Goed gedaan holpen

Netjes en correct geholpen

. N

Goede communicatie nette afhandeling

Super!

Klantvriendelijke benadering. Kennis van zaken. Goede adviezen en veel begrip voor situatie klant.

Tot nu toe alles helemaal top voor elkaar !!!

Vanaf de eerste minuut serieus genomen door de verkoper !!! Dat heb ik wel eens anders meegemaakt bij een ander merk . Een goede hulp bij bestelling van de auto. En zeer tevreden over de auto , hij rijdt fenomenaal! .

Zoals altijd prima geregeld !

Zowel de afspraak maken als het vriendelijke personeel is altijd weer top!

Vertrouwd en onbezorgd op pad.

Goede service en mobiliteit en altijd een schone auto.

prima geregeld

Gewoon goed

Garage:niks op aan te merken Afspraak maken: nooit problemen mee gehad (rechtstreeks), afgelopen keer: slecht geregeld

Goed geholpen

Goede service enige minpunt. Is toen ik vroeg zei dat er in mijn auto ingebroken was. En dat ik van de politie bij wensink moest zijn. Gaf de medewerker aan dat ze hem kunnen uitlezen. Maar niet dat hier kosten aan verbonden waren.

Zeer vriendelijk personeel

Ik kan niet anders zeggen dat het personeel heel erg vriendelijk is. En dat als je wacht op je auto je makkelijk kan zitten met een lekker bakje koffie

Klantvriendelijk opstelling

Plezierige ontvangst en daadkrachtige medewerkers.

Probleem was verholpen, maar is weer terug

Storing in motor management is in december verholpen, maar keerde weer terug. Op 17-01 weer verholpen, maar later op dr dag weer terug. Zeer tevreden over de behandeling bij de balie: ik ben zeker niet de grootste klant met mijn glk van 2011, maar in de behandeling is daar nooit iets van te merken!

Keurig aan de prijsafspraak gehouden, ook toen het wat meer werk bleek.

Na een pechgeval moest mijn auto ongepland voor een flinke reparatie naar de garage. Er werd een prijsopgave gegeven en ik heb meteen de opdracht gegeven om hem te repareren. Helaas duurde het langer dan gehoopt omdat onderdelen wat op zich lieten wachten. De werkzaamheden waren iets uitgebreider dan verwacht, maar Wensink hield zich keurig aan de prijsafspraak. De reparatie is vakkundig uitgevoerd.

goed gedaan

Prima verlopen weer

Bij Wensink Doetinchem wordt altijd goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Op alle vlakken een professioneel bedrijf

Laatst bij een kleine beurt nog wat extra punten besproken, waar direct naar is gekeken en is opgelost. Prettig telefonisch overleg en fijne elektrische fiets als tussenoplossing:)

Goede service. Enkel een opmerking: Volgens de dame zouden enkel de voorruitenwissers wirden vervanen. De achterruitenwisser zou nog in goede staat zijn, wat niet verwonderlijk is, want die gebruik ik haast nooit. Toch vervangen. Foutje, bedankt.

Gastvrij correct en professioneel.

Goed geregeld. Ik kon vlot terecht. Werd vriendelijk ontvangen en de heer wist gelijk wat de bedoeling was en mijn auto is keurig behandeld. Ook mooi op tijd dus ik hoefde niet onnodig te wachten.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk te woord gestaan En het meerijden van de chef werkplaats Jeffrey die mijn klacht begreep en aangaf voor afspraak in te plannen Klacht die vaker voorkomt

perfect

snelle service goede ontvangst goede koffie

Gezellig team.

Ieder contact gaf een welkom gevoel. Iedere keer een beetje thuiskomen.

Fijne garage je wordt er prima geholpen.

Alleen probleem met de handgreep van de kofferdeksel is niet goed opgelost. Deze zou vast gekit worden omdat de bevestiging afgeknapt was. Zeer primitief opgelost , bij de eerste keer gebruik 2 weken na de reparatie, meteen weer stuk . Alleen op de hoeken een klein beetje kit. Bij aflevering zat de handgreep nog half vast na de reparatie wat deze totaal afgebroken. deskundigheid normaal gesproken prima maar deze keer de plank mis geslagen.

correct onderhoud

Correct uitgevoerde onderhouds en APK beurt

Werkplaats is oke.

Uitvoering van de beurt was prima. Geen negatieve zaken te melden. Benadering van de balie medewerker m.n. in de ochtend kwam op mij niet echt prettig over. Veel nadruk op de abonnementen, waar je dus ( bleek na het doorlezen van de voorwaarden) 3 jaar aan vast zit.

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle