Goed geregeld

Bijzonder tevreden over de nieuwe auto en al voldoende kilometers met plezier afgelegd. Stefan gaf voldoende uitleg over de vele opties van de auto wat het gebruik van een aantal van de opties een stuk makkelijker maakte.

Keurig en deskundig geholpen.

Auto voor servicebeurt gebracht. Deskundige uitleg gehad en prima geholpen.

Goed en snel geholpen

Vriendelijk te woord gestaan en de schade aan de auto is goed en in overleg opgelost.

Super service! Ik ben heel erg tevreden over de service en deskundigheid van Ralph, hij heeft mij geadviseerd en geholpen tijdens het bestel proces en de aflevering van mijn nieuwe auto. Daarnaast werd ik gedurende de levertijd altijd goed op de hoogte gehouden over de leverdatum. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe auto.

Goed onderhoud gepleegd

Uitstekende monteur

Nette zaak

Heb ongeveer 5 x bericht gekregen dat ik de auto voor de keuring moest. Terwijl ik allang een afspraak had staan

vreemd

Ik blijf een vreemd gevoel houden over mijn servicebeurt, maar het zal denk ik wel goed zijn.

Gewoon goed

Zowel kooptraject als levering prima. Bij levering werd ook ruimschoots de tijd genomen om alles uit te leggen.

vriendelijke ontvangst bij de balie

Men neemt de tijd om iemand te woord te staan. De vooraf besproken prijs voor ob, apk, reparatie/nieuwe onderdelen werd correct nagekomen.

Ik voelde mij heel erg teleurgesteld

Ik was van te voren ingelicht door de verkoper dat de voorstoelen met geheugen niet geleverd werden vanwege het niet beschikbaar zijn van de chip. Er is verder niet medegedeeld dat er nog meer ontbrak. Bij de aflevering op maandag 10 januari kreeg ik een demonstratie van de trekhaak. Hiervoor moest de achterklep open en dit werd handmatig gedaan. Bij mijn vraag waarom dat niet elektrische ging werd er langs de neus weg even vermeld dat dit er niet op zit, hetgeen wat ik wel had besteld. Dat de memory stoelen niet geleverd zijn daar kan ik mee leven. Maar ik heb specifiek gekozen voor een elektrisch bedienbare achterklep wat bij de verkoop is gedemonstreerd en niet is geleverd en niet gemeld dat dit er ook niet op zit.

word goed behandeld

Perfecte auto en perfecte service

Ben zeer tevreden over Ford Wensink Arnhem/Zevenaar.

Geweldig, zo je daar wordt ontvangen, behulpzaam zijn, en vooral vriendelijk. Goede afspraken die gemaakt worden, en zeker zoals afgesproken worden uitgevoerd. Een Fantastisch mooi bedrijf!

nvt

Netjes en goed

prima garagebedrijf

Afspraak gemaakt en goed geholpen. Kleine beurt.

correct en goed.

Prima afgewikkelde APK

Prima ontvangst ondanks corona en een prettige afwikkeling van de controle

Correcte service

Goed geholpen

Geweldig met een uitleg video en eerlijk advies

Nadat mijn auto was geinspecteerd met een video waarin ik kon zien wat er niet goed was, werd ik gebeld om de gebreken na te lopen. Die was fijn en vooral niet opdringerig. Na het doorspreken werd de auto keurig onderhouden en netjes achter gelaten. Voor de verandering eens een goede ervaring met een officiele dealer.

Duurt lang

Normaliter gaat iets bij wensink snel, maar het afsluiten van de verlengde garantieverzekering duurt toch lang. Inmiddels de nota betaald en toezegging dat de polis e.d. Komt maar na een kleine week nog niks in huis of mail. Eerste gesprek over de verzekering en het akkoord hierover gehad op 22 december. Dit zou toch sneller moeten gaan.

goed verlopen

goed verlopen

Adequaat gehandeld

Meedenken, beleefd, prettige ruimte om te wachten

Snelle pitstop met wifi en koffie

Jaarlijkse beurt met apk. Zoals afgesproken alles op tijd gereed. Kon doorwerken op de wifi. Mercedes is al 13 jaar, maar ontvangst is alsof ik nieuwe auto heb gekocht. Auto schoon weer mee.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle