB ingezet met Apple carplay die perfect samenwerkt met mijn iPhone

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling brengen en ophalen wagen na onderhoud

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, prima.

Afspraak voor APK, vlotjes ingepland en evenzeer vlotjes uitgevoerd.

Kan niet beter.

Altijd goed.

Geweldig geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen

Prima geholpen.

Ik werd keurig ontvangen en direct en efficient geholpen

goede service. leenauto enz.

ondanks dat het probleem moeilijk te vinden is toch altijd een snelle service, mogelijkheid leenauto en financieel meegedacht.

Service is correct verdtrekt

Positief, wel zou het automatisch moeten zijn dat de bij de oh afspraak een opgave van kosten wordt voorgelegd/ gestuurd. Ik heb er nu om moeten vragen, maar bij vraag ook netjes ontvangen

Super geholpen!

Goed welkom, binnen zeer korte tijd oordeel en oplossing!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle