Zonder Tjeerd geen Kia E-Niro voor mijn deur gehad voor 31 december 2021. Een topper.

Ik ben heel blij met verkoper Tjeerd Kuiken van vestiging Leeuwarden. Mede zijn grote inzet en alertheid is het gelukt om de Kia E-Niro op 29 december 2021 af te leveren. Heel blij en opgelucht dat het allemaal gelukt is.

zie hieronder

schrap mij uit jullie mailing lijst. In oktober 2021 heb ik ook een lijst ingevuld. Hierin een paar vragen gesteld waar jullie nooit op reerug gekomen zijn. De lijst was niet positief ingevuld. Wel krijg ik later een mail waarin staat dat mijn reactie op de site is te lezen voor andere personen => was totaal nergens te vinden. Deze lijst heb ik bewust slecht ingevuld.

Prettige bediening./service

Al meer dan 55 jaar klant.

Prima geholpen, reparatie binnen opgave uitgevoerd

Ik ben prima geholpen bij een reparatie aan mijn auto. Ook is de reparatie netjes binnen de prijsopgave uitgevoerd.

Bagger

Ellende ellende ellende

Prima verzorgt

Prima ontvangst, goede plek om te werken, goede WIFI, goede koffie en goede communicatie over voortgang beurt auto.

Communicatie

Helaas was er een misverstand. De auto stond al de avond van tevoren bij het garagebedrijf voor de reparatie de volgende werkdag, toen ik de volgende dag belde of mijn auto al gereed was zei men dat ze de auto niet had ontvangen om te repareren. Men dacht dat ik de afspraak vergeten was. Jammer dat er niet even contact opgenomen is, dan hadden we dit kunnen voorkomen. Gelukkig was men bereid om op die vrijdagmiddag alsnog de auto te repareren. Gelukkig goed opgelost, maar een telefoontje had dit kunnen voorkomen.

Een kleine� klant wordt ook groots� behandeld!

Op zondag ochtend 1000 uur het rondsel� klikte wel uit maar startmotor draaide niet. Maandag 0900 uur service in Nunspeet in parkeergarage; na start naar werkplaats, 1100 weer thuis met nieuwe accu geplaatst. Ik ben 82 en heb de auto niet direct�echt nodig�, maar het is wel prettig dat dat in voorkomend geval wel kan!

******, aflegger of zo u wilt tillers

Ik had een adapter lampvoethouder nodig voor de lamp van mijn Citroen C4 Picasso. De persoon die mij hielp keek even in de pc en zei toen dat die niet los leverbaar waren. Dat kon alleen opgelost worden door een gehele nieuwe koplamp. Kosten rond de � 400,00 Thuis gekomen en de schrik verwerkt ben ik aan het googlen geweest en bleek dat dat lampvoetje gewoon via Bol te bestellen was. De prijs is daar 9 euro per set van 2. Prijsverschil is dan � 391,00 Hoe bedoelt u financieel een poot uitdraaien...

Matig

Telkens wordt bij mij ruitensproeier vloeistof op de rekening gezet terwijl ik deze vloeistof voor de beurt zelf bijvul. Jullie vullen toch ook niet de brandstof tank. Als ik de showroom binnen kom zitten een viertal medewerkers achter hun computer en moet ik enige tijd wachten tot er een opkijkt en vraagt orchidee wat voor me kan doen. Dat ervaar ik niet als klantvriendelijk De gordel loopt niet meer lekker terug, bij eenmaster van een jaar oud in de deurpost is lak schade ontstaan het antwoord is teleurstellend dit valt niet onder Kia garantie en is normaal na verloop van tijd. Na de beurt is ineens een deel van de bumper zichtbaar op de achteruitrijden camera. Volgens monteur is dat normaal en zou altijd al zo zijn geweest.

Goed geholpen

Door deze storing is gebleken dat de auto vanaf nieuw al dit probleem heeft.(gehad) We hebben bij elke onderhoudsbeurt laten weten dat ie niet goed loopt. Steeds geen oplossing. Ik ben zelf een en al oor voor motorgeluiden. Nu is ie pas zoals ie moet zijn. We hadden een leenauto en die gaf eigenlijk ons gevoel aan dat er wat aan de hand moest zijn.

Vriendelijk en altijd correct.

Mo

Dat wij het als mensen van 78 en 83 jaar met een veel te moderne auto naar huis zouden moeten . Dit durfden wij niet aan en hebben daarom een nieuwe datum afgesproken voor de APK keuring .onze zoon zou de auto brengen ,werkt in de buurt ,morgens brengen ,fiets mee en na het werk fiets terug en auto mee naar ons . Dus in het vervolg graag een simpeler auto voor ons mee. m ik

Eigenlijk was er geen tijd voor reparatie . Maar met enige overreding kon mijn auto er tussendoor en is ie nog gepoetst ook ! super aardig en behulpzaam !!

Adequaat

Werkplaats was akkoord

Snel en goed

Altijd een duidelijke afspraak en verder goed geholpen

Professionele en betrouwbaar!

Ik ben heel tevreden met Leeuwarden Mercedes Benz Wensink. Klantvriendelijk personeels en professionele service!

Heel goed.

Alles goed voor elkaar.

Fijn en goed contact met de heren van Mercedes achter de balie.

Nette onderhoudsbeurt met goede service

Goede onderhoudsbeurt en netjes boekjes ingevuld, al met al goede ervaring. Wel een aantal kleine puntjes die ik bij een Mercedes dealer wel verwacht. 1. Auto was van buiten nog vies. Voorgaande keren ging hij door de wasstraat die op locatie is om zo een nette auto af te leveren. Nu zelf maar gedaan. 2. Er was niemand aanwezig om mijn de sleutel te geven. Ik was er om 17:05 en toen was iedereen van de werkplaatsreceptie al weg. Gelukkig wel iemand anders aanwezig die mij de sleutel gaf. Hierdoor volgende dag maar teruggekomen om te betalen. 3. Ik kreeg een leenfiets mee, alleen bij de eerste waren de banden leeg en kreeg ik de verlichting niet aan. Om een optimale ervaring mee te geven zijn zulke kleine zaken wel van belang. Maar met de auto ging het allemaal prima, daar ben ik tevreden over.

Fijn in contact en onderhoud voor mij auto en mij!

De medewerkers zijn vriendelijk en communiceren duidelijk met met.

Correct en duidelijke prijsafspraken

Perfecte service

Je wordt goed geinformeerd over de looptijd. En nette service bij levering.

Geen ervaring i.v.m. corona; bezoek niet mogelijk

I.v.m. corona-regels moet er nog een afspraak met Kia gemaakt worden voor de uitleg t.a.v. elektrisch rijden.

Dit keer niet zo heel tevreden

Grote beurt laten uitvoeren door Wensink Apeldoorn. Keurig ontvangen en de beurt is ook gewoon netjes uitgevoerd. Ik kreeg van de service medewerker te horen dat de Carterdamp ventiel vervangen moet worden. Kosten inclusief btw �250. Ik kon hiervoor een vervolgafspraak maken. Later op de mail kreeg ik een prijsopgave van �380. Dat is een prijsverschil van �130. De medewerker heeft mij wel netjes gebeld en aangegeven een fout te hebben gemaakt. Kan natuurlijk gebeuren, maar ik zou hier dan graag in tegemoet in willen komen. De voorgestelde oplossing van 5% korting voor een vaste klant vond ik daarom geen goede oplossing. Zojuist teruggebeld door de servicemedewerker van Wensink Apeldoorn en toch netjes geholpen en opgelost! De reparatie wordt toch uitgevoerd voor het eerder genoemd bedrag van �250. Dus alsnog een tevreden vaste klant!

Lippestraat 2

8028 PS Zwolle